F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
T.T.
biztos.elhiszem neked😊
sorry,nem direkt volt
akkor ok.sajnos innentöl kezdve annyi múlik rajtad,hogy milyen lesz a szóbelid.és még azt is megtehetik,hogy ott is lehúzzák pont ügyileg.azt meg érdemben meg se tudod fellebbezni,szóval sux az egész.
bocs,de ez:látod-látod😛 felhúzott.
azért,mert jó vagyok magyarból.
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hja,bár valszeg javitókulcs szerint javitották,és akkor meg nem sok plusszt találnak:S sajna tapasztalatból mondom
próbálkozni lehet....azért sztem ha vki más javítaná nem csak 1-2% lenne a plusz...bár ki tudja.lehet h tényleg nagyon hulladék dolgozat lett.ez is benne van.
ups and downs
jaja,azt mindenképp,bár csodára ne számits szvsz,max 1-2%ot adnak hozzá,mondjuk 60tól már ötös
azé fogok fellebbezni a javítás ellen.nem létezik h ez ennyire pocsék
ups and downs
most keltem, vagyis alig aludtam, mert fáj a fogam megint.
Tegnapi szarság begyullasztotta. arghhh.
T.T.
én most kissé szarban vagyok a vizsgákkal,úgyhogy nem is fogok ráérni,lehet LAN elsö napon se leszek.
amúgy reggelt
Jupiii, ma rövidített óráim vannak😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
szó se lehet róla,kisebb gondom is nagyobb annál,mint ilyennekkel törödni,egyébként most nem azért,de csak kikéne cserélni a festést,egy mastudio progi és csókolom.nekem se tanitották meg,én is úgy tanultam meg,na mind1,majd júliusban megcsinálom skynak.mondtam neki h most ich habe keine Zeit für dich.tut mir schrechlich Leid.
más:
sky rámirt ma,hogy csinálni kéne új patchet.hajam csak kissé állt égnek,de elszámoltam 10ig.na mind1,most úgynézki megint új csapattársa lesz,Kovi személyében.ez is tart vagy két futamig.áh
tehát visszatérve,könnyen elképzelhetö,hogy igy római jog,az utolsó utáni alkalomra,vagyis jún 29re jön ki,ez esetben nemtudok résztvenni a LAN elsö napján.csak szólok,h lehet ilyen is.nagyon szar négy hetem lesz,csak izelitöként,amiböl ma megbuktam,abból a tárgyból 50tétel van csupán😛
na mind1
szegasztok mára,nekem ennyi volt,a netezésböl.bb
csak tudattam,hogy mi a helyzet😊
T.T.
Yó nektek... Én meg megyek b*szni a rezet töiórára... 😊