F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jólvan,nem számít sokat,de legalább elismerem h továbbjutottak,nem úgy mint a fasz Milan topicosok.
ups and downs
már csak a Münchenben bízhatunk Peet.A többit utálom.még a Livpoolt a legkevésbé,szval még nekik szurkolhatok(bár nem szivesen😄-hajrá Everton😄) ha München out.ha meg Milan-MU lesz akkor megint egyértelmû h Milan
ups and downs
ilyen játékkal a Pool ellen az esély egyenlö a zéróval.szóval fel kell kötniük sztem😊
The only speedometer is in your head.
hát ahhoz képest mondjuk h ki mennyi pénzbõl gazdálkodik,és h kit mennyire sztárolnak sztem semmi kivetnivaló nincs a Valen.Tény h a Chelsea jutott tovább,amiért gratuláció illeti meg õket.Úgyhogy gratula nekik.De nálam akkor se változott a véleményem h melyik a jobb csapat amúgyilag.részemrõl a téma lezárva.
ups and downs
tévedtem,másodjára találta el,vagy csúszott le a lábáról😊 van ilyen.
na de most komolyan,ezért az Essienért is mennyit fizettek? 30millió eurót? és kb nagy nulla,néha van jó megmozdulása és ennyi...
na de most komolyan,ezért az Essienért is mennyit fizettek? 30millió eurót? és kb nagy nulla,néha van jó megmozdulása és ennyi...
tényleg? csak egyszer?!
Ezt nézdd meg😊 Lecsúszott mi?!😊
Ezt nézdd meg😊 Lecsúszott mi?!😊
T.T.
életében elöször eltalálta a labdát,vagy csak lecsúszott? hát tény h nem volt ronda.
bátyám,növérem,hugom nincs,tehát ök jönnek a hondába😄D
egyébként öcsém van,és róla sejtelmem sincs.de majd Ö megirja h mi a terve,hiszen elvileg szokott ide néha irni
egyébként öcsém van,és róla sejtelmem sincs.de majd Ö megirja h mi a terve,hiszen elvileg szokott ide néha irni
ESSIEN!!! WOLÓLÓÓÓÓÓÓÓ😄 Nézdd meg a youtubeon fenn van a meccs összefoglaló😊
Várj, rendes leszek, belinkelem😊
Tessék
Várj, rendes leszek, belinkelem😊
Tessék
T.T.
NYEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HEHEHEHEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJEJEJEJEJE
NYEHEHEHEHE
NYIHHAAHAHAHA BRUHAHAHAHAHAHA😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Essien!!

NYEHEHEHEHE
NYIHHAAHAHAHA BRUHAHAHAHAHAHA😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Essien!!

T.T.
kibaszott kurva nigger Essien!!!!!tudtam h ez lesz!!!!!kurva anyját már h semmi sem jön már be,még ez se!ááhh...
ups and downs
ezaz!a Milan holnapig lesz tagja a BL-nek😊).és persze gogo Vale!😊)
szünetben 1-0😊
szünetben 1-0😊
ups and downs
ezvan,lényeg h a valencia vezet.én azt mondom h hajrá BAYERN😊
bryan névében is okés a dolog.
egyébként re.
megvan a Taxi4,ma vagy holnap meg is nézem😊
egyébként re.
megvan a Taxi4,ma vagy holnap meg is nézem😊