F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes... tegnap még 23 és 71 volt biztosra, 69 meg talán😄
Hi mindenkinek
Hi mindenkinek
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Boldog születésnapot kivánok mégegyszer Píííííítör
sok-sok puszi
sok-sok puszi
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Az egy ufó! vele nem lehet mit csinálni. Itt tényleg az a ényeg hogy minden futamon pontott szerezzek. Ha ez megvan nincs nagy gáz.
Downhill!!
de nem sokáig,elöbb-utóbb eljön az is😊
de itt kifizetödö az is ha egyenletesen mész😊
mondjuk láttam Hazso 8ból 4et nyert😊
de itt kifizetödö az is ha egyenletesen mész😊
mondjuk láttam Hazso 8ból 4et nyert😊
The only speedometer is in your head.
Boldog születésnapot itt is! 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hát ja!! Arra kiváncsi leszek.. Nem olyan egyszerü a téma. De elég jó helyezéseim vannak. Van 2 második hely is. Csak a gyõzelem az nincs.. Mindig van egy gyorsabb.
Downhill!!
húha,grat Petya! látom Cupban nagyon jól állsz,HNRben. 2.hely,és alig vagy lemaradva az elsötöl,very nice😊
még bajnok is lehetsz😊
még bajnok is lehetsz😊
jóregg.ma reggel mama ébresztett a telefonnal,de sabaj,felköszöntött Ö is,a lényeg viszont h tegnap Gordon nyert,GoGoGo!
most nevetni fogtok rajtam,de tortát reggeliztem😄 olyan jól nézett ki,és megkivántam egy szeletet😊
most nevetni fogtok rajtam,de tortát reggeliztem😄 olyan jól nézett ki,és megkivántam egy szeletet😊
engem is...József Attila volt ma terítéken,elég fárasztó ebbõl a tankönyvbõl jegyzetet csinálni.szép szavakat használ😄.meg egyébként is bonyolult költõ jóemberünk😊
ups and downs
na re.felhoztunk két ágyat levittünk kettöt,megvolt tavaszi nagytakaritás is,szóval megint lefárasztott ez a nap😊
tényleg jó volt,eleinte kicsit fura volt a film,de tanulságos,Cage jól játszik ebben a filmben,szvsz.
egyébként én majd a Nemzet Aranya 2re leszek kiváncsi,mert az 1 az tetszett,na meg Diane Krüger😛
egyébként én majd a Nemzet Aranya 2re leszek kiváncsi,mert az 1 az tetszett,na meg Diane Krüger😛
re.
oks,jó pihenést,én is hulla fáradt vagyok,reggel 8kor elmentem,este 7re hazaértem
csöcsö
oks,jó pihenést,én is hulla fáradt vagyok,reggel 8kor elmentem,este 7re hazaértem
csöcsö