F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
jó akkor ne mondd el😄-nem is érdekel😄
ma is meleg van.és ez nem olyan jó.dehát mind1.ez a nyár.

ups and downs

antijuve
mekkora faszság ez!!!téged kéne elfelejteni öreg!!ilyen ökörséget!mondjuk úgyse nyernek vébét-ez a másik.Éljen az Antijuve FanClub!!😄😄

és mit írtál neki?

ups and downs

Jeff Gordon
én nemtom. na mind1. majd megkérdezzük töle.
aprópó ma irtam neki egy SMSt.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
na ezt a hülyeséget:
jellemzö hogy egy juves találta ki:

"Mindeközben érdekes javaslattal állt elõ Maurizio Paniz (Juventus-barát) országgyûlési képviselõ, aki kijelentette, világbajnoki gyõzelem esetén eltekinthetnének a büntetésektõl: „Ha megnyernénk a vébét, azt valamiképpen jutalmazni kellene, például azzal, hogy amnesztiát kap mindenki a labdarúgás világában.”

antijuve
hát nem?én ugy tom.

ups and downs

Jeff Gordon
jó nembaj, ahogy érzed, én meg nascart szeretem, te meg azt utállod nincs is ezzel baj.

Jeff Gordon
free cselzi fan?

antijuve
szedjék csak szét õket,nehogy visszakerüljenek!Mondjuk a Chelszkirõl is megvan a véleményem(bocs Free😄)

ups and downs

antijuve
Én szeretem az olasz focit.Egyszerûen szeretem az olasz rangadókat,amiknek egész egyszerüen hihetetlen a hangulatuk.Egy Roma himnuszt meghallgatni egy római rangadón számomra felemelõ érzés,pedig nem vagyok Roma-fan.

ups and downs

Jeff Gordon
pontosan.

Jeff Gordon
és még ez is:

CHELSEA.Újabb klasszist igazol az angol sztárcsapat, a védõ a vesztegetési botrányba keveredett Juventust hagyja el. Érdekesség, hogy a londoniak nagyon magas árat fizetnek majd a 32 éves védõért, igaz érkezésével tovább erõsödhet a hátsó sor.

Olasz lapértesülés szerint a Chelsea labdarúgója lesz Fabio Cannavaro, a Juventus válogatott védõje. Az Il Giornale úgy tudja, a klasszis 15 millió fontért cserél klubot.

Az olasz lap szerint Cannavaro három éves szerzõdést köt a londoniakkal.

Az Il Giornale hírmagyarázata nem tartalmaz meglepetést, hiszen a hetek óta húzódó vesztegetési botránnyal indokolja a hátvéd csapatváltását. A Juventus szinte bizonyosan súlyos büntetést kap, valószínûleg legalább a második osztályba sorolják, ezért a sztárok többsége távozik.

Fabio Cannavaro két évvel ezelõtt igazolt Torinóba az Internazionalétól.

A Chelsea az elmúlt hetekben már két világsztárt szerzett: a német Michael Ballack a Bayern Münchenbõl, míg az ukrán Andrij Sevcsenko az AC Milanból igazolt az angol fõvárosba.

antijuve
mostmár végre ottvolt😄-akkor ezen is túl vagy.

ups and downs

Jeff Gordon
most jöttem meg a suliból-visszavittem feri bának a könyveket.

antijuve
egyébként mit csinálsz?

ups and downs

Jeff Gordon
nalátod, én is utállom az juvét és ezzel párhuzamosan az egész olasz focit, kivéve 3klubbot, Inter Chievo és Lazio. remélem az Inter lesz az idei bajnok. nagy szar ez a Juventus, de nem értem miért Bbe sorolnák öket, én egyenesen a Cliga legalsóbb osztályába sorolnám. de tulajdonképpen az olaszok is szégyenkezhetnek hogy van egy ilyen csapatuk, én min 10évre eltiltanám öket a nemzetközi focitól.
a meccseikre meg valóban senkise kiváncsi, és az hogy a Torino népszerübb mint a Juve azon már meg se lepödöm.

Jeff Gordon
nagyon helyes. ne is tedd.

antijuve
hja,de ha már egy rossz szócskát is szólsz a szent csapatukra,akkor máris kiátkoznak.Begyöpösödött agyú sok fasz,csak azért mert Juve,már tökéletes-mintha ennek a csapatnak nem lennének hibái.Persze azt várják hogy nyald a Juventus seggét abban a szar topicban-hát én nem fogom.

