44995
F1CHL - Retro
-
#25393 warez van persze, de nem akarok online játszani. -
#25392 De figyi warez van neked ugyi?
Tudsz vele neten játszani? mert elvileg a steam miatt nem lehet. Én az offline verziot raktam fel. -
#25391 Asszem nem lesz, mert most pótolják be egy elmaradt futamot még.
Nekem is megvan a race07, nekem is nagyon bejön, de ez a streames megoldás elég hülyeség. -
#25390 Sziasztok! Volt a két vasárnap Wtcc?
Lesz majd még? Igaz most beszereztem a 07 full versioját. Hát apám ez isteni.. De ezzel nem lehet online sajn. Szóval lesz? -
#25389 re -
#25388 királyságos lett:D -
#25387 na ez is kész... -
#25386 szia :)
irok mán cikkeket a lapra -
#25385 hát igen:))
szervusz! -
#25384 sokra mész vele :))
enyém a 2. :DDDD -
#25383 a mai nap első hsz-e az enyém:) -
#25382 éjt -
#25381 de itt nem a "ha"val van a gond.
azt mondom h magát a tényt kell nézni.mindenféle ha nélkül. -
#25380 éjt
holnap mosott szar leszek:S -
#25379 jó éjt! -
#25378 figyelmeztetés sztem a korrektebb, mert rengeteg a ha utána...aztán többet én se tudok tenni sztem. -
#25377 a csapatnak igen,de nekem nem.dehát már úgyis mindegy. -
#25376 ne azt nézd már h egy csapat vagyunk, ahogy irtam a csapat számára lényegtelen h most én lettem volna előrébb vagy ő...igy is 1-2be mentünk volta meg igy is úgy mentünk amig nem jött Karesz , de az már megint más tészta. -
#25375 megnázzük, kár ezen csámcsogni -
#25374 ööö,hát jó kérdés,neked igen,bryannek sztem jogosan nem,a többiek meg úgyse úgy itélik meg.sztem nem nagyon volt korrekt föleg,hogy egy csapatot képviseltek,ám azt se tudom mondani,hogy nagyon szabálytalan lett volna. -
#25373 számitottam rá, tudtam h a bal oldalamon van, csak nem tudtam pontosan mennyire is van az autómtól...
összebaszta a festést, ezért vagyok én csak mérges:)) -
#25372 messze, de ha később megyek be akkor közel nem tudlak kint tartani a külső iven. -
#25371 öhm igen,de azért sztem számitania kellett volna rád:S
hát én nemtudom,nem akarok itt okoskodni,majd iglivel megbeszéljük mi is legyen,szerintem a futamgyözelmet ez nem fogja veszélyeztetni,mert nemtudjuk mi lett volna ha... -
#25370 hát hol volt még ott a kanyar?:S -
#25369 hát és én erre mit mondjak?ez vigasztaljon?nem tud.nem látszottam a tükörből.Addi is mondhatná ezt:) -
#25368 szoritottam ki, h neki fékeznie kelljen a kanyar előtt és előnyben legyek...csak túlságosan kimentem...de sztem még ez belefér...sztem. -
#25367 szerintem túlságosan is behúztad,mivel a pálya széles,itt nem lehet azt megcsinálni mint pl monaco,hogy behúzol a második elé,és mivel te nem egyenesen mentél,hanem húztál balra,igy neked ugyannyi út megtételéhez értelemszerüen több idö kellett,ezalatt bryan odaért,hát azt mondom,hogy szerencsétlen baleset,nemtudni mi lett volna ha... ám tény,nem volt szép,de ez van.azt se mondanám,hogy nagyon szabálytalan:S -
#25366 volt kocc, de mivel előrébb voltam, és nagyon nem látszottál a tükörből, igy nehéz volt bemérni merre is vagy... -
#25365 nem leszek itthon.úgyhogy most nemtok menni -
#25364 hát én úgy éreztem h nekem jöttél... -
#25363 léptem skacok...szombat este vmi pókerparti? -
#25362 fontos volt persze, de nem voltam sztem túl agressziv, tény kemény volt, nem hagytam helyet, de nem szoritottalak azért annyira le. Természetesen megértem a helyzeted. -
#25361 Bryan: megnézem majd énis ahogy már Bull megtette -
#25360 előrébb voltál,de ez nem indokolja sztem ezt.nem is hirtelen húztad be,hát még jó hogy nem.az lett volna még a szép.tény h lett volna lehetőségem megelőzni téged,de sztem ez akkor is fontos momentum volt.ez van. -
#25359 kapjátok be -
#25358 az mit is akar jelenteni?:S -
#25357 cső -
#25356 LÉptem aludni ribikék.:P Holnap meg azután is dongizok:) 9-17 be benne:)
SZóval mostanába már csak a MEkiből irogatok max esténként leszek:) Sziasztok és PUSZIKA MINDKINEK!!! -
#25355 én voltam előrébb egyébként, szóval no comment -
#25354 Én már most sem engedtem volna.Azért irtam hogy szavazzunk....pfujjj ez egy idióta.