44995
F1CHL - Retro
-
#19194 viszlát barátom:).holnap beszélünk. -
#19193 nekünk ilyen jól meg van szervezve..:S
Na mentem! Jó éjt! -
#19192 én is azt hittem h majd másnap leszek.aztán nem ott lettem,hanem szerda délután:).bár mi már kábé két nappal előre tudtuk a beosztást:)) -
#19191 sebay, attól nem hulla 2 naposan kell ottlennem!
Sztem csütin kerül rám a sor.. -
#19190 jah.az még csak nyitás:D -
#19189 holnap mondjuk nyitás az érettségire?:) -
#19188 mehogy? -
#19187 menni kéne aludni, vagy mifene:) -
#19186 oké szivi:P -
#19185 hát simán:DD Majd csorgass át egy kicsit:PPP:D -
#19184 a nyálam miatt?hát ha ti elviselitek... -
#19183 de attól tudsz jönni, nem? -
#19182 Szia Anya:) -
#19181 hova sietsz?:) -
#19180 egyébként a kirándulásról:ugyanaz mint Peetnél. -
#19179 na csajok én megyek
jó8eket mindenkinek.
Sziasztok -
#19178 vagy csak a nyálam van rá ilyen hatással:) -
#19177 nem jó a szilárdsága:) -
#19176 de hajlik ez a jégkrémes pálcika...ki hinné -
#19175 persze..csak akkor úgy kell tervezni a dolgokat... -
#19174 nemrossz,hát majd kialakul vhogy:) -
#19173 akik nem tudnak kocsival jönni, azokat fehérváron felveszem, addig lejönnek vonattal..pl -
#19172 és mi a terved?:D
-
#19171 lekéne:) Nekem van egy tervem már ami elég korrekt -
#19170 hát sorry,biztos nemtudok szerezni.de majd megdumáljuk még vmi sör mellett parkban v katicában,csak elöbb érettségizz le:P -
#19169 mert a MOSZ(mozdonyvezetők országos szövetsége) hirtelen visszafújta a cuccost, h msot nekik nem kell mv..
hát köcsög az nagyon nagy tény, de ez van
Hogy hol leszel kamion söfőr?! először jogsi kell aztán lehet gondolkozni! -
#19168 hubazzeg, akkó jóvan:) öö, hát szervezésileg úgy lesz sztem h úgyis Miskolcról jövök, aztán felveszlek Téged Egerbocsban..na ezt majd később..hmm, szóval nincs autó..na majd megoldjuk, no para! -
#19167 az igen,nemsemmi,de miért?
pedig már úgy volt,hogy felvesznek nem?
hát sajnálom öregem,ezek is köcsögök:D
és akkor kamionnal melyik céghez társulnál? -
#19166 most olvastam,áh ebben az idöpontban tutkó nemtudok kocsit szerezni,max megyek vonattal akkor én,egyébként vidéken leszünk valszeg(te már ismered Egerbocsot,szal ott) de ha lesz egy ilyen összezörrenés nagyon szivesen feljövök majd,szóval ha ez fix akkor részemröl oké,de kocsi az fix h nem lesz.sajna nem az enyém igy csak akkkor használhatom amikor apámnak nem kell:S -
#19165 mert bull egy köcsög és odatud csak szervezni:D
Ok! -
#19164 jól hangzik,de mi faszért van ott a picsben?:D
áh,franc enne még,de egyébként majd még beszélünk róla -
#19163 irtam mailt...körlevélként... -
#19162 hát úgylátszik nem jön össze...
MAVCargo tegnap hivatalosan is elutasitotta az önéletrajzom.
MAVSzesza meg bizonytalan szeptemberben
Igy inkább biztosan leteszem a C kategóriát! -
#19161 nemtom mi lesz majd,mert szülök vidékre akarnak menni,éshát kocsi meg övéké,szóval lehet csak négyen lesztek,mert sztem kocsit én nem sanszos h most tudok szerezni... -
#19160 kamion tanulás?
nem mozdonyvezetö leszel? -
#19159 NA BESZÉLTEM REMUSSAL:
Jó hireket adott számunkra...
szóval ha hétköznap megyünk kirándulni akkor az ő nyaralójuk ami Lovason van szabad és mehetünk oda. Lehet menni a Balcsira, kirándulni is bármit amit akarunk. Igy a szállás dijat spórolunk, meg sztem alapból kevesebb lenne...
mit szólnátok ehhez? És akkor REmi is csatlakozik! De még akkor is 2 autóval kell menni -
#19158 Tényleg menni kéne kirándulni...Eagle sztem nem tud jönni! szóval csak rajtunk múlik... -
#19157 ja, azt elfelejtettem irni h Rákoscsabán jó kint a büdös picsben:)) Örs vezér tere, onnan még busszal tovább..szóval tényleg nagyon messze... -
#19156 hát este 9kor kezdődik éjfélig:)) szóval aztán van időnk berúgni vagy mifene:D
Szóval sztem jól hangzik, lehet jönni! jön Zsófy is...
Ja, aztán 1 hónap nekem is lazulás aztán úgylátszik kamion tanulás lesz.. -
#19155 nos ez a péntek nekem csak késö du jó,mert valszeg három vizsgám lesz,úgyhogy az lesz az utolsó macerás nap,és nekem onnantól jön a lazulás,de nem hangzik rosszul... mikor kezdödik? meg egyáltalán hol?
túl leszel rajta,és még az is jó neked,hogy tökmind1 milyen eredménnyel:) ez plussz eröt adhat:)