ups and downs

antijuve
Sok hülye-JUVE JUVE JUVE JUVE!!Jajj,ha elcsalnák az egész világot,akkor se vennék észre,hogy milyen fos csapat.Meccseiken lézeng 15 ezer ember.Az Inter edzõmeccsein vannak ennyien...Persze,Torinoban tudod melyik csapat a népszerûbb!Hát nem a Juve,hanem a Torino.Tele van niggerrel az egész csapat,francia faszokkal és ezzel vannak nagyra.Egy igazán normális játékosuk van:Nedved.Persze azis Lazios volt,de nembaj.Összevásárolnak mindenkit(pölö a Chievotol Legrottaglie-t és fél év után rájönnek,hogy mégse kellett volna megvenni,utána meg már passzolják is tovább,ahelyett h hagyták volna a Chievoban.).Szóval gyûlölöm ezt a csapatot-örülök hogy kiverte õket az Arsenal-bár akkor örültem volna igazán hamár a Bremen ellen kiesnek,persze ottis mákjuk volt,mert szart se ér az egész csapat.Ibrahimovics egy köcsög színészkedõ fasz,a többit meg most nem elemzem.

ups and downs

Jeff Gordon
én ahogy néztem, egész jól befogadtak😄😄

Jeff Gordon
igy van. ezzel teljesen egyetértek. az elmúlt évek sikereit is mostmár tudjuk minek köszönhetik... a bundának és csalásnak....

Jeff Gordon
helyes😄😄 ott imádnak téged😄

jó most tovább mentek rendben, de akkor a negyeddöntöben remélem búcsúznak!
én mindenesetre az ukránoknak fogok szurkolni, bár öszintén szólva nemsok olyan csapat van aki ellenébe az olaszoknak szurkolnék...

antijuve
Hát nem leoltottak???Azt mondja,hát nagyon nem érdekel itt a Juve topicban hogy te mit gondolsz a játékosainkról.
Pffff-nembaj,JUVET A C LIGÁBA!!ROHADT CSALÓK!!

ups and downs

antijuve
azért ez a bátran játszás kicsit sántít nekem.Sztem nem játszottak túlságosan bátran.11es:most szerencséjük volt,nemúgy mint 2002-ben.egyébként az ausztráloknak is nagy mákjuk volt,hogy eljutottak idáig.bár ezt leginkább a horvátoknak köszönhetik.Mind1.Téma lezárva.

Mostpedig megnézem mit írtak a Forza Juve topicba.😄😄

ups and downs

Jeff Gordon
igaz, de a vége elött 15seccel 11est adni!!??? hát az nemcsak szemétség volt, hanem hülyeség is. az ausztrálok végig bátran játszottak nem ijedtek meg a "nagy" olaszoktol. egyébként egy esély megérdemeltek volna...
olaszok 11emberrel sem tudtak semmit se csinálni, volt néhány helyzetük és kész, annyi... amit persze szépen e elpuskáztak.
akkor sem szeretem öket, remélem nem érnek el semmit. magunk között nagyon nem érdemelnék meg, a csoportkörök után is mekorra mákjuk volt. a legjobb 4 között nem lesz ott mondjuk egy argentina vagy egy németország de ezek meg ott lehetnek, merthát az ukránok nem képviselnek komoly ellenfelet. bár nagyon örülnék neki hogyha kiejtenék az olaszokat.

asszem ennyi

antijuve
erre muszáj reagálnom:méghogy kiállítás!viccelsz??alig ért hozzá az auszihoz,meg különben is,olyan hosszan tolta meg a labdát hogy sose érte volna utol-ERGO NEM VOLT GÓLHELYZET.Minthogy azt te is említetted,utolsó elõtti ember...úgyhogy.

Üdv itt újember,bár nemtom kivagy,azért szívesen látlak😄😄-igazán kedves tõlem mi?😄
Sajnos így mondjuk a Nascar-szeretõk és nem-szeretõk aránya így kiegyenlítõdik(Jeff és te,én és Free)

ups and downs

Jeff Gordon
szia Petya! persze hogy ismerlek😊 üdv itt nálunk.
ebbe topicba körülbelül 3-4en irunk, ritkán öten.
te is tagja vagy a HJGnek, azaz Hungarian Jeff Gordon fan clubnak😄😄
akkor bemutatom a többieket neked: lássuk csak
antijuve(Brian): unokatestvérem és egyben csapattársam egy f1-ligában
Freedom: Ö az egyik ligavezetö, véleményem szerint jófej ember, csak a legjobbakat tudom róla mondani... jelenleg távol van, ezért egy hónapig nem publikál itt.
és legújabb tagunk skynet, szintén a ligából.

egyébként az alaptéma az f1 challenge liga, de mindenfélével offolunk. szóval jó topic, szivesen látunk ha megtetszett.

Ui.: akkor majd a taliról még beszélünk😊

gordon 24
Szegasztok!!! Itt egy ujabb NASCAR fan Jeff tudja ki vagyok. A többieknek meg a logomból kiderúl kinek drukolok,
Na szóval üdv.

