F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
király vagyok vazze...😄😄😄
na persze...

ups and downs

Jeff Gordon
nos, ki emlékszik erre a szép hosszu szövegre😄 Freedom biztos hisz Ö irta, most találtam meg, beleolvastam és gondoltam beteszem ide, egy kis Retroként😊

"Féltávos beszámoló az F1CHL-rõl
(Egyéni vélemény)

Mennyi is? 6 futamon vagyunk túl és mai nap lefutjuk 7. futamunkat egyben a félévzárót is. Kemény küzdelmek alakultak ki, jó barátságok, kellemes társaság.
Szeretnék most itt mindenkit értékelni, remélem bántás nélkül, mind ahogy megismertem, mind a versenyzõi tapasztalat miatt. Azért teszem meg a versenyzõit is mivel már elég régóta nyomom a szakmát, igy kiimerhetõek vagytok
Hát akkor kezdjük is. Asszem a ponttáblázatot nézve hátulról elõre.
BigFeri: Az egyetlen pont nélküli versenyzõnk a Ligában. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy igazi közösségi ember, aki nagyon imádja a vicceket, poénokat. Ahhoz képest hogy Õ a rangidõs ez nem látszik, ahogy néha viselkedik
Vezetéséhez annyi, hogy még kicsit a setup gyártásba belemeriti magát, ez nagyon sokat fog jelenteni, és igy a vezetési stilusa változni fog, nyugodtabbnak kell lennie. Meglesz hamarosan egy pontocska!!!Hajrá!
Cromwell: Sajnos nagyon nem volt alkalmam annyira megismerni, de nem hiszem ha találkoznánk nem lenne közös témánk, ilyesmi. Kicsit félénk, ne legyél az Krómi .
Kicsit neki is a setupolás kell és meglesz a jobb eredmény, de ehhez még jó pár 1000 kört futnia kell.
Skynet83: Hát mit is tudok rád mondani, Te BT tag, félek mert megbüntesz majd. A nagy duma gép, mindent addig mondd amig egyszerüen megcsinálod, nehogy tovább mondja, de ez tök jó  Sok számitógép, kevés F1C tudás. Setupolásba tanulj bele, és soha ne légy másokra ideges.
Trenyo: Osztálytársról nem mondok semmit, mert még meggyepál. Több Liga élet kéne bele talán akkor jól elszórakozna. Vezetésén meglátszik hogy most kezdte az F1Ct. Ha többet akarsz elérni, teszt-teszt, nem megy másképp. Ua. mint Cromnak pár 1000 kör.
Zso: Hát Õt már régóta ismerem, még anno az F1CHL régi változatából. Közösségi életben Õ se nagyon akarja kivenni a részét, de Õ tudja, ebben nem szólunk bele.
Vezetése nagyon érdekes, mert rendre nagyon gyors, de valahogy mindig olyan 10 körösek a setupjai, nem értem. Pedig lehetne neki is egy futam gyõzelem…Hajrá Neked is!
Jeff Gordon: Mivan Veled öregharcos? Hát róla sorokat tudnék irni, sõt regényeket hogy hogyan is ismerem. Inkább kihagyom, rendben???  Remek srác, igazi Liga tag, ilyenek kellenek. Mindent megtesz a Ligáért. Õ volt az egyetlen olyan személy eddig az F1CHL-ben akivel találkoztam a Liga indulás óta és új tag volt.
Vezetése: billentyüzettel ment, meg is látszott, most hogy lett kormánya, gyõzelemre fel!
Babo: A legfiatalabb tag. Meglátszik.  Néha kiboritó vagy srác, de nagyon. Próbálj kicsit felnõni és akkor tökéletesen beleillesz majd a társaságba. Igy is benne vagy természetesen, de akkor belemélyülsz olyan dolgokba amikrõl nem is tudsz.
Vezetési stilusodon annyit hogy a saját setupot megcsinálod és azzal érsz el eredményt, sokkal boldogabb leszel. Amúgy ne légy vehemens, ne lökdöss mindig 
Eme: Nem ismerlek sajnos nem mondok semmit. Vezetésed: kiegyensúlyozott, bár a setupok furcsák
Brian: Na a másik rossz srác, Jeffel egyetemben. Nagyon birlak, nagyon jól elvagyunk sztem. Ha igy folytatjuk akkor jó kis barátság szövõdhet ebbõl sztem.
Nem tudok Rád se sok mindent mondani, király vagy Jeffel és hogy ennyire élitek a Liga életet. Vezetéseden meglátszik a billentyüzet, de kormánnyal másképp lesz.
Csobikha: Csobi, Csobi, mit is mondhatnék, Téged is régóta ismerlek, alapitótag vagy assszem ismerjük egymást, bár annyira nem. Majd idõvel minden változik, remélem.
Vezetésed: kellemes, bár sokat hibázol, ezen változtass ha lehetséges.
Remi G: Hát a borravalóra figyelj majd máskor, amúgy Veled is nagyon jól elvagyok, legalábbis sztem, ua. úgy mindenrõl eltudok veled dumálni nem probléma. Liga élet szerves része vagy ami nagyon nagyon jó.
Vezetésedrõl annyit hogy Karesszal csak szorgosan gyakoroljatok és meglesz az elsõ gyõzelem. Talán még kettõs is.
Bull71: A nagy pesszimistánk. Ahogy Eagle is mondta interjújában Kicsit ébredj fel vesdd be magad az életbe, és megtalálsz egy csomó jó dolgot. Természetesen ne hanyagold el barátaid, mert õk a legfontosabbak. Szerintem egy jó haveriviszony van köztünk. Vezetéseden, csak a nyugalom hiányzik már csak.
Karesz: Mit mondjak rólad répafej? Nem mondok semmit. IMÁDLAK  De nem úgy ahogy gondolod  Kár hogy ami történt azok után igy elszakadtunk. Nagyon szomorú és bosszús vagyok emiatt. Megölném magam néha emiatt. Sajnálom.
Nyugodj le és meglesz a kettõs Minardi siker!
Eagleheart: Nem nyilatkozok. Vezetésed: szar 😄DD Auto shifting off, tanuljad már meg
Freedom: Magamról semmit. TC off mindörökké
GZsolt: Az F1CHL horgásza. Nyugodt, nagyon korrekt ember. Általában igaza van, sõt elég sokszor. Õ is keményen liga tag, aminek nagyon örülök.
Vezetése: Talán Õ fejlõdött leges legtöbbet a 6 futam alatt. Az elején még a középmezõnyben tanyázott, most meg a VB cimre törekszik. Bravó!!!!

