F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze h az, de a történet azért valódi. Vagyis a történelmi részlege, a nyálas rész már sztem kevésbé
T.T.
ja, kicsit mátrixos filing benne volt az tény. Na mind1, végülis 1szer meg lehetett nézni, jobb volt a semmittevéstõl. Karesz az ilyen egyszerü történetü müsorokat szerreti, ezt kb. fel is fogja😄 Ha már mondjuk a Pearl Harbor lett volna, ott már visszakérdezett volna egy két dolognál😊
T.T.
hát igen,bár néha kicsit túl volt játszva látványilag is.(amikor ott birkóztak meg nemtom mi,az hát olyan érdekes volt,meg Mátrixoztak meg én nemtom😄).a csaj télleg nem volt rosszPEET EZÉ NÉZD MEG!!😄 hát a történet is néha elég sablonos volt("looser" gyerek ükapja nagy felfedezõ,megtalált ezt azt.a srác meg felszedi a legmenõbb csajt😄)
ups and downs
egyszer meglehetett nézni..látványilag nagyon jó volt tetszett, meg a csaj is! ( Peet ennél a mondatnál remélem figyeltél, szóval jó volt a csaj! ) csak történet volt vmi iszonyat hülye.
T.T.
meg én nem is leszek csoki😄 Hát a tesztek alapján semmi nagyképüséggel mondva igen, eddig én vagyok, de még messze van a kezdet.
T.T.
természetes.nem lesz Hamilton-Alonso probléma😄.jövõre sztem úgyis te leszel a nagy esélyes😊
ups and downs
hm, értem a #21081 hsz-szel együtt. Jó ezt hallani. Dolgozni kell keményen és akkor meglehet a siker! akár most F1Cben még, aztán majd rFactorban!
T.T.
nem.ne értsd félre.nem örülök neki h elõttem vagy,de különösebben nem is zavar.ha nem lennél a cspattársam,akkor nem örülnék neki sehogyse.de mondom:nem arról van szó,h "jajj de jó,Free elõttem van,hurrá"😊))
ups and downs
elárulom:nem😊) teljesen normális h te vagy elõl.meg csapattársak vagyunk,szval örülök is neki egy kicsit😊
ups and downs
nem,most palacsintázom
(nem,nem voltam mérges,csak egy picit.addig amíg leírtam azt a mondatot😊)
(nem,nem voltam mérges,csak egy picit.addig amíg leírtam azt a mondatot😊)
ups and downs
T.T.
ja, nézegettem a Transformers honlapját...hát van egy két jó kép, bár a rendõr saleen nem találtam meg, de a csajsziról van egy jó képem😊
T.T.
Reggelt!! Húúú ez a Csempkár mod az rF-ben állatira bejön 😄 2 órája azt nyomom ugyanazon a pályán. hát nagyon király 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Persze van! De azt nem adom meg😄 Mivel én is töltögetek le róla. Regisztrálj rá nagyon sok zene van rajta. Ha onnan nem megy a letöltés itt is keresgélhetsz:Nagyon sok zene van fent, nem egyszerü megtalálni, de hátha meglesz.
Downhill!!
23:57 kotomi: Hogyan tudok tört szerverre csatlakozni az RF online ban?
23:58 antijuve: vedd meg eredetiben😄
23:58 kotomi: az oké. De havidíjas.
00:01 antijuve: milyen havidíj?én nemtok róla😊)
00:02 kotomi: nekem aszt mondták, h Havidíjas
00:02 antijuve: mármint rFactorra gondolsz egyébként?😊)
00:03 kotomi: http://images.google.hu/images?q=rf online
00:04 antijuve: ja hoppá
00:04 antijuve: hát ilyennel nem jáccom😊
00:05 kotomi: nem jönn be az mmorpg?
00:10 offkorz: éhecs vagyok :-C
00:15 antijuve: egyél
00:15 antijuve: kotomi:NEM
00:35 kotomi: ahan értem.
😊)
23:58 antijuve: vedd meg eredetiben😄
23:58 kotomi: az oké. De havidíjas.
00:01 antijuve: milyen havidíj?én nemtok róla😊)
00:02 kotomi: nekem aszt mondták, h Havidíjas
00:02 antijuve: mármint rFactorra gondolsz egyébként?😊)
00:03 kotomi: http://images.google.hu/images?q=rf online
00:04 antijuve: ja hoppá
00:04 antijuve: hát ilyennel nem jáccom😊
00:05 kotomi: nem jönn be az mmorpg?
00:10 offkorz: éhecs vagyok :-C
00:15 antijuve: egyél
00:15 antijuve: kotomi:NEM
00:35 kotomi: ahan értem.
😊)
ups and downs