44995
F1CHL - Retro
-
#16274 elmondtunk mindent...ez lehet hogy így van,én csak néha azt érzem h nem vette komolyan...ezért mondom hogy egy komoly beszélgetést kéne vele folytatni,ahol nincsen móka meg kacagas meg játékgép meg mittomén -
#16273 ezt eddig is tudtuk:D -
#16272 most mit kéne tennem/tennünk? elmondtuk mindent,h nem kéne,még a pénzt is elrakta free,aztán eredményt mégis látod.hát nemtom,úgyérzem h mi megpróbáltuk amit lehetett,és ahogy Free mondta nem mindig velünk van,igy bármikor játszhat,és akkor eredmény az lesz mint a mai,bár egyszer kétszer valószinüleg nyerni fog,de az kevés lesz.
egyszerüen egy dolgot kéne felfogni: "A szerencse forgandó" ennyi nem több.
ime egy példa,remi is játszott múltkor, bedobott egy 100ast,felment 300ra,majd visszaesett 100ra,és mit csinált? kivette. ezaz óriási különbség. -
#16271 komolyan: mindjárt irok neki egy mailt... -
#16270 ebben lehet neki segíteni h legyen saját lelkiismerete:S.
én azért mondom ezt a beszélgetést,mert akármi lesz is a vége,nagy valószínűséggel utána csak elgondolkozik a dolgokon,és ha szerencsénk van,akkor a jó utat fogja választani. -
#16269 ja, lehetne, de legalább tudjuk h ez kevés -
#16268 hát igen, aztán kér kölcsön...de egyszer vkinek nagyon meg kéne vernie aztán talán az segit -
#16267 azért lehet meggyőzőbben is csinálni:) -
#16266 talán az segitene! De úgyse tudjuk leelenőrizni! Saját lelkiismerete kell -
#16265 Hát ja,de az a baj,hogy még ezen is túllép,hogy ááh faszom van még kétezrem,aztán jóvan. -
#16264 tanácsot már kevés, ma is tanácsoltuk h ne! aztán mégis.. -
#16263 fenyegetés? sztem az sem... még lehet az sem válna be, ha kihajnintanátok a ligából... -
#16262 nevezd aminek akarod.utasítást viszont tényleg nem nagyon adhatunk... -
#16261 mindannyian sírtunk rajta...:) -
#16260 fogalmam sincs, tényleg nincs -
#16259 vmi ötlet?:) -
#16258 már kevés a tanács! itt utasitás kell! -
#16257 csak egy rossz poén volt.. nem szeretném elrontani az alakuló kapcsolatukat -
#16256 nemtom,én nem érzem úgy hogy esélytelen lenne.mert Gzsolti az lenne:).
sztem érhetne valamit,nem mondom hogy biztosan,de azért van rá esély.
hát basszus,nem akarsz belepofázni,de akkor most nézed ahogy elveri(Zsófy ne gondolj rosszra:D) az összes pénzét és a végén vmi aluljáróban köt ki fél liter tablettás borral a kezében?vagy neked még nem adtak tanácsot?persze az is benne van,hogy megsértődik,de akkor sztem akkor is elgondolkozik a dolgon -
#16255 ha meg azt mondja, és tényleg bajba kerül akkor legalább figyelmeztettük.
Ha tényleg úgyalakul beszélhetünk vele. Sajnos énse érzem hogy bármi változást is történne. Mert úgyis elmegy kocsmába és nem fogja tudni megállitani. Nem vagyunk vele mindig, bármikor játszhat. Lelkiismerete akkor pedig nincs, amikor játszik csak azután h lejátszotta a pénzét. Lásd ma. Tökéletes példa rá -
#16254 sztem ne. -
#16253 hát láttad most is h nézett freere,amikor komoly dolgot mondott h "ennyit ér a szavad". majdnem bedobta elöttünk az a 2ezrest is még.szóval,áhh,én már nemtok mit mondani erre.ha ezt igy folytatja véleményem szerint elöbb utóbb azon kapja magát,h se kocsi,se meló,se nö,se barátok.
mert azért neki is akarni kell leszokni,attól h mi akarjuk,és ha Ö nem,akkor nagyon kevesek leszünk.sajnos:( -
#16252 irjak a bnőjének:D -
#16251 és szted érne vmit? hát nemtom,meglehet próbálni,de...
ez kb olyan lenne,mintha gzsoltinak próbálnánk elmagyarázni,hogy káros a dohányzás,meg halált okozhat stb tegye le:DD esélytelen.de próbát megér.
csak én öszintén,nem akarok belepofázni az életébe,mert ok,h barátja vagyok,de mégis,az Ö döntései,attól h azt mondanánk nemjó,attól,nem sokat érnénk el,max annyit lehet,h feláll,és azt mondja,jó köszi,sziasztok. -
#16250 hm, hát akkor max LAN, de ott meg nem ezzel kéne elbacni a kedvét!
Fogalmam sincs mit kéne tenni, de tenni, méghozzá gyorsban -
#16249 áá,az sztem teljesen esélytelen lenne.úgy kell hogy leülünk vele négyen aztán úgy -
#16248 majd kedden akkor elbeszélgetünk vele a kocsiban, onnan nem tud menekülni:) -
#16247 igen,a barátai.Sztem meg kéne próbálni.Mert mindig csak úgy mondjuk h jajj ne dobd már bele meg mittomén.De mint barátok,sztem igenis lehetünk rá nagy hatással. -
#16246 lehet már elbaszta -
#16245 nem vagyunk senkije,max a barátai.
Mi nem tudjuk leállitani! Kevesek vagyunk ehhez. I think -
#16244 csatlakozom -
#16243 arra alapozza h nyert múltkor 30ezret... -
#16242 elhiszem.egyébként igazad van.azthittem h még azt a két ezret is bedobja... -
#16241 vagy egyszer nagyon komolyan elbeszélgetni vele -
#16240 igen ez a mázli,dehogy bazki gondolj bele,nyert 4et,megadhatta volna a tartozást ha nem dobja vissza,de felét visszadobta,igy még mindig nem tudja visszaadni.mire következtetsz ebböl? hogy ha igy folytatja sose jön egyenesbe,sztem.aztán ne legyen igy,de igy lesz,ha nem talál vkit maga mellé. -
#16239 szvsz ott mindenki előtt?! Aztán után hivna föl ahogy ma is tette, h bocs,bocs...kitérdekel?! -
#16238 mert hiába kérleljük h "Bull,ne dobd bele!!"-hát beledobja -
#16237 egyszer kurvára le kéne ordítani -
#16236 igen,ezzel egyetértek.jóember,azért is lenne kár érte,de láttad, ma is,nyert 4ezret,visszadobott 2öt.miért? kérdem én. mondjuk Ö pénze -
#16235 Tartozásai is azért vannak! Szerencsére olyanoktól kért kölcsön akik nem verték még agyon