Downhill!!

Jeff Gordon
ezek nagy szarok. egyedül azért "örültem" a "gyözelmüknek" mert igy megmaradt 25pontom. kiállitás sztem jogos volt, utolsó elötti😄 emberként gólratörö játékost akadályozta. én mindjárt 2öt is kiállitottam volna az olasz közül!

antijuve
nem volt 11-es,de a kiállítás is jogtalan volt.az ausztrálok meg nem csináltak semmit emberelõnyben...
ne aggódj,az olaszok nem nyernek vb-t.

ups and downs

Jeff Gordon
na ez nem semmi 15seccel a vége elött egy 11es???!!!
hát No Comment. ez az olaszo egy nagy szar, unalmas focit játszanak! remélem nem nyernek vb-t. ez minden volt csak 11es nem.

Jeff Gordon
ezaz.
hajrá ausztrálok! 😊

Jeff Gordon
dehogy
no problem

antijuve
ezek csak a szóbelik??vagy az öszevont?hát pech,hogy elment...túl sokáig tartóztattunk.sry

ups and downs

Jeff Gordon
baxxa meg feri bá, mire odaértem elment. a könyvtáros...
magyar:3
töri:3 emelt
német:5 emelt
matek:4
föci:4

átlag olyan: 3,8:S
baxxák meg. törin egy pt kellett volna és akkor már 4es
magyar: NC
föciböl meg szivatott a tanár minket. szóval nem valami jó.
kb 107pt lesz
majd meglátjuk mire elég

antijuve
én nem kaptam semmit....Andinak írtál,õ nem mondta...
de még mindig nemtom az eredményeidet.

ups and downs

Jeff Gordon
bocs.
totál kiment a fejemböl, mostmár vége a giminek.
be voltam táblázva, bizi osztások és érettségi bankett szóval nem volt egyszerü.
de talmát megirtam.
sry még1x

antijuve
Na még kettõ😄

Szerencsen voltam-az állomásán!!😄
Vazz Jeff,azért megírhattad volna az eredményeidet,hamár így rákérdeztem...................................................................................................................................................
De nemtom mi bajod volt,nem válaszoltál.No nembaj,minden csak megszokás kérdése ugyebár.....

ups and downs

antijuve
Szóval MEGJÖTTEM!Már vasárnap este,dehát késõ volt,meg meccset is néztem.
Jeff anyja télleg jól fõz,desszerteket meg különösen.
A csaj baszott jó😄-csatlakozom hozzátok.
A román zászlót nem értem.Nemis,inkább nem szeretem😄.
Mivan még?!Semmi,a dios!!

ups and downs

Jeff Gordon
visszavárunk!

Jeff Gordon
szia.
minden jót.

Freedom88
Szevasztok, most már komolyan leléptem, ennyi volt!

T.T.

Freedom88
Minden kész,bepakolva, ready to take off!

T.T.

Jeff Gordon
ok. rendben, akkor majd megnézem azt a klippet.
Free! biztos jó lesz, 4hete ezt a napot várod. ugyhogy nemtom elképzelni hogy rossz lenne:S

szia és érezd jól magad, ahogy azt elképzeled😄
<#integet2><#integet2>

Jeff Gordon
sya Freedom!

Jeff Gordon
hát nemcsodálom😊 én is😄

Freedom88

BYE ALL!!!

T.T.

Freedom88
Jó kis kép! Megdugnám rendesen😊)

Ui: ha hazajöttem akkor találkozunk és <#pias><#pias><#pias>egyet😊)

T.T.

Freedom88
<#rinya><#rinya> Ez megható, h ennyire féltetek, és sok szerencsét kivántok, köszönöm szépen! Remélem jól érezzük magunkat, nem lesz semmi gond. A vonat 18:10kor gördül ki majd a Keleti Pu.ról és másnak reggel 6:32kor ér oda elvileg, de akkor itt még csak 5:32 lesz, mivel idõeltolódás van.
Jeff, köszi, a videóból már láttam részletet annyira szar mégse lesz, vagy nem tudom. SMS-ben természetesen tudunk majd tárgyalni, sztem csak este felé leszek bekapcsolva. Az összes képet sztem nem fogod megkapni, hanem majd amikor hazajöttem akkor készitek belõle egy klippet, zene alá, feliratok stb. szóval h mégis értsétek hogy mikor hol is jártunk életem párjával.

Legyetek jók, nektek is jó nyaralást, meg minden egyebet, aztán találkozunk majd júliusban, addig éltessétek valahogy az F1CHL-t mert az nekünk kell.

Sziasztok!

T.T.

Jeff Gordon
freedom és hozzá mit szólsz?

felteszem ide is hátha ha valaki a ligalapon nem látta még

Jeff Gordon
szia Freedom! 😄