F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk veszprémi éjszakai életre kiv lettem volna,tehát ti zsófyval maradtok koleszban,kettesben,nem zavartunk volna😄 mi meg elmentünk volna csajozni😄
The only speedometer is in your head.
vigyáztam a szõnyegre😄.
nembaj,póló már ki van mosva😊
legalább már ilyet is láttál.nézni biztos jobb volt azért😄
nembaj,póló már ki van mosva😊
legalább már ilyet is láttál.nézni biztos jobb volt azért😄
ups and downs
soksikert,nem célom a detox😊))
áh de jó lett volna,lett volna két lány,meg neked zsófy,húh kegyetlen jól éreztük volna magunkat😊)) és lett volna három helyiség(fürdövel) és nem a hányás miatt😄D
áh de jó lett volna,lett volna két lány,meg neked zsófy,húh kegyetlen jól éreztük volna magunkat😊)) és lett volna három helyiség(fürdövel) és nem a hányás miatt😄D
hátja,végén én is látványosan szenvedtem,meg lelassultam kissé,hát ez benne van,ennyi ital után nem is csoda,de nem jött vissza szerencsére úgyhogy részemröl nem volt gond,tartottam egy görbe estét,aztán ennyi.
azért kellett volna többet innom h aztán szenvedjek? áááh, nem-nem. Pontosan jó volt igy😊 Jó volt rajtatok igy utólag röhögni.D
T.T.
hát ezaz,többet kellett volna innod😊))
dejó h betettem azt durván két és fél-3 dl tuttifruttit a hütöbe,nagyon jó döntés volt😊
dejó h betettem azt durván két és fél-3 dl tuttifruttit a hütöbe,nagyon jó döntés volt😊
Free,én holnap reggel körül húzok a buschba... igy,hogy nem megyünk kirándulni.részemröl ennyi a dolog,meg úgyse vállalnék be még1 ilyen alkoholnightot,mert a fél piádat is nekem kéne meginni😄
de nem lesz, attól még tarthatunk nálatok egyet amit ma-tegnap itt volt...ha Karesz beleegyezik akkor mehet? ne légy KÖ vagy RI 😊
T.T.
az úgy lenne jó ha ott lenne remi is... de nincs...
amúgy nem kivánom szerencsétlennek egy ilyen szar állapotot én már voltam egyszer olyanba,jó szar volt,de tényleg.
amúgy nem kivánom szerencsétlennek egy ilyen szar állapotot én már voltam egyszer olyanba,jó szar volt,de tényleg.
regg
a,hála istennek,húh ez jól jött,semmi kedvem nem lett volna hozzá,magunk közt szólva... de hogy inni nem ittam volna az tuti,elég volt ez a "warm up" de már jól vagyok,hat körül voltam kissé rosszul:S
a,hála istennek,húh ez jól jött,semmi kedvem nem lett volna hozzá,magunk közt szólva... de hogy inni nem ittam volna az tuti,elég volt ez a "warm up" de már jól vagyok,hat körül voltam kissé rosszul:S
Peet, igy h nem megyünk szerdán nem csapunk nálatok egy kis pókeres-piás estét?😊 úgyis szabad a lakás vagy mifene😊
T.T.
hova?parkba? hát ti még meccset néztek.háromszor nincs kedvem elsönek odaérni😄
nem,most nem volt.most csak olyan volt,h megyek,eltünik minden autó elölem kb 5-6secre,persze mögülem is,amikor meg visszajönnek,akkor már mögöttem vannak 1tizedre igy gyorsan védekezni kellett...
de szar a pálya,de nagyon
de szar a pálya,de nagyon
Hát... bûnunalmas verseny volt... Egész futamon NEM LÁTTAM SEMMILYEN AUUTÓÓÓT! ÁÁ ilyen szar futamot!!??
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"