44995
F1CHL - Retro
-
#25873 hehehehe,szar mekik,jól megszivták:)) alonso lassú volt nagyon,hamilton meg felesleges kockázatot vállalt,de úgyis ráfogja vkire majd.... -
#25872 Megnyertük a VB_T!!!!! A csaló mclaren a sülyesztőben!!! Ez az KIMI!!! -
#25871 ezt a hsz-t karcsinak küldöm,volt amikor nem utáltad csobit?:))))
"Bocs kösz...:DNahh azt szeretném mondani hogy innetől fogva én csak remivel és csobbal fogok beszélgetni mert én nekem az idegrendszerem nincs ilyen balhékra felkészitve!Sajnálom...persze a liga szabályait betartva fogok nyilatkozatot irni minden verseny után és persze a pályán is ugy fogok viselkedni mint eddig....hozzá teszem minardi private teszt van/lesz mindörökké és ezen a néven:Nem Teszt nap Freedomra gyúrok....köszönöm"
pedig ezt te irtad:)) -
#25870 csak azért h f1cvel mennyek még:) Lehet hiányozni fog. De természetesen nem állok senki útjába. Nem indulok, nincs semmi probléma belőle.
más1:Groove Kávöridzs: 21st centur
más2: hajrá:) 3 ember kell. -
#25869 én nem mondtam,hogy ne jelentkezz,csak kettö dolgot nem értek ezzel kapcsolatban: elsö,két-három hete az egészet leszóltátok h szar. második,chlben is viszonylag mondhatni hogy eléggé sikeres vagy,milyen kihivás lenne ez? semmilyen sztem.Igazából azért hoztunk nyilvánosságra ezt dranzival,hogy itt megyünk,h nekünk szurkoljatok,persze lehet az zavaró,hogy nem nyerünk meg mindent,hát ez sajnos viszont miattam van... ezért ajánlottam fel,hogy nyugodtan mehetsz a helyemen,viszont akkor végig kell csinálni az évet.
más1: vki tudja magyar vidi elsö számának címét? intro utánit.
más2: lassan kellene egy új banner :) lesz rajta egy ferrari,egy mclaren és egy BMW. -
#25868 akkor nem jelentkezek! igazad van! oks..sorry. -
#25867 hm,oks,viszont akkor valószinü -1team,nemtudom dranzer abbahagyja-e de beszéltünk erröl,és neki sem tetszenek,az f1chl top pilóta vagyok és belépek,majd félgázzal megverek mindenkit,de elötte két héttel leszóltam az egész ligát.ezt most nem kifejezetten csak rád értem.mi azért léptünk be,hogy küzdhesünk a csapat és egyéni cimért,de mondjuk ha belépsz karesszel akkor erre maradt semmi esély,engem nem zavar,mert nem mondom h ne gyertek,de viszont akarok két ligában szarrá vereti magam.tehát marad chl akkor. -
#25866 hello!
Dehogy indulok...ha nem engedi hát nem, engem nem nagyon érdekel. Csak úgy funból akarok menni. -
#25865 Free,indulj akkor az én helyemen tpf1ben,komolyan.én visszalépek akkor. -
#25864 császtok.gépem megin szarakszik:P
reggel el,majd vmikor jövök
hellobello -
#25863 a festéshez annyit:
a számozás sztem jó ötlet.abban viszont igaza van Peetnek hogy mondjuk Igli vagy akár ő is jobban megérdemelné a 6-ost mondjuk.
a sisakhoz:hát ez elég necces.lehet h most én is vmi speckót akartam volna,de én aztán frankón megvok így is,tehát nekem nem lételemem ez.meg jó ez a Kubica sisak.
-
#25862 reggel korán kell kelnem,mer utazunk el:S -
#25861 én szebb vok:PP -
#25860 Bryanos! Qual után indulj el hozzánk, aztán pókerezünk egy jót! jön Peet is, meg Zsófyetta is. -
#25859 van egy árnyalatnyi különbség ja:) -
#25858 nem hasonlít rá:))) -
#25857 Bryan:
-
#25856 ja,de pont te akarod csak csinálni... legalábbis én mástól nem hallottam eddig még. -
#25855 oks. Mondjuk pont nekem nem kell festeni az autót:D -
#25854 engem viszont nem izgat,sajnálom.ez van... -
#25853 de közösen csináljuk, akkor fele munka, számozást meg kéne csinálni, többi nem érdekes. ennyit meg nem nehéz megcsinálni. -
#25852 erre mindenképp válaszolnom kell úgyérzem,tudom Bryannek már a könyökén jön ki az egész,nem tehetek róla,most nem én eröltetem a dolgot.
