44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Peet, majd mesélsz, h milyen, ha kontaklencsét csináltatsz? Csak mert ezek szerint rohadt sokat kell utánajárni:S Amugy drága? (ha nem vok indiszkrét:))
  • Zsófy
    Nem, ma a Zepterhez megy... vagy hova:) Drukkoljunk neki:)!
  • Jeff Gordon
    FedExhez mész Free?:)
  • Jeff Gordon
    ...
    én meg föleg nem sztem
    okés
  • Jeff Gordon
    hmm,nem.mászkálnom kell du további szemvizsgálatokra,de azért köszi,jah sorry h csak most válaszolok
  • Freedom88
    hát sajnos nem várt esemény:((( Erről nem tehetek! De majd pontos összeget mondok...
  • antijuve
    Peet,akkor 1 körül átjössz vagy most akkor mi lesz?:S
  • antijuve
    én kölcsönzök neked.

lol,jó h teszt alatt sötétedik.a végén már szinte teljesen sötétben mentem:D
  • Jeff Gordon
    hát figy,szeptemberig nemtudok többet adni,mert most van még kb 20e az meg kelleni fog kontaktlencsére,szóval sorry,sajnos evvan,akkor lesz amikor lesz
  • Freedom88
    majd elkérheted karesz számlavezetését...a játék maga 8e forint volt a többi csak a tranzakció!
  • Jeff Gordon
    tegnap még 9e volt ma már 11e?:D az lol:P
  • Jeff Gordon
    hehe:D
    hát este volt nekünk is:P
  • Freedom88
    faszom! 11e ft az rFactor...köcsög árfolyam
  • antijuve
    inkább a fejemet fogtam:)
  • Jeff Gordon
    akkor gondolom visszaolvasás közben röhögtél egy jót:D
    amúgy szia
  • antijuve
    üdv!
    az elmúlt éjszakán kábé 4szer mondtátok el ugyanazt:)
  • Jeff Gordon
    jóreggelt
  • Freedom88
    hali! Hát igen, pár embernek meglett most az rFactor. Még ott nem mentünk és igazából közös gyakon nem is fogunk erőltetni F1 pályát. Ezen a héten Misanon fogunk körözni aztán átteszzük a teszteléseket, a magyar nép miatt Jerezbe vagy a Pannónia Ringre :) Azért ctdp05el be lehet venni, mert már mentem azon a pályán.
  • Freedom88
    jóregg
  • gordon 24
    Látom az Rfactor a téma!! Én leszedtem az Fsone-t hozzá, és a 2007-es modot is. Nem tudom ti melyik pályákon fogtok menni, de pl a GTL es Magny Coursen a célegyenes utáni kanyart egyetlen f1-es moddal nem lehet bevenni. Olyan mintha leérne a hasa a földre és megcsuszik.
    Ha esetleg játszotok majd ezen a pályán és ezt a hibát pl setuppal tudjátok orvosolni megköszöném ha a setupot elküldenétek.
    Igaz ma lelépek és csak vasárnap jövök haza de majd visszaolvasok.
    Előre is thx!!! Üdv.
  • Freedom88
    jóééjt
  • Jeff Gordon
    na megyek tényleg,jó8 neked is free
    egyetértek
  • Freedom88
    jóéjt!
    Zárják ki:)
  • Jeff Gordon
    na jóéjt gyerekek
    ez érdekes.
  • Freedom88
    hát Buller és Ő közötte mindenképp.

Nekem bejön, de még nem döntöttem, még nem mentem a BMW, Super Aguri és asszem a Spykerrel. Többivel mind
  • Jeff Gordon
    lehet,én is bryant tippelném.Ö nyugodtabb ember,talán ez sokat fog számitani

honda amikor megláttam azóta nemtetszik,renó szintén,bár hex07ben nagyon szép árnyalata van,hát mclaren az igen,az nekem is nagyon tetszik,nagyon jól néz ki ez igaz,de metálferrari a legszebb:P
  • Freedom88
    Buller nem fog nyerni.

