F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah,mentünk egypárat.Két új emberkével is találkoztunk(asszem😄):Eag és Remi.
Jeff,kész lavinát indítottál el😄.
Egyébként az uccsó elõtti verseny volt sztem a legjobb,sajna a végén nem tudtam ott lenni a harcban,de versenyen rendesen nyúztuk egymást.😄
Jeff,kész lavinát indítottál el😄.
Egyébként az uccsó elõtti verseny volt sztem a legjobb,sajna a végén nem tudtam ott lenni a harcban,de versenyen rendesen nyúztuk egymást.😄
ups and downs
hát most sikerült a csellósóknak felbosszantaniuk. belassitották a netet. jah és az adatforgalomszámlálót kikapcsolták. a drágák. UTÁLLOM ÖKET. még egy ilyen szemét munkát nemsokan végeznek.
igy lehet a nagydijt is ki kell hagynom ha laggolni fogok. de remélem nem kerül erre sor...
ezek szemét állatok...
igy lehet a nagydijt is ki kell hagynom ha laggolni fogok. de remélem nem kerül erre sor...
ezek szemét állatok...
The only speedometer is in your head.
a 4. kép a legviccesebb. jobb oldalt lehet látni hogy Nascar Racing Cup series és két f1es autó finishel 😄
Babo kiesése. majdnem vitte Jeffet is.
Babo kiesése, Brian segitett neki sokat:
Freedom szemszögéböl a többiek:
és végére egy szoros finish: Gab vs Free

Babo kiesése, Brian segitett neki sokat:
Freedom szemszögéböl a többiek:
és végére egy szoros finish: Gab vs Free
De tudod milyen fáradtság lesz egy ilyen este után, ahol csomó f*szágot intézek?
LAN, Babo, körlevél, honlap, videó
Hmm, csak 5
Ebbõl össz-vissz nekem 2vel kellene..talán! Jó esetben a videó elveszi az életem!
LAN, Babo, körlevél, honlap, videó
Hmm, csak 5
Ebbõl össz-vissz nekem 2vel kellene..talán! Jó esetben a videó elveszi az életem!
T.T.
látod?direkt hárították rád ezt a feladatot,mert tudták,hogy te úgyis kibírod ezt,mert szemed elõtt az utazás lebeg.
Nem leszek költõ.
Nem leszek költõ.
ups and downs
Pont most kéne összeszedni a társaságot szünet elõtt egy kicsit, elmondani hogy akkor mi hány méter, erre csinálom én aki 4 nap múlva már máshol leszek, más idõzónában!😊
T.T.
Csak majd kell erre egy BT ülés, ahol megint nem vagyok az de én teszem fel a kérdéseket!! Kibaszott jó!
T.T.
Jó éjt! Léptem reggel 5-kor meló! Üdv. Mindenkinek!
aha.ezeket télleg tisztázni kell,hamár az elején nem sikerült ez túl jól,akkor a nyáriszünetben:S
ups and downs
Még sehova, de meglátjuk Õ mit szeretne, ha neki mind1, akkor egy jó pont mert mozgatható személyiség.
T.T.