F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
asszem én lelépek,jó8,sziasztok

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
button komoly képet vág itt😄

Jeff Gordon
bryan.
csináltam neked egy avatvart,igaz mert megigértem,megaztán unatkoztam is,tehát nem lett vmi nagy cucc,nem kell,sztem nem fog tetszeni,de most ennyire futotta,ha egyszer megunod ezt(ami most van),akkor majd csinálok másikat

Jeff Gordon
eléggé

antijuve
a csaj jó

ups and downs

Jeff Gordon
múvie:

Jeff Gordon
hsry nem voltam itten gépközelben.

antijuve
htx a gyors válaszért

ups and downs

Jeff Gordon
kösz,én most nem megyek,de neked jó szórakozást

antijuve
elvileg.de gyakorlatilag nem😊.holnap reggel
mit szólnál egy AP körözgetéshez?😊)

ups and downs

Jeff Gordon
hát free érdre ment
te meg ma mész bocsra elvileg,ezért irtam h sziasztok

antijuve
hát hogy elköszönsz

ups and downs

Jeff Gordon
hova mennék?

antijuve
hova mész?

ups and downs

Jeff Gordon
mindkettötöknek bye

más: megnéztem ezt az német nagydijat magyarul is,hát gusztustalan,hogy a palik hogy isteniti a hamiltont,minden megmozdulásánál áradozik róla,rosszul vagyok már ettöl... na mind1,mindig kell egy házi kedvenc,paliknak eddig schumi volt,most hamilton,czollnernek meg az alonso.

antijuve
akkor én már nem leszek.pá

ups and downs

Freedom88
Szevasztok! Téptem vissza Érdre, majd holnap re talán. Hali, legyetek jók

T.T.

antijuve
hátnem

ups and downs

Freedom88
részemrõl is mert innen nem fogjuk megváltoztatni a helyzetet.

T.T.

Freedom88
hát azért voltak felesleges dolgok, de nem egy egész kórházat kell bezárni az tény.

T.T.

Freedom88
az biztos h magyarország katasztrófa.

T.T.

antijuve
mindegy,részemrõl ennyi😊

ups and downs

antijuve
szval nekem ne mondