F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy hogy híjják? kép, vagy vmi?
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Amugy hogy híjják? kép, vagy vmi?
De miért szeretnéd te ennyire, ha felhozná?
Nagy bennük a hely?😛
hát az, de ezzel azért megalapozol nagyon sok mindent, mert asszem csak 20e forint és akkor már lehet nyergest is vinni.
T.T.
hát elõször is le kéne tennem:S mennyi is?! összesen 129.200Ft lenne! részletenként kell fizenti...elõször 30e..de még annyim sincs.
T.T.
Amugy tényleg tök szépek... és ha vmi olyan helyre menne, tök szívesen utazgatnék kicsit kamionnal, mert állítólag vmi rohadtul kényelmesek is😄
jól tod.ARG-MEX 3-0.pedig a mexikóiak is jók voltak,csak kihagyták a helyzeteiket 0-0nál.brazilokat le kell mosni😄
ups and downs
fel.hálistennek nem Horti volt,hanem Ákos.Bár õt is utálom mer hülye orrhangja van meg idgesítõ,de most egész jó volt.Messi nagyon szép gólt lõtt😊
ups and downs
sok minden nem voltam és nem is akarok lenni. még kamionsofõr az álmom, de most nincs 30e forintom😞
T.T.
azt mondd már meg nekem h te mi nem voltál??kapus,röpladdázó,mozdonyvezetõ,köcsög pedofil állat...mi van még?😄
ups and downs
heh, hát én elég jól tudok, csapatban is voltam Budapest bajnokságban, akkor strandröpi budapesti bajnok is vagyok 😊 Szóval igen, eléggé tudok játszani.
T.T.
Igen, röplabda, röplabda, röplabda😄DDD
minden jó fele.😊 Vettünk röplabdát, voltunk margitszigeten, voltunk C kategóriát kérdezni...
T.T.
<#worship>#worship>
hát nem.
viszont tényleg megyek,mert a végén még tényleg veled álmodom.ha netalántán ez a nem várt eset következne be,akkor azt délelõtt elmondom neked😊)
viszont tényleg megyek,mert a végén még tényleg veled álmodom.ha netalántán ez a nem várt eset következne be,akkor azt délelõtt elmondom neked😊)
ups and downs