F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
re
hát én is😞
pedig indulni akartam volna:S na mostmár mind1,ezvan.
hát én is😞
pedig indulni akartam volna:S na mostmár mind1,ezvan.
The only speedometer is in your head.
Köszi szépen!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr%!
Gab,ha olvasod
Pole:Massa
Race:Massa,Kimi,Alonso,Hamilton,Heidfeld,Fisichella,Kubica,Rosberg,
Gab,ha olvasod
Pole:Massa
Race:Massa,Kimi,Alonso,Hamilton,Heidfeld,Fisichella,Kubica,Rosberg,
ups and downs
ok
jaja,ma úgyérzem jó napunk van,tehát mienk lesz JollyJoker,tehát 11-12pt-ot szerez a csapat😄
jaja,ma úgyérzem jó napunk van,tehát mienk lesz JollyJoker,tehát 11-12pt-ot szerez a csapat😄
attól h megyek sztem olyan 5re visszaérek, aztán akkor elrohanok a póker cuccoért és akkor lehet jönni😊 mondjuk 6-7 felé? itt nálunk..van körasztal, lehet póóókerezni
T.T.
utálom öket,mindig csak a baj van velük
elhiszem,nekem nem tetszik,ezvan
szegény Zsófy😄D
elhiszem,nekem nem tetszik,ezvan
szegény Zsófy😄D
Köcsög fasz tablós, nem érti h miként kéne, jaj, holnap de jó lesz. Qrva anyja...
Nem bay, legalább lehiggasztott egy 20percre a C&C hiszen Dr. Cameron nagyon aranyosan mondja az utasitásokat😊 Remélem kapok puszit😄
Tudom, Zsófym, milyen kegyetlen vagyok, de legalább már nem J. Anniston hanem õ. Fiatalabb és úgyis csak álom marad😞
Nem bay, legalább lehiggasztott egy 20percre a C&C hiszen Dr. Cameron nagyon aranyosan mondja az utasitásokat😊 Remélem kapok puszit😄
Tudom, Zsófym, milyen kegyetlen vagyok, de legalább már nem J. Anniston hanem õ. Fiatalabb és úgyis csak álom marad😞
T.T.
célom h normálisan végigérjek és h Bull elõtt végezzek a dobogó közelében.jelenleg semmi többre nem vágyom.úgyse változtat semmin az se,ha netalántán nyernék....
ups and downs
büszke vagyok a csapatra,akármi is lett az eredmény,mert nem adták fel.az h a két meccsen két gól múlt a játékvezetõkön,az meg nem az õ hibájuk.jobb csapat a Bayern a Milánnál.
az utóbbi két napon nem is lepõdök meg...annyira beleillett az elmúlt idõszakba....hogy semmi sem jön össze.
az utóbbi két napon nem is lepõdök meg...annyira beleillett az elmúlt idõszakba....hogy semmi sem jön össze.
ups and downs
holnap futamon találkozunk,még finomitok az autón,bryannel megbeszéljük a taktikát,aztán go,cél bryannek gyözelem,nekem 7.-8.hely környéke.
bye
bye
szép volt,grat a csapatnak,szánalom,na mind1.megyek is pihenni,jó8 Free&Bryan
hát én nemtom,nem vagyunk nagy haverok,még az msnje sincs meg...
ohh,pfff,sux.mostmár majdnem ott tartok h nekik szurkolok,nekem mind1,csak ne a milan nyerje a bl-t.
én egy pillanatig sem izgulok,csak azthittem komolyan gondoljátok.
de FREE! most jut eszembe,skylinenak sincs csapattársa,akkor miért nem mész vele? sunny még elég lassunak tünik,annak meg sok értelme nincs h ketten menjetek egyedül,és még ismered is.na?
de FREE! most jut eszembe,skylinenak sincs csapattársa,akkor miért nem mész vele? sunny még elég lassunak tünik,annak meg sok értelme nincs h ketten menjetek egyedül,és még ismered is.na?
a büdös qrva életbe ezzel a milánnal,úgy utálom öket,nem igaz h minden évben kiejtik a bayert,mondjuk münchen is egy nagy szar.dehát ezvan,rosszul vagyok az olasz focitól,meg az is szégyen h egyáltalán a milan itt lehet a bl-ben,na mind1.ezvan.kiestünk.nemérdekel már nagyon az egész futball.
ha nagyon akarsz mehetsz Freevel😊 én megértem,legalább csapatvb meglenne😄😄
hát ez a ti döntésetek,én nem sértödöm meg,meg tavaly is volt csapatváltások,ahogy érzitek.
hát ez a ti döntésetek,én nem sértödöm meg,meg tavaly is volt csapatváltások,ahogy érzitek.