Hát már IRLben is kezd megtetszeni, az elején tényleg ronda volt, most vhogy kezd megtetszeni, ahogy a Honda is! Amúgy a McLaren az csodaszép még. húh, kegyetlen
  • Jeff Gordon
    Bryan a király akkor:D
    azért még nem oly biztos,buller71 is sztem még esélyes böven,hát majd kialakul,sok ez a szünet,kár h németet nem futottuk még les:S

most a hondát értem h miért gondolod igy,de a renó? emlékszem arra azt mondtad h nagyon fos:S vagy nem? de tényleg abban mi tetszik? vagy úgy kokpitböl jöl mutat?:S
  • Freedom88
    tedd rá bryan autójára az 1-est úgyis ő nyeri

Honda sztem állatul néz ki, meg ahogy a Renualt is
  • Jeff Gordon
    tudom,éreztem is,azért jegyeztem meg zárójelben,amúgy ha ez lefixálódik,akkor nagyon nem fogom túráztatni magam,csak ezaz étigazolások meg ilyenek,mindig érdekesek.

hát,nemtom,mentem már 07es hondával,de inkább nem kellett volna:S
    na majd me megnézem milyen még1x,de nálam nagyon nem nyerö:S
  • Freedom88
    hát igen érdekes amit irtál..

Sztem meg qrva jól néz ki a Honda majd kiprószálod, kcsit másképp fogsz gondolokozni! nekem nagyon tetszik.
  • Jeff Gordon
    pl azért is:D
    már az egyest le is osztottam a BMWre,csak az a kérdés h melyiken lesz majd:D
    amúgy én nem lovallom magam bele a jövöbe(persze ez most igy furán hangzik) csak ez a csapatosdi foglalkoztat nem kissé:S nemtudom miért,de ez van,én ilyen vagyok:S
    amúgy magunk közt,ha ez a 2007es honda nem lenne ily fos(sorry) sztem maradnék,de ez nagyon nemtetszik
  • Freedom88
    h patched megcsináld:D Nyugi én is dolgozni fogok majd a jövőn...de most ahogy bryan irta, még f1c van és 7 nem gyenge futam következik
  • Jeff Gordon
    persze,egyértelmü,csak én szeretek elölre tervezni,biztos alapokat épiteni,hogy ne legyen nagy gond mire odaérek:D
  • Freedom88
    érthető az irásod, természetesen próbálunk jó párosokat összetenni. Karesz is ott van, vagy Remi, ha külön akarnak menni.
  • Jeff Gordon
    de azért én is olyan csapattársat szeretnék akivel jól meglenénk,mondjuk addi ilyen szempontból megfelelö,sztem jófej ember,elég sokat beszélünk,úgyhogy igy nem lenne gond.

mondjuk pl olyat mint gondy nem igazán szeretnék,persze msnje sincs meg,de nem is kell,mert sztem nem sokat van fent,de amit sky mondott róla,az nekem nem nyerö
  • Freedom88
    nyugi, ráérünk még! Csak tervek vannak
  • Jeff Gordon
    mondjuk én még azt se tudom kivel megyek jövöre egy teamben,bár három lehetöségem van sztem
    -Iglivel maradok aztán Ferrari
    -megyek a ferrarihoz addi mellé
    -vagy rbr és akkor várom a sült galambot:D nem akkor megkérdezném skylinet,hogy visszajönne-e?:)
  • Freedom88
    h remit átment rFactorba egyszerübb lesz:D
  • Jeff Gordon
    nem nézne ki hülyén? elmentem egy félévre a hondához majd visszatérek?:D áh nem,sztem próbáljátok ki úgy,hogy a szezon elejétöl együtt mentek,persze kihivás lesz megint remiéknek a csapat vb miatt:P