44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    azt elvileg alá meg lehet oldani.úgy mint a f1c topickba.csak nemtom h kell,és ezt csak a moderátorok tudják,én meg nem vagyok az:D
  • antijuve
    majd vhol meg kéne kérdezni h hogyan lehet bele linket tenni,és akkor azt is bele kéne iktatni.
  • antijuve
    jah,a második télleg jobb
  • Jeff Gordon
    hát ilyen sikerült elsöre:

1.0:

2.0:

hát elég szar lett,majd ha lesz több idöm csinálok jobbat:)
    bár nekem a 2.tetszik
  • Jeff Gordon
    jaja.Crom jó srác,télleg még az Ö profilja hiányzik.

mindjárt kész a banner,kétféle lesz,aztán majd meglátjuk melyik a jobb,márcsak vmi keret kéne:S
  • antijuve
    hát jah,én is.ő csak év elején jön mindig:)).pedig jó pilóta lehetne:).Cromit sajnálom még h nem tud folyamatosan indulni:((
  • Jeff Gordon
    még Trenyo aki tag,de nem jött,de ezek szerint nem is fog nagyon,Öt viszont sajnálom.
  • antijuve
    hja,elvileg sztem most stabil 14 ember volt ott.kivéve talán Skynetet,ő nem mindig jön futamra
  • Jeff Gordon
    végülis igen,ha ennyien leszünk stabilan akkor az tökjó lesz:)
  • antijuve
    hát ez azért sztem nem teljesen igaz:S.futamhiányzás:most is 14en voltunk,majdnem teljes létszám:S
  • Jeff Gordon
    persze,ez oké.csak azért sajnálom h mi nem olyanok vagyunk mint pl az index liga,hogy a mezöny nagyrésze megcsinál egy évadot,egy két futamhiányzástól eltekintve.

én meg nem,sorry,ha máskor viccelni akar majd leirja másképp...
    lehet este van,felvettem sok mindent,de azért nem fogom poénra venni,ha úgy beszélnek velem mint egy kutyával,hát azért...
  • antijuve
    'éjt Petya
  • antijuve
    én poénra vettem igazából,node mindegy.Eagle-t én sem tom,de most őszintén nem nagyon érdekel.sztem jobb h együtt mennek,legalább van még egy "egész csapat"....
  • Jeff Gordon
    Szia Petya!
    igy van,a legjobb idén,tavaly és jövöre is.Go 24
  • antijuve
    sokan nem azzal a névvel szerepelnek,amit sokszor az élőbeszédben használnak:)
  • gordon 24
    Sziasztok! Én léptemm!! Megint 24!!!! :D
  • Jeff Gordon
    najó elmondom mi nem tetszett,amin fennakadtam kissé.szóval beteszitek ezt a képet,mondom ok,még csak azt se mondtam h nem csinálom,mert nekem is tetszett a kép.
    erre beirom h ligafórumra jó lehetne.erre mi a válasz? csináljam már meg ide,ne legyek köcsög.

hát basszus én nem tartom magam annak,mégha smile lett volna azt mondom jó poén,de igy hát nem is tudom,én ha megkérek vkit vmire nem használok ilyen jelzöket,mégha ismerem is az illetöt,mert tudom h nem biztos h ez jól esik az embernek,de felölem felvetjük freevel ezt a stilust nekem rohadtul nem akadály...

na mind1.
    sztem most nekem van igazam,kivételesen.
  • Jeff Gordon
    tulajdonképpen nem ezzel a névvel szerepelek a ligában...
    ezt csak szivességképpen csináltam ami rám ragadt.
  • Jeff Gordon
    sztem meg akkor is el lehetett volna mondani h miért akar elmenni midlandtöl.nemhinném h pusztán ennyi lett volna,hisz csobi hivatalosan nem lépett ki.és ha jól tudom egyiken se mentek olyan hü de nagyon sokat a pályákon,szóval én nem értem...

na mind1,majd egyszer megcsinálom ezt a képet amit free kért,csak h mindenki boldog legyen,aztán oda teszi ahova szeretné,nekem tökmind1 h ide vagy fórumra. csak pl néhány köritése nem tetszett,de ha visszaolvas majd meglátja.
  • antijuve
    Ha bánt téged ez a peccsezés,akkor én ezentúl nem fogok így "hozzádszólni".nem szeretném ha morcos lennél emiatt:).
  • antijuve
    1.Gatti azért ment át más csapathoz,mert szerette volna ha végre van egy konstans csapattársa.ez egyébként sztem elég érthető indok...legalábbis én egyetértek vele.
    2.nyilván Eagle se akart egyedül menni a Midlandben,Free is egyedül volt...más kérdés h Gzsolt viszont kicsit hunyó volt,bár ő meg nem tudta h mikor fog tudni elindulni.ilyen szempontból ez pechesen jött ki
  • Jeff Gordon
    na arra inkább nem mondanék semmit,megcsináltam Gattinak erre elment más csapathoz,faszomért nem lehet egy csapatban végigmenni.

pl igli se mondta meg máig az igazat h miért ment át...

[Öszintén nagyon nem tetszett h idén is ide-oda megyünk,néhányan]
  • antijuve
    jó,ne csinálj peccset,engem mondjuk hidegen hagy.igazából nekem fullra elég h a számozás meglegyen aztán kész.a többi engem már nem nagyon izgat...
  • antijuve
    faszt kell mindig mindenkinek vmi.pl februárban kellett az új Toyota?nem,de ti szóbahoztátok...hát erről ennyit.
  • antijuve
    háhháhaaáhá:DDDDD
  • Jeff Gordon
    nem csak már halálra tud bosszantani ez a peccs igy meg úgy.mindenkinek kell vmi mindig.én se vagyok profi azaz igazság.

ettöl a "peccskirálytól" meg a falra tudnék néha mászni.
  • Freedom88
    heh, ja:D mindig elég erre hajtani, na de azért csak jobb lesz:)

Jó éjt!
  • gordon 24
    Szia!! Jó éjt..
  • antijuve
    csáó,sikert holnapra.kettes csak meglesz:)
  • antijuve
    jah szivem:D
  • Freedom88
    ja, kösz:)
  • Freedom88
    Uraim én léptem szundizni, holnap van még egy fizika érettségim!

Szevasztok, jó éjt
  • antijuve
    lol:DD
  • Tigristank
    Nem is neked linkeltem be, hanem azoknak, akiknek a youtube nem jön be. :)
  • Freedom88
    micsoda együtt gondolás..van köztünk vmi:D
  • Freedom88
    figyi, erre van egy trükköm..nem kell felvenni és akkor nem idegesited magad rajta..
  • antijuve
    jólvan,hát én is erre gondoltam
  • Freedom88
    már megnéztem kösz:)
  • Jeff Gordon
    én nem mondtam h egyszerü.

csak egyszerüen nem szeretem ha b*szogatnak,gondolom te se...
  • Freedom88
    ok, ezt megértem...

Nem lesz akkor nem lesz! Szarni se kötelező aztán mégis csináljuk jóesetben minden nap:)