F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tévedtem,már ma elérhetö,azt mondják szar,biztos az,na majd vetek rá én is pillantást
bye mindenki
thx nagy mázli kéne a holnapihoz,péntekit elég jól tudom,de az megmár stresszes,mert már 2x megrántottak belöle:S
bye mindenki
thx nagy mázli kéne a holnapihoz,péntekit elég jól tudom,de az megmár stresszes,mert már 2x megrántottak belöle:S
The only speedometer is in your head.
jaaa,amúgy valszeg holnap lesz hex07 mod,azért arra még kiváncsi leszek😊
na srácok én mostanra elköszönök,megyek hallgatok kis zenét,aztán alvás,közben meg persze emésztem magam a holnapi és holnaputáni vizsgák miatt:S de hát nemtom mi lesz,úgynéz ki,hogy nyáron is tanulhatok rengeteget majd,királyság lesz,végetér a vizsgaidöszak,a június,aztán július pihenö,majd augusztusban kezdhetek tanulni a szept eleji regvizsgákra,csodálatos,remélem minél kevesebböl kell mennem majd...
hát jó8 nektek,majd találkozunk futamon😊
hát jó8 nektek,majd találkozunk futamon😊
mert az egyik tényleg csoki!! a másik meg még csak massa! de ha sokat lesz a napon akkor valódi csoki lesz belõle😊
T.T.
Szávay következõ ellenfele a selejtezõben a 24. helyen kiemelt Akgul Amanmuradova lesz. A 23. születésnapját vasárnap ünneplõ üzbég játékos a 143. helyen áll az aktuális világranglistán, elõször szerepel Wimbledonban. A Roland Garroson nemrég mérkõzést nyert a fõtáblán, miután sikeresen szerepelt a selejtezõben. Az elitmezõnyben aztán Nicole Vaidisova múlta fel Amanmuradovát.
mindenhol Vaidosová....
mindenhol Vaidosová....
ups and downs
T.T.
okés.ha közbejönne vmi,akkor szólok.nekem hatra kell a suliban lennem.szval futamra 99% h hazaérek😊
ups and downs
köszi! én is úgyérzem h ezek a nevek a szivembõl szólnak és Kozsó által emlitett befogadás ebben megvalósulhat
T.T.
Free,jók a mostani msn neveid😄
rövidek,tömörek,és mindent elmondanak😄
rövidek,tömörek,és mindent elmondanak😄