Hát ennyi lett volna az értékelés. Remélem senkit nem bántottam meg.
Mindenkinek nagyon kellemes nyaralást, jó pihenést kivánok.
Örülök, hogy megismertem azért mindenkit. Július végén találkozunk újra!!

Szevasztok!!!"

The only speedometer is in your head.

antijuve
na hello.szépjó napot

ups and downs

antijuve
retro bedöglött!errõl is te tehetsz😄😄😄

ups and downs

Jeff Gordon
hát ez mi? ha nem lol😄

Jeff Gordon
oks. akkor én meg leviszem a szemetet😄

antijuve
hát én is,egyenesen a kukába

ups and downs

Jeff Gordon
hát ezt én is passzolom.

gordon 24
Nekem is csak rémlik de asszem az az amibe a Takács tamás énekel. Sõt tutti hogy ez az...

Downhill!!

antijuve
én nem tudom mi az<#dumcsi><#love11><#conf><#csodalk><#duhos2>

ups and downs

gordon 24
Én nem szeretem....<#dumcsi>

Downhill!!

antijuve
sztem meg a Titanic

ups and downs

Jeff Gordon
meg a Kárpátia bnöm szerint:p

Jeff Gordon
legjobb a Bikini megaz Omega.

antijuve
hát a republicot különösen nem szeretem kivéve a Szállj el kismadárt.nincs velük bajom,csak nem nagyon jön be a zene

ups and downs

gordon 24
Ezek már tartozkodást váltanak ki belölem....

Downhill!!

antijuve
Fresh! 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Bikini,Republic,Omega amik még nálam jók magyarok közül.

antijuve
igazad van egyébként,az nem magyar,hanem egy büdös cigány.

ups and downs

gordon 24
Nana!!!! Az nem igazából magyar... Na jó ezt most nagyon durva volt DDDDD.. De azt nem!!!

Downhill!!

antijuve
....LL Junior.... 😄😄

ups and downs

gordon 24
Jaja.. Én szeretem a Magyar zenészeket.

Beatrice, Hobo P-mobil, Deák Bill stb

Downhill!!

Jeff Gordon
akkor már vagyunk ketten, mert szerintem is😊

gordon 24
Nagyon jó!!!!

az embert naon birom!!!! Igazi jófej... Mennyi koncerten voltam énn jaj!!!

