F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs Szivem, neked van😄DDD
T.T.
The only speedometer is in your head.
T.T.
egyébként megint elsök vagyunk😛
jó lenne, ha minnél hamarabb döntenél/döntene mindenki
T.T.
mer a idöpontban valószinüleg családdal megtartjuk a 20.születésnapom.
b,idöpontkor vagyok 20,foggalmam sincs h hol leszek még,lehet megyünk bulizni,söt hát nemtom:S
c,hát ha buli a b,akkor alvás:S
de majd még mondok pontosabbat,tényleg nemtudom még.
meddig kell eldönteni?
te meg kivagy?
amúgy bemutatkozhatsz,ha gondolod,ha nem akkor Ciao.
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
A múltkori Eger-Galyatetõ-Kékestetõ-Istállós-kõ közele-Paci haverunk-Milliomos cukrászda-Egerbocs-Ózd-Putnok-Egerbocs-Tiszafüred-féknyereg-étterem-
-tengerpart-Egerbocs-Eger-féknyereg-Miskolc-Sajószentpéter-Putnok útvonalon felbuzdúlva újabb kirándulásra hivlak Titeket. Az idõpontra késõbb rákérdezek, illetve azt h miként és hogyan tervezzük a dolgokat, mert arra is van 3 megoldás.
Helyszin: Salgótarján,Somoskõúlfalu és környéke.
Következõ kérdéseim és megoldási tervezet lenne, melyre kérlek Titeket, hogy vhogy áttekinthetõen válaszoljatok.
Idõpont:
1. 2007.április 28 (szombat)
2. 2007.április 30 (hétfõ)
3. 2007.május 1. (kedd)
Utazás:
Terv a,: Hatvanig lejöttök vonattal, majd ott találkozunk, és kocsival tovább S.tarjánba
Terv b,: Trenyo is lehet jön, akkor vele kocsival jönnétek, találkozás Hatvanban, megbeszélt helyen majd irány S.tarján
(Ez a lehetõség akkor van ha Trenyo is jön, mely még nem biztos, de ha jön úgy válaszoljatok, ha nem jön, akkor a variáció lép be automatikusan.
Terv c,: Jön Trenyo, de Ti vonattal jönnétek Hatvanban tali, majd onnan S.tarján.
Látnivaló:
Gyõzike lakhely😛, Somoskõújfaluban van egy csodaszép vár, majd egy nagy túrázás, hiszen ott kellemes természeti viszonyok vannak. és persze bármi más amit csak gondolunk.
Egyetlen Zsófymnak:
Pénteken lejössz Putnokra? és akkor ott tudsz maradni hétfõig? Kérdezd meg anyádat, mert nagyon jó lenne, megint...
Anyagi vonzat:
Csak az utazás megfizetése, plusz bármilyen más saját jellegü dolgok (óvszer😛,belépõk,kaja stb.) A benzin költség az én dolgom.
Kérném akkor a válaszokat, és ha bármi felvetés van akkor nyugodtan irjátok le, megbeszéljük...
Köszöntem!
Freedom
T.T.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Ahelyett, h velem örülnél...:S
ÉN VAGYO A 15000 OH JEAH😛