F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia Zsófy,puszi.kellemes további nyarat😄
nem felejtek😊))
nem felejtek😊))
The only speedometer is in your head.
na, sziasztok én lassan lépek, pussza mindenkinek!
Jah, és Peet! Ne felejts el írni a füzetbe😛
Jah, és Peet! Ne felejts el írni a füzetbe😛
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hát ott se semmi jó még, mondjuk nem is voltam😊
Diegónál meg eladói munkakör...mindent amit eladás a boltban. korrekt job...na kicsit away még aztán leszek, olyan fél 6tól😊
Diegónál meg eladói munkakör...mindent amit eladás a boltban. korrekt job...na kicsit away még aztán leszek, olyan fél 6tól😊
T.T.
már voltam mekibe és elég is volt. Azt a trágya munkát.
Bár ha nem találok semmi nagoyn jót, akkor muszáj lesz oda menni.
Bár ha nem találok semmi nagoyn jót, akkor muszáj lesz oda menni.
T.T.
mekiben, ahogy mindenki más. húst sütött, meg ilyenek. de akkor is csak 40órát dolgozott és akkor is kapott kb. 80-85e forintot és ez volt kb. 3 éve
T.T.
ezt én se tudom. De ez nagyon szar. Azt nem tudom miért kell mennem ennyire sürgõsen dolgozni? Hisz megvan a pénz a büntire, onnantól kezdve majd élek. Szeptembertõl meg amikor Zsófy suliba jár találok nappalos melót és akkor nem fog ütközni bármilyen találkánkban.
T.T.
eléggé? hát dolgozok heti 48órát! és kapok kb. 80e forintot.
Roland dolgozik 40órát és kap kb. 130e forint
Roland dolgozik 40órát és kap kb. 130e forint
T.T.
áh, katasztrófa, anyám bezzeg örül mint majom a faszának.
Szóval minimálbérért vagyok bejelentve. Dolgozok úgy hogy : nappal,nappal, szabad,szabad,éjszaka,éjszaka.
Nappal: 06h-18h ig
Éjszaka: 18h-06h-ig
Szted?:S
Szóval minimálbérért vagyok bejelentve. Dolgozok úgy hogy : nappal,nappal, szabad,szabad,éjszaka,éjszaka.
Nappal: 06h-18h ig
Éjszaka: 18h-06h-ig
Szted?:S
T.T.
amúgy tavaly pontosan ua volt,én inkább Ferrari,Bryan inkább BMW és akkor jött a pénzfeldobás,és végül Ferrari lett,hogy mégis a BMWbe kerültünk,azt a storyt ismered úgyis😛
ám,ha Ferrariba mentek,akkor a honlapot elviszem, ill átnevezem,akkor renós honlap lesz,ha maradtok,akkor marad,bár nem fogok vele annyit dolgozni,lévén h nem vagyok a csapat tagja,igy sok értelme nincs is:S
ám,ha Ferrariba mentek,akkor a honlapot elviszem, ill átnevezem,akkor renós honlap lesz,ha maradtok,akkor marad,bár nem fogok vele annyit dolgozni,lévén h nem vagyok a csapat tagja,igy sok értelme nincs is:S
oks,have funocska,ahogy karesz mondaná😄 (ez de rosszul hangzott,sorry😄)
bye-bye.jók leszünk,mindig azok vagyunk😛
bye-bye.jók leszünk,mindig azok vagyunk😛
persze h szimpatikus. nincs bajom a bmw-vel, de ha választani kell akkor ferka. Bryan meg BMW...igy jön a pénzfeldobósdi!
T.T.
Ferrari vs BMW.Sauber. hát ti döntitek el,igazából sztem nem olyan probléma mert mindkét team szimpatikus,nem?
hát akkor jövöre is megnyeritek sztem😛 vagy mi nyerünk iglivel😄
hát akkor jövöre is megnyeritek sztem😛 vagy mi nyerünk iglivel😄
ja, semmi gond! Úgyis most már két csapatra redukálódott le! De az biztos h Bryan-Freedom páros marad a köv. szezonban!
T.T.
nekem múltkor bün gyengén ment,azért nem jöttem most,majd talán egyszer,messze még az a futam,és igazából no-f1tracken most fun menni,nagyobb élményt ad,számomra.
de utálom ezt a melborni pályát...😊.bár pár dolgot állítottam csak egyelõre,és egész jól halad a dolog.mindegy,azé nem volt rossz
ups and downs
Naaaaaaaa, éhes vok!!!!
oksa, akkor majd úgy idõzitjük a találkát, ha meg akar vki, akkor jöhet. Amugy addig meg ki tudom majd mosni a perzsaszõnyegeket (jajj, h mennyire várom:S:S:S:S)
Ha meg akar vki jöhet hozzánk piálni😄
Ha meg akar vki jöhet hozzánk piálni😄
okés,hát én 27körül jövök haza,szóval az pont megfelelö.
én simán kibirom addig,nem hiányzik annyira az alkohol,akinek meg igen,hát sorry,de nemtudom megoldani,h feljöjjetek hozzánk,mivel a lakás nem az enyém,ennyi az egész.meg holnap vmikor lelépek ebböl a városból,tehát nem is tudnék veletek menni piálni,de ha ti mentek,akkor have fun,bár úgyse lesz sztem belöle most semmise...
én simán kibirom addig,nem hiányzik annyira az alkohol,akinek meg igen,hát sorry,de nemtudom megoldani,h feljöjjetek hozzánk,mivel a lakás nem az enyém,ennyi az egész.meg holnap vmikor lelépek ebböl a városból,tehát nem is tudnék veletek menni piálni,de ha ti mentek,akkor have fun,bár úgyse lesz sztem belöle most semmise...