F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uhh ez a kocsi nagyon tetszik, szép lett nagyon.
gyk: Nissan Skyline R34-GTR

gyk: Nissan Skyline R34-GTR

The only speedometer is in your head.
bazzz. megint nem tippeltem, a fészkes fenébe, megint addig húztam, mig kifutottam az idöböl és ezt már 2.jára jáccom el.
hja,a kecsög gép jött mindig 20 atombombázóval,lehetetlen volt támadni-meghát Gab se kezdõ ebben a játékban😄
ups and downs
ez nagy küzdelem volt, sztem még most se lenne vége😄
gab jól védekezett😄
gab jól védekezett😄
hehe. rögtön megvoltak a biztos kiesök. legjobb kapus lémann volt. nemtom de olyan 15meccsen kapta a 70gólt😄😄 Brian! nincs egy ilyen képed?
aztán jöttem én.4szer zsinórban nyertem bajnokságot,és erre teljesen váratlanul te nyersz egyet-nem jött össze az 5 zsinórban
ups and downs
el se hittem. félidö 1-0oda, végeredmény:1-6ide😄😄
ennél már csak az volt jobb amikor a Werder a 60ik percig 3-0ra vezetett és a vége 3-6lett😄

ennél már csak az volt jobb amikor a Werder a 60ik percig 3-0ra vezetett és a vége 3-6lett😄

ez nem semmi email😄😄 nagyon nevettem rajta, cime: "what a catastrof" by Brian. thx😄

hát akkörül.majd a Celtic-kel végigverem Európát!Jose Mari,Saviola,Jeffers,Smith és messze nem említettem mindenkit😄
ups and downs
hehe, mekkora volt. szegény Hitzfeld, vagy 10x lett 3. 😄😄
de legjobbak a bl-ek voltak, vazz, nemtudtam 8x nyerni😞 csak 7x😄😄
de legjobbak a bl-ek voltak, vazz, nemtudtam 8x nyerni😞 csak 7x😄😄
Jah,megvettünk mindenkit és jól eladtuk õket,fõleg a Bayern-nek!😄.nah ígyse volt a közelünkben.
ups and downs
én is azt néztem hogy hol van Kane, de nemakartam beirni mert én nemvagyok szaktekintély ebben a gémben, ellenben veled😄
ja,bocsi.télleg.vazze!!jóóóóvan!de hasonlít rá!és egyszer se vittem végig ezt a játékot!!😄
ups and downs
mennyi is a rekord? 11-0?😄😄 asszem még az FSV Frankfurt ellen😄 nem semmi meccs volt, Tamudo jól játszott.
volt két nagyon jó játékosom, Maldonado és Worm. asszem a kettöért együtt olyan 70 milla eurót kaptam😄 nemrossz😄 jah meg eladtam Cosworthot😄 63ért
egyébként hülyeség volt...
már egymilliárd fölött vagyunk.hát szép az bizta😊
volt két nagyon jó játékosom, Maldonado és Worm. asszem a kettöért együtt olyan 70 milla eurót kaptam😄 nemrossz😄 jah meg eladtam Cosworthot😄 63ért
egyébként hülyeség volt...
már egymilliárd fölött vagyunk.hát szép az bizta😊
Nem látod jól, ugyanis ez nem Kane, hanem General Nikos Stavros, õ is Tanya oldalán áll. 😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.