F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emiatt nagyon nem félek.sztem lesz állásom😊 mint ahogy Bryannek is😊
majd meglátod.
majd meglátod.
The only speedometer is in your head.
irdd fel az officialra, felõlem lemeheted szombaton is.
Banner: amikor kész lesz kész lesz
Banner: amikor kész lesz kész lesz
T.T.
nemtom,mert Ö nem az😊 ezér én az vagyok,szóval érted😊 jövöre már te is az leszel😊
oda ki menne? de most öszintén😄D
az egész gárda egy nagy vicc,idén a spykerrel csatáznak😄D
az egész gárda egy nagy vicc,idén a spykerrel csatáznak😄D
eléggé az.amit mondtál korábban,hogy rádkattintanak min hárman.na azt képzeld el amikor csináltam a patchet,akkor kb bejelentkezek és 6! F1CHL tag ir rögtön,plussz még mások is,szóval akkor nem nagyon haladtam,igy tudom h szar h ha rögtön rádesnek...
más:banner,sztem nem olyan rettentöen sürgös,majd vmit összerántok szombat péntek magasságában,ha lesz kedvem hozzá,ha nem,akkor jöv hét😊
vasárnap és szerda között nem leszek elérhetö várhatóan,igy nemtom hogy a qualt hogy fogjuk megoldani,de mondjuk elöbb lefuthatnám?:S
más:banner,sztem nem olyan rettentöen sürgös,majd vmit összerántok szombat péntek magasságában,ha lesz kedvem hozzá,ha nem,akkor jöv hét😊
vasárnap és szerda között nem leszek elérhetö várhatóan,igy nemtom hogy a qualt hogy fogjuk megoldani,de mondjuk elöbb lefuthatnám?:S
Ja és válaszolva a kérdésedre 18 éves vagyok!😊
Köszi! Én teljesen nyugodt ember vagyok! A másik hogy vettem már részt valós versenyeken mármint ahol nosmális szabályok között versenyeztünk! Csak az nem számitógép volt hanem modellverseny mert régen kb 1-2 éve távirányitós autóval versenyeztem a magyar kupában. De nagyobb benzines autoval voltam eubajnokságon mint szerelQ szóval azért egy picit tisztába vagyok vele mi fán terem ez az egész😄
megcsinálod szépen a bannert, megkéred a banner osztályt h tegyék ki, aztán odairod h köv cimet szeretném ha belekreálnátok
T.T.
majd egyszer😄 úgyis változhata cim,plussz annak utána kéne érdeklödni,h hogyan lehet olyan bannert csinálni amibe cim is van😊 mert olyat nemtudok😞
ok, amúgy a bannerbe ki kéne tenni a ligahonlap elérhetõségét, vagy új banner..Peet, bevállalod?😄
T.T.
hát adtam linket,mert irta h már nincs meg neki a játék,én meg ismertem ezt a linket😊
na jó, letölteni, azt hittem a link a ligahonlapra van, sorry
Amúgy én vok az egyik ligavezetõ 😊
Amúgy én vok az egyik ligavezetõ 😊
T.T.
BMW csapat tehát Bryan és jómagam,és te.néha még csatlakoznak páran,de mi vagyunk a törzsemberek😊
sajnos BigFeri is ritkábban van😞
sajnos BigFeri is ritkábban van😞
a játékot max warez oldalakról tudod megszerezni, bolti forgalomban nem igen van.
Hány éves is vagy? Amúgy itt a nyugodtság kell, ha idegbeteg vagy nem hiszem h jó ötlet lenne csatizni a ligához.
Hány éves is vagy? Amúgy itt a nyugodtság kell, ha idegbeteg vagy nem hiszem h jó ötlet lenne csatizni a ligához.
T.T.