Beatrice az egy király zenekar..

Downhill!!

antijuve
figyi.gyere má fel msn-re!ha ittvagy

ups and downs

Jeff Gordon
úgyérzem jó uton haladok, kellemes kis setup lesz ez, még kicsit javitani kell rajta, meg a technikámon és meglehet a 20eleje😊

Jeff Gordon
jájá.
nekem nem baj h menni kellett, ezt tegnap is mondtam, még mázli h nem a Honda lett a mienk 😄

antijuve
akkor se maradtál volna egyedül.de a kérdés egyébként is okafogyott

ups and downs

Jeff Gordon
Beatrice az elöadó.

a kilépést csak arra az esetre tartottam volna fenn, hogyha te mondjuk mentél volna Freevel, én meg egyedül, annak sok értelme nem lett volna, azért is irtam.

na mentem tanulni/tesztelni.

away.
bye

antijuve
ismerem a számot.nem tudom az elõadót.nekem az ilyen magyar számok nem tetszenek.

Peti,ne csináld többé azt amit tegnap este,JÓ?
és akkkor most mi van h kiraknak?nem ellenünk irányul,legalábbis sztem.Errõl ennyit

napot

ups and downs

Jeff Gordon
ez egy nagyon jó szám:

"Már csak emlék,
Mikor még nem voltál.
Az volt az igazi nyár
Az idõ oly gyorsan száll

Amikor nem vagy itt velem,
Elfog a rettegés.
Minden kis zajra felébredek,
Mert azt hiszem megjöttél.

Te nem érzed,
Nem érzed azt a kínt,
Amikor éjjel itt maradsz,
A magányról álmodik a remény.

Ahogy megjöttél, rögtön õsz lett,
Majd hirtelen tél,
Más lett a föld és más a világ,
Havat hord a szél.

Azok a boldog, szép napok, ég veled!
Te nem tudod, milyen jó nélküled.

Ma már csak emlék,
Mikor még nem voltál.
Az volt az igazi nyár
Az idõ oly gyorsan száll

A legszebb pillanat, amikor búcsúzunk
És a vonatra felszállsz
Könnyes szemmel arra gondolok,
Hogy nehogy leváltsál

Te nem tudod, milyen jó nélküled."

villámkérdés: ki az elödadó?

Jeff Gordon
erre gondolok:

Freedom88
Ezt ne nekemnek sztem...

T.T.

Jeff Gordon
hát de most mit mondhattunk volna amikor msnen és még nyilatkozatában is ezt mondja h pályázik a mi ülésünkre, jó igy történt. nembaj, jó az a BMW. legalábbis nekem. csak maga az érzés volt szar:S

persze jó az a BMW, csak nemtom meglehetne oldani h modellfrisitéssel mehessünk, úgyértem azzal pl aminek van olyan szárnya mint a McLarennek.

Freedom88
ööö, hát, én nem eredményre megyek itt, hanem funra.
és akkor sztem nem kell pontozás

T.T.

Jeff Gordon
végülis te vezeted a ligát ugyhogy a döntés a tied, csak egy ötlet volt. hátha igy izgalmasabb lenne, persze lehet nem. no mind1, majd eldöntöd<#wink>

Freedom88
sry, h maradtam a ferkában.
Amúgy nem kellett volna elfogadni Kareszék ajánlatát!
Na, mindegy....
Jó lesz a BMW nektek..faca kis autó

T.T.

Freedom88
Mehetünk természetesen! de ahogy irtam nagy fórumba, nem biztos h kell csapatVB.

T.T.

Jeff Gordon
Sry, ha tegnap tapintatlan lettem volna ircen, csak kicsit szar érzés h minket mindehonnan ki akarnak rakni. de jó lesz ez a BMW, még mázli h itt nemvolt senkise😊

Free, de akkor legalább kérjél a Ferrarihoz egy Jenson Puttony bukósisakot😄

Jeff Gordon
jaja. nemrossz. mehetnénk hárman egy teamben😊 mondjuk CooperF1 vagy mi😊

Jeff Gordon
thx. mázlim volt. utolsó két táska: 20 és 50 millió volt bank ajánlata meg 21 millió. jó kis budget gém. ha az ember unatkozik arra tökéletes😄

Freedom88
congrt!

T.T.

Freedom88
király a mod nagyon!!!

bye all jó éjt!

T.T.

Jeff Gordon
inkább éhen halok, az vmivel kellemesebb😄

antijuve