szóval,a helyzet a következö,tavaly ugyebár úgy volt,hogy mindenki megcsinálja magának,ám nem csinálta senki,és nem lett volna az egészböl semmi,ha én nem csinálom meg,viszont hideget és meleget is kaptam miatt,gyakorlatilag éjszakába nyúloan csináltam,hogy miért? hogy nektek tetszen,megérte? semmiképp. de megmondom miért.Reminek csináltam egy nagyszerü sisakot,és végigmente vele az évet? Dehogyis. Megérte vele szenvedni? Nem hinném... Szóval azaz igazság,hogy konkrétan semmi kedvem ehhez,hogy megint átfessek 22autót,mert a társaság úgyse értékeli,és már elnézést,de ez kb igy van.Félre ne értsetek,a rajtszámozással én is egyetértek,mert igy legalább meglátszik,hogy ki dolgozott keményebben az elözö évben,legalább igy látszik,ez tény.Viszont ebben is vannak olyan dolgok amikkel nem értek egyet,pl Remi a fél évet kihagyta,tény,hogy többet készült,de a felénél megunta,akkor Ö jobbat kap mint mondjuk igli,aki végigcsinálta az évet? szóval ezzel itt nem értek egyet.De nekem végülis mindegy,hogy 6os vagy 10es vagy 8as kocsi,de a 6os szépen néz ki az autón nagyon,mármint az originalt,és olyat nemtudok csinálni 10esbe vagy 8asba. A másik,semmi kedvem ezekhez az egyéni kérésekhez,tök jó,hogy mindenki lead mindent,és majd úgyis itt van Peet aki megcsinálja,hát jelzem fognak nézni nagyot,mert tényleg nem fogok vele egyáltalán törödni,mert nem érzem úgy,hogy megérné... Pláne,úgysincsen kedvem neki állni,hogy még a sisakot is elveszik... mert én nem azért megyek vele,mert jól néz ki a helmet,hanem mert kiminek drukkolok,na mind1,hát röviden,nem is,kiccit hosszabban ennyi lenne.nyugodtan be lehet másolni ligafórumra is,nagyon ne hirdessétek ezt a patchet,mert én idén nem fogok vele semmit csinálni,egyedül meg sztem sok lesz neked.De ha megcsinálod,akkor soksikert kivánok,és ezesetben egy kocsit a Ferrari átszámozását elvállalom,semmi mást.Sorry,de ebböl elegem lett az idei év alatt. -
#25851 ez az igazság:) -
#25850 hehe.persze-persze:))) -
#25849 abszolút -
#25848 ez a szabályos nem? -
#25847 ezentúl jó útra térsz és mindent eredetiben szerzel meg?:) -
#25846 vagyis omm, megveszem a roxette cd-t, nem töltögetünk le:) -
#25845 oks, letöltöm -
#25844 roxette-how do you do (én beleraktam volna) -
#25843 én is:):):) -
#25842 Jahh még vmi NE irjatok annyit mert nem tudom vissza olvasniiiiiiiiiiiii:D:D:D:::D -
#25841 Jajj Te Juvika én úgy örülök hogy veled leszek jövöre:) Most Gattira ugy felkaptam a vizet hogy szerintem még ember nem volt a a földön akire ennyire haragudtam volna.Szóval még egyszer sorry a hangnemért nem nektek szánom hanem annaka Sudri idiótának. Jahh és hiányoztok nagyon mert nicns netem és most is volt kb 20 percem hogy itten irogassak nektek:) SZóval cupikálok mindenkit!! És nagyon nagyon vigyizzetek magatokra. Jahh látom már mennek rFactor tesztek én meg kimaradok a jó ból:) De legalábba REmsusom örülhet hiszen eljött az ő ideje:):) Nahhh smaccantok mindekit sziaaaztok:P -
#25840 Bryan: küldjé zenét a vidihez, ha már Te akartad vmennyire csinálni:) de vmi tényleg normálisat. -
#25839 Peet: megvan a photoshoppan h kell sisakot könnyen késziteni, a számozás is, a konvert is, a kocsi néző is...
Hamarosan akkor összeülünk...oks? -
#25838 túl durva:)) -
#25837 :DD -
#25836 :D ez kemény! Nem baszodtál bele a falba:DDD
Tetszik! -
#25835 Hali rövid leszek és tömör. Gattinak válaszólnék az óvás topica.légyszi vki másolja majd oda át,csak mert ott vmiért nem marad bejelentkezve.szóval.
Gatti:kurvára leszarom hogy mit óvogatsz rajtam és azt is leszarom hogy ha kapok büntit.de egy vmit ne felejts el a liga legszánalmassabb embere vagy az én szemembe.te óvogatod itt a népet egy pinduri kocért, (egyébként azt is leszarom mekkora volt,azt sajnálom hogy nem baszódtál bele a falba és nem estél ki a gecibe.)amikor rajt balesetet rajt balesetre halmozol.de tudod mit ha egy figyelmeztetésnél többet kapok azt most elmondom hogy braziliába max két körig jutsz.jahh és még vmi egyszerüen egy szánalmas görény vagy.
Légyszi másolja ezt át neki vki.elöre is köszönöm.jahh és senki ne jöjjön azzal hogy túl durva én ezt nem fogom.jó éjt cupp
-
#25834 éjt