44995
F1CHL - Retro
-
#41755 Boldog új évet -
#41754 :(
Valójában sajnos erre lehetett számítani. Mármint, hogy még több lesz az idióta. Ilyenkor valamiért mindenki meghibban. Jobb is volt nekem, hogy itthon maradtam. -
#41753 h rohadna meg aki ilyenkor szórakozik azzal, hogy viccesnek találja nem körbe nézni a vasúti síneknél. Kishíján megint sikerült kivasalnom egyet.
Baszná meg de qrva gyorsan.
Meg az újév is remekül kezdődött...fekvemaradás nyílt vonalon....jó volt. faszom... -
#41752 Mindenkinek boldog, sikeres új évet kívánok! -
#41751 buék! -
#41750 Jelenleg egyik se igaz nálam.The same year again -
#41749 csak,mert mindenki verssel kíván új évet,meg stb,ez még jól is hangzik:
Üres a hordó, repül a korsó
mindenki fekszik az alkoholtól,
micsoda álmok és még milyen lányok!
Én azért is boldog új évet kívánok! -
#41748 na gyorsan lezárom én is ezt a qrva évet vagy mit. Boldogabbat mindenkinek, rémálom volt ez az év mondhatni és úgy is fejeződik be...
Éjfél körül ne keressen senki, úgyse válaszolok, mondjuk ki keresne...szóval...na boldogabbat, aki megy vhova jó szórakozást érezze jól magát és stb., aki meg nem megy sehova, annak is kellemes napot. A viszontoslátásra, majd egyszer vmikor újra itt. -
#41747 Laza :) -
#41746 tévedsz, tényleg megágyaztam és 1 órát aludtam. -
#41745 Pofája a lónak van, nem Neked :) -
#41744 A megágyazás szakzsargon, ha nem tévedek... -
#41743 Lehet, h inkább befogom a pofám, aztán 2010ben újra itt... BUÉK mindenkinek! -
#41742 Hát ma csak tényleg én értem a poénjaim....
Jó munkát (szép álmokat:D /hozzáteszem, nem irigységből mondom/) -
#41741 minden bizonnyal nem komolyan mondta Zsófi :) -
#41740 ki a **** kötekedik? Örülök h újra van élet a fórumon. Lehet értetlenül irtam. Dolgozok tovább, megágyazok -
#41739 Aha, most kötekedsz?! :D Ezzel azt akarod mondani, h nem vagyunk elég jók?! Több, mint egy órát dumáltunk, és nem vagyunk az élen?!:D -
#41738 Köszcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XD -
#41737 Jó kis beszélgetés volt, olvasható. Tényleg tök jó volt. Ritka alkalmat egyike, hogy 3.helyen az F1CHL-Retro újra! Ahogy a régi szép időkben, mikor este elkezdtük rá egy órára már az élen voltunk:) -
#41736 csak ma?!:) -
#41735 Jóccak Nektek! Éljen a vállgazd! -
#41734 pá Zsóóó
én is elpályázom. -
#41733 Akkor: Szia Bryan Herceg:)
Ezennel el is köszönök, hív az ágyam:)
Jó éjt, cupp mindenkinek!:) -
#41732 jah, hát oké.Úgy igaz. -
#41731 Hát nézd, ha kedvességből/poénból hívnak úgy, simán belefér:) sztem -
#41730 Talán túl komolyan is :).
Úgyhogy enyhítésképpen: miért, szerinted rászolgáltam arra, hogy királynak v bármi másnak hívjanak??)) -
#41729 Ez komolyan hangzik... -
#41728 Ja, voltam rosszcsont.Még nagyon régen.Ha nagyobb koromban csináltam volna, asszem szemétnek is hívhattak volna.
De nem emiatt. -
#41727 Rossz kisfiú voltál?:D
Nemkell, csak egy ember szokta mondani, ő se konstans. Nem várom senkitől:D:D -
#41726 Nem.De annyira nem is lenne jó.Azt hiszem, nem szolgáltam rá egészen, hogy ilyenekkel illessenek.:S
Huhh, hát kicsit nehéz lesz megszokni...de azért megpróbálhatjuk -
#41725 Ahogy Móni mondaná: Zsófia főhercegasszony (nagyon sok Sissi életutat olvasott...) -
#41724 Ez komoly?:D
Én beérem a Zsófia hercegnővel is:D -
#41723 értem.én ne érteném?Engem is így szoktak szólítani.Csak a Mihály helyett van a saját nevem :)) -
#41722 Király/Úr/Mihajileszku/Fennség... minden, ami ami ami ami érted:D -
#41721 és alig érzékelhető:D De a téma jó.... beszéljünk rólam XD -
#41720 nem Király?:) -
#41719 áh, csak egy apró ugrás :) -
#41718 Köszi:) Ő Mihály Úr:D -
#41717 Más téma?:D -
#41716 Nem mondtam semmi rosszat. Jó, akkor meggyőződések szembeállítása. Így életszerűbb? :)