F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
ups and downs
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ups and downs
jó lenne ez. csak gondolj bele.
teljes f1chl mezöny. olyan 16ember. mekorákat lehetne küzdeni?😄
Brian, nekem is az volt a Liga elején még körözni 1. helyen ezért gondoltam h TC offra váltok, igy most a sürüjében vagyok, és küzdök ami többet ér a gyõzelemtõl
T.T.
Egyenlõre nem tervezem hogy indulok a Forma 1-ben, de volt már róla szó, hogy Alonso helyett én fogok versenyezni a Magyar Nagydíjon!😄😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mindenesetre elég uncsi volt körbekörbe menni tök egyedül😞😞-vártam a konkurenciát,de kiderült hogy problémák voltak a váltómûvel
ups and downs
Hmm, az én tesztpilótámnak most tettem fel a gamét a gépére, biztos most is teszteli az aerodinamikai csomagot Monte-Carloban, majd nyelvesen elmondja a tapasztalatot😄DDD
T.T.
Mindenesetre tesztpilótának szeretnénk szerzõdtetni,hamár máshogy nem akar csatlakozni hozzánk.Neked már ugyis van egy jó kis tesztpilótád😄.
Meg különben is,kell egy mókamester😄
ups and downs
Gab sztem jobbban megy mint én-legalábbis ha szerez egykis tapasztalatot
ups and downs
nekem a kanyarokban vannak gondjaim, annak is a végén. nagyon lelassulok. egyébként nem voltam olyan messze csak az elején nagyot csatáztam gabbal és lemaradtunk.
mire gondolsz? milyen dolgok?
T.T.
Hello Free.
ups and downs