F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kerestem is nektek róla képeket:
hát valahogy igy nézett ki. 1997es gém. asszem:S
hát valahogy igy nézett ki. 1997es gém. asszem:S
The only speedometer is in your head.
Nem tudom, eltünt az éterben😄
Srácok, reggelre megy majd egy körlevél számotokra! Válaszoljatok majd rá, köszönöm!
Srácok, reggelre megy majd egy körlevél számotokra! Válaszoljatok majd rá, köszönöm!
T.T.
Ejnye-bejnye. Azért Bocson ez többször volt rád jellemzõ.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
foci😄-na az még szép.veletek(meg velem) nem lehetett jáccani.Gab mindig elkezdett hisztizni,vagy ha õ nem akkor én.Egyszer egy vesztes meccs után kikaptam a karót a helyérõl eldobtam a francba és földre huppantam😄
ups and downs
Power F1. mekora játék volt?! 😄😄
legjobb.
demo még mindig megvan😄
legjobb.
demo még mindig megvan😄
jaja. az nem kifejezés.
föleg Bocson😄
szegény növérednek egyszer nagyon összevesztem, és mondtam hülyeségeket. de Ö már nem emlékezett rá. mindezt azért mert kikaptunk fociban:S hát lehettem vagy 10éves. de lehet annyi se
föleg Bocson😄
szegény növérednek egyszer nagyon összevesztem, és mondtam hülyeségeket. de Ö már nem emlékezett rá. mindezt azért mert kikaptunk fociban:S hát lehettem vagy 10éves. de lehet annyi se
ami borzasztó hogy a kedvenc pilótája nevét sem tudja leirni:S
sztem ez szégyen.
sztem ez szégyen.
segitek.
igen ez egyértelmü
természetesen normálisabb voltál.
ez nem kérdés.
igen ez egyértelmü
természetesen normálisabb voltál.
ez nem kérdés.
vajon én értelmesebb voltam 13 évesen?Jeff,segíts!
Najó,azért ez már nagy szemétség,de kicsit már a "bögyömben" van a kölök.
Najó,azért ez már nagy szemétség,de kicsit már a "bögyömben" van a kölök.
ups and downs
de gonosz itt valaki😄😄.
Babonak Malaysia után nem volt nagy a szája.
Vegyük mondjuk ellenpéldának Sky-t.õ az elsõ versenyén és még a másodikon is tök utolsó lett,de mostmár tök jól megy.Én mégsem hallottam még egy nagyképû megszólalást se tõle
Babonak Malaysia után nem volt nagy a szája.
Vegyük mondjuk ellenpéldának Sky-t.õ az elsõ versenyén és még a másodikon is tök utolsó lett,de mostmár tök jól megy.Én mégsem hallottam még egy nagyképû megszólalást se tõle
ups and downs
Remit is érdekli a "funszéria". remélem nem veszik el a kedvét
Azért kérdezte h mikor lesz már kész a videó h láthassa h 4.
Pff, nem értem.
Briannek tökéletesen igaza van!
Pff, nem értem.
Briannek tökéletesen igaza van!
T.T.
totál nem. szerintem sem.
deha megnézed. Spanyol után is nagyra volt a 4.el aztán kiderült hogy a gzsolt féle beállitást használta. majd 36562x elmondta hogy nem azt. hát nemtom. jobban megy mint én de ez igy nemjó, ez a felfogás, sztem.
deha megnézed. Spanyol után is nagyra volt a 4.el aztán kiderült hogy a gzsolt féle beállitást használta. majd 36562x elmondta hogy nem azt. hát nemtom. jobban megy mint én de ez igy nemjó, ez a felfogás, sztem.
én is ettõl féltem.hogy majd az eredményre megy.pedig ez itt nagyon nem jó.ha az eredményre mentünk volna,akkor nem vártuk be volna egymást(olyko)-mer egyedül menni UNALMAS ezen a pályán.nyomni a gázt azt kész
ups and downs