F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te vagy a nagyokos!!aki mindenben a legjobb!!na hajrá!!kiváncsian várjuk hogy ebbõl mit hozol ki!!
ups and downs
bazd meg te😄
ez ilyen szines topic. várj keresek nektek egy másik listát😄
ez ilyen szines topic. várj keresek nektek egy másik listát😄
The only speedometer is in your head.
nekik boldog szülinapot:
Mayday
Yetike
Ingy
Patesz
TibiGrafix
baratis
TaiSabaki
sl2004
yahoooo
RedPriest
riogrande
krikker
rioforum
jointeer
qwertrt
Koobold
Librarian
Jégkocka
Conga
dralvin
Virárg Zoltán
nemismerek egyet se...
Mayday
Yetike
Ingy
Patesz
TibiGrafix
baratis
TaiSabaki
sl2004
yahoooo
RedPriest
riogrande
krikker
rioforum
jointeer
qwertrt
Koobold
Librarian
Jégkocka
Conga
dralvin
Virárg Zoltán
nemismerek egyet se...
jó de te azt mondod nem a németek nyernek, jó és ha bárki nyer akkor te is nyertél. nagyobb az esélyed. nekem 1:16, neked: 15:16
egyedül a brazilok és argentinok jók. nekik van még esélyük.
olaszok, hollandok, spanyolok szutyi nullák, végsö gyözelemre nemhinném hogy odaérhetnek.
olaszok, hollandok, spanyolok szutyi nullák, végsö gyözelemre nemhinném hogy odaérhetnek.
Ez nem én balesetem volt, ez csak momentum volt belõle. Itt 3. lettem, 75%töréssel.
Nem fog nyerni jeff😊
Nem fog nyerni jeff😊
T.T.
de okooos.és mibõl jöttél erre rá?😄
egyébként igaz,mondjuk a vannak jó csapatok,és nem lesz sétagalopp hozni ezt a vébét.
egyébként igaz,mondjuk a vannak jó csapatok,és nem lesz sétagalopp hozni ezt a vébét.
ups and downs
rájöttem hogy a vb-n minden csapat szar a némethez képest. ezt most lazán fogják nyerni...
remélem.
remélem.
Ezaz!Eag volt😄!Ez a sok negatív energia teljesen tönkretesz.
Mi ez a kép?Most nem hülye választ kérünk!
Mi ez a kép?Most nem hülye választ kérünk!
ups and downs
na,jó.Én lezártam az ügyet.Megnéztem a replay-t.Jó,télleg hibás lehetek,viszont Bull is rámhuzta a kormányt a rajtnál.De rá sem haragszom,mert nagyon rendes srác😄.
ups and downs
Állok elébe!De akkor légyszi négyet vonj le,mert Ausztráliában is okoztam egyet,ha jól emlékszem.
ups and downs
Kivonat a BT szabályzatból csak Briannek!
"Rajtbaleset okozása esetén azonnal 2 bajnoki pont levonás jár és a következõ versenyen az utolsó helyrõl kell indulni!"
Na, ez ami qrvára nem igaz, de nálad bevezetjük😛PP
"Rajtbaleset okozása esetén azonnal 2 bajnoki pont levonás jár és a következõ versenyen az utolsó helyrõl kell indulni!"
Na, ez ami qrvára nem igaz, de nálad bevezetjük😛PP
T.T.
Jeff, azért mert valaki nem jön LANra semmilyen következménye nem lesz. Ez egy olyan dolog, jó ha jöttök ha nem akkor egy esemény kimarad az életbõl.
De van másik idõpont is!!
Nézdd csak a fórumot meg!
De van másik idõpont is!!
Nézdd csak a fórumot meg!
T.T.
Free! nemfogok menni, ez már biztos. nem leszek nagy hiány ugyhogy mind1is. szóval lényeg hogy kihagyom ezt a mulatságot mostan. ha kizártok emiatt a BTböl vagy a ligából, akkor evvan, úgyis jó...
mától készülök silverstonera amig itthon vagyok, megyek vagy 2000kört. remélem, mindennap olyan 150körül:S
mától készülök silverstonera amig itthon vagyok, megyek vagy 2000kört. remélem, mindennap olyan 150körül:S