F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol.ezt mond el neki is,úgyse fog teljesülni sose😄D
ott nem lehet annyit nyerni
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Igen, az GTTomi volt... arról lett videó, meg cikk. Kicsit érdekes, mert a cikk neve "Egy eltitkolt baleset" vagymi de itt tisztán lehetett látni, hogy egyáltalán nem eltitkolt, sõõt még mögötte is jött valaki.. namindegy. Usa futamot meg majd részletesebben elmesélem vagy nemtom, de azt a StartandKarambolhoz hasonlítanám... 😄 Amúgy Reggelt! 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
látom balhé is volt,meg sem lepödök😄
na egyenlöre ennyi,jóéjt
hát hallom a BMWnél maradtok,grat és soksikert köv szezonra.Bull tervéhez mit szóltok,ehhez a saját team dologhoz?
Péntek:hát free,szombat hajnal 3kor indulunk Horvátország és elvileg én vezetek,szóval nálam nem bejövös a dolog,ha csütörtökön lenne esetleg,akkor egyértelmü a dolog,ott a helyem.
Mire kéne még válaszolnom? jah igen,kb félóra alatt vissza lehetett olvasni,mert ilyen rövid hsz-ek voltak szerencsére.Amúgy foci,hát Bryan elismerésem h ilyen csapatokért felkelsz,én arra se lennék hajlandó h 10percig nézzem öket,mert nemszeretem a Copa Americát,egy csapatnak szurkolok de az sose jut sehova el,egyenlöre még😊
amúgy argetinok gondolom szarok voltak mert kissé le lettek takaritva 3-0val,mondjuk meccset nem láttam,de nem is bánom,mit hagyhattam ki,te jó ég... 😄
WRS:na látom jól éreztétek magatokat nagyszerü.én is mentem volna szivesen,de sajna nem volt megoldható.
Free,nekem is volt ma egy olyan "élményem" mint neked a fácánnal és a szembejövövel,amiket meséltél,ez se sokon múlott,jó qrva anyját képzelnek magukról az ilyenek,az ilyen köcsög soförök baleset esetén meg sem érdemelnék a segitséget...
Peet rögtön egy kérdés: péntek este igaz ráérsz? Mert Reminek lesz a szülinapja és elvileg feljön Pestre és lesz egy kis kerti party...
Bryan..rád is vonatkozik ez a kérdés..
T.T.
Holnap strand😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Egy kis napszúrással gazdagodva jöttünk haza:S
ups and downs
Csak még nincs füldugónk😄
T.T.
ups and downs