F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄😄😄
ez jött le abból amit irtam?😄
egyébként, sztem szimplán semmiközöm hozzá.
ez jött le abból amit irtam?😄
egyébként, sztem szimplán semmiközöm hozzá.
The only speedometer is in your head.
hát nemértem. már msnen is láttam h megváltoztattad, az Am Ende mondat végét. de nemtom mé van rossz kedved. néha velem is elöfordul, gondolj ilyenkor a szép dolgokra. barátok,HZS😄
vagy ilyenkor lehet jobban esik egy jó hideg sör😄
vagy ilyenkor lehet jobban esik egy jó hideg sör😄
hát biztosan😄
te jobban tudod, h van-e mint mi. nap, mint nap átéled, nem? vagy legalábbis reméljük hetente azért többször😊
te jobban tudod, h van-e mint mi. nap, mint nap átéled, nem? vagy legalábbis reméljük hetente azért többször😊
Nem,ezt soha senkinek sem fogom elmondani😊-meg sztem változni is fog a véleményem,az "életérzésem"(amely néha nagyon sötét-ha lehet így mondani)😄
ups and downs
Na én megyek aludni, mert holnap lesz 0. órám is, úgyhogy jó éjt mindenkinek!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Érdekes gondolat.Nem igazán felhõs?Ennél jobban ne nagyon legyen felhõsebb,mert akkor az már nagy baj.Hogy ez miért van,azt pontosan nem tudom😊.Vagy igen,de megtartom magamnak😊
ups and downs
hmmm, akkor nem tudom mire értetted, de ebbõl arra következtetek, hogy nem igazán felhõs a hangulatod....mesélj ha gondolod...
T.T.
igazán szines eza topic. itt lehet mindenröl beszélgetni...
még jó hogy van.
még jó hogy van.
😄
akár oda is mehetnek nem?
bár vonat átszállással nehézkes lenne😄
akár oda is mehetnek nem?
bár vonat átszállással nehézkes lenne😄
Biztos, hogy ti St. Maarten-re mentek? Csak mert ez a sziget a Karib-tengeren van. 😄
Egyébként a repülõtér neve: Princess Juliana International Airport
Egyébként a repülõtér neve: Princess Juliana International Airport
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.