F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána persze mehet a gokart,bocs hogy nem írtam.
Amúgy,amit mondtam anno a kocsiban,megkerestem,a X.kerületben van. 9p/2e pénz. Hát Zamárditól jobb árban,de Balaton mellett mást ne várjon az ember. Itt a honlapjuk:
Silverkart
Szerintetek?
The only speedometer is in your head.
Egyébként ezt a sok autógyártót nem értem,sok hosszú éven át profitáltak az autóeladásokból,és a legtöbbnek még a versenysport is nyereséges volt. Erre van egy-két rossz év,és kiszáll egy rakat a versenyzésbõl. Azért f1bõl is csak fog hiányozni az a fránya BMW. Mondjuk õk állítólag az f1 irányvonalával nem értenek egyet,mert a BMW a környezet barát közlekedésben érintett inkább,de ez meg igazából egy gagyi púder,a felsõ vezetõknél kéne szorítani,máris lenne pénz,de mivel ez sose fog megtörténni,úgyhogy tulajdonképp semmi értelme gondolatmenetemnek. Így kell a semmirõl, hosszan beszélni :D
Részemrõl,persze.
jók-jók, de azért gyári az mégiscsak gyári :).
Brno marad :)
ups and downs
Sebaj, elvileg M.Norbi is benne lesz a WTCC-ben, meg azért marad jó pár csapat, meg hát kivonulnak a gyártók és? privát csapatok is tolják ezerrel!
Brno azért marad nem?
T.T.
- nem tudom én se hiszem, h olyan nagyon kedvem lenne egy teljes szezonhoz úgy h tudom nem minden futamon tudnék ott lenni. Áh faszom, de a 2007es szezonbeli fíling lenne akkor de!!!
- Nekem is ott az F1CL, azt se tudom mikor mentem ott utoljára. Jobban megfogott most az RBR. Csak most nem tudom, elinditottam és hát qrva jó volt újra menni. Kicsit hiányzik a csata, a küzdelem, ami rallyban igaz nincs meg, ott az óra ellen vagy csak, F1ben más.
T.T.
hát valami nem lenne rossz tényleg,de tapasztalatom az:
-hogy nem f1-re még ha jó is,akkor se lehet összehozni egy korrekt létszámot (a wtcc-t se fejeztük be pl)
-így marad(na) az f1,amit lehetne más pályákon is menni,vagy nem versenynaptár szerint vagy ilyesmi,és szerintem a 18 futam extra sok,a végére a lelkesedés is lankad,lásd 2008. Szerintem 12 futam is bõven elég lenne.
-vagy maradna az,hogy mi keresünk más mezõnyt/társaságot,de saját magam nevében beszélve,ehhez már nincs akkora kedvem,mint négy éve. Pontosabban nem az emberek megismeréséhez nincs,hanem a versenyzéshez (de azért néha hiányzik),így ez csak puszta elméleti fejtegetés.
Huh, most hirtele betöltöttem az rF-et, nem tudom miért, csak úgy. Mentem 15kört hirtelen a Hungaroringen és hát nem változott semmi, qrva jó volt. Ejj de hiányzik egy normális versenyzés.
T.T.
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Nyugi Zsófy, csak egyszerüen, magabiztosan, nem idegeskedve és menni fog. Görcsölni nem szabad.
és Monica,Rachel,Ross és Joey. Mindenki használta ezt.
T.T.
Engösz, matek? Hallom, nehéz volt...
ÉN meg kezdem össze.... magam... még a minimumok, és a feladatokat NEM ÉRTEM:(:(:(:(:(:( tanácstalan vagyok:S:( áááááááááááááááááá hidegrázás, jég hideg a kezem.....
Bocs, csak most csak... azért minden nap elõvettem, II. zhra is tanultam, és bennem van apara... nem akarok vk-zni, mert nem nem nem.... van jobb dolgom is (gondolom mindenkinek) hdfsédhdhg konkrétan, és bocs a hszért...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
ups and downs
(Gatti,ha késõbb olvasnád,azért említünk mindig Téged,mert az egyik teniszezõ nagyon hasonlít Rád,ezért õt is Gattinak hívjuk:D)
Most meg Murray-Nadal meccs megy:)
6 hetes a vizsgaidõszak,amibõl ténylegesen 5 hét áll rendelkezésre,hogy az ember mindenbõl elmenjen legalább egyszer. Na most néhány vizsga nem sikerült a hónap elején,így azokból ismételni kellett,így kevesebb idõ jutott erre a tantárgyra felkészülni,de nem is lenne ez gond,mert még van bõ két hét.Ami probléma,hogy igaz jövõhéten is van ebbõl a tantárgyból vizsga,és szívem szerint arra mennék,mert arra lenne esélyem normálisan felkészülni,de csak akkor mehetek el arra,hogyha ebbõl egy db egyest begyûjtök,mert az-az "utóvizsga hét". Ez egy igazi baromság egyébként a felsõoktatásban,ez a véleményem róla,független attól,hogy én is benne vagyok. Na most ez a vizsga szigorlat,ami egyszer nem sikerült nyáron,holnap megint nem fog,és akkor a jövõheti már a harmadik próbálkozás lesz,ami 5e pénz.Röviden, be kell gyûjtenem egy egyest,aztán fizethetek 5e-ret, mert ennyi nálunk egy harmadik próbálkozás,a negyediket meg se mertem nézni,de azt hiszem már 8-10 körül mozog. itt minden a pénzrõl szól.
bocs a hosszúért,és hogy Neked "címeztem",de bosszús vagyok miatta,és elõjött belõlem
ez viszont nagyon jó:))
ups and downs