44995
F1CHL - Retro
-
#9794 :))) -
#9793 zsidó vagyok:DDD -
#9792 hátjah,énis.
hullafáradt vagyok.
megyek aludni.
bye emberek
jó8
kellemes karácsonyt
boldog új évet
és nyulakban gazdag húsvétot -
#9791 sajnálom még1szer.
Részemről téma lezárva -
#9790 én is.ez a legrosszabb az egészben. -
#9789 részemröl is.
hát eléggé,olyan érzésem lesz minthogyha elástam volna magam nála,pedig sokat segitett az elején.
de azt beismerem h nem viselkedtem fair módra,énse örülnék ha bnömröl ilyeneket beszélnének hatá mögött,szóval szégyellem. -
#9788 részemről a vita nagyjából lezárva.csak Eagle-lel lesz nehéz ezentúl beszélnem... -
#9787 nemhinném,csak ez engem úgy érintett mint derült égböl a villámcsapás. -
#9786 ott a kulcsmondat. -
#9785 Eagle nem bírja Kareszt?miéet? -
#9784 nem. Ő nem! Eagle se birja, szóval nem oszt nem szoroz -
#9783 tudom.mint mondtam én ezt maximálisan megértem.
Kareszről legalább beszéltél?(remélem h nem) -
#9782 nem védekezni akarok, sose kerülj olyanba mint én vagyok itthon...az oké h nem igy kellett volna cselekedni, ez van, sry -
#9781 igen.és ami ott elhangzott az azért hangzott el mert bíztunk a másikban -
#9780 mivel az egész abból ki, hogy mi elmentünk, igy egy kalap alatt kezeltünk mindannyiunkat... -
#9779 igen.mindenki emberből van.csak mi vezérelt h ezt mind elmond Eagle-nek? -
#9778 nem, elmondtam, hibáztam, ez van...megbocsáthatatlan? mindenki hibázhat...neme? -
#9777 na,ezt mondjad.igen,megkérdeztük.
de nem kellett volna elmondani... -
#9776 a találkozó előtt, és nem is feltétlen ez előtt, hanem volt már ilyen sunyi találka, hol azért megkérdeztétek h "és niki jön?:S" na mind1. -
#9775 Most akkor mindenkivel öri hari? vagy azért maradunk jóban? vagy ez már lehetetlen? -
#9774 de IRC-en vagy hol?? -
#9773 nem ott, még előtte... -
#9772 én ilyenre halál komolyan nem emlékszem.ki volt ott még? -
#9771 mivel gondoltam h nem nagyon szeretnétek, hisz niki is jött volna... -
#9770 de nem.most komolyan kérdezem!mert én azt se tudtam h Eagle nem jön....l -
#9769 pffffff, ok , ilyen se volt...semmi nem volt...rendben -
#9768 bocs.de én ilyenre nem emlékszem.ez mikor volt? -
#9767 mondjuk az okot, hogy miért nagyon ne legyen úgy találka...de ezek már látom felejtőben vannak... -
#9766 mind1.
téma lezárva részemröl.
csak tudod ez nem esett túl jól,azthittem h jóban vagyunk,meg haverok vagyunk.ezekszerint te nem igy gondolod? -
#9765 mit mondtál el? -
#9764 ja, de amikor beszéltem ircen vele, jó volt h én elmondtam az egészet, mert akkor szarban voltatok, mondjuk tény én is.... -
#9763 igen, de amikor mondtam niki, sőt még személyesen is húztad a szád...
de akkor legyen úgy az igazság... -
#9762 és viteted -
#9761 hát jah,csak mondjuk mi azért tartottuk a hátad,föleg ezzel a retro topiccal is.
ezt kb én úgy éltem meg,mintha hátbaszúrtak volna...
most mond azt, h nem mondtam neked h jöjjön eagle is,erre te mondta h NEE! -
#9760 megy ez.
mindegy. -
#9759 mert ti nem mondhatátok! csak én legyek a rossz...vigyem én a balhét...hát viszem -
#9758 tuti arról van szó h a Nikis dolog...1000% és akkor most Roland a jó fiú, én meg csúnya rossz...ok. -
#9757 most az van h mindenki bemártunk mindenhova?
ezen -
#9756 hát erröl könyvet tudnál irni,már ne haragudj. -
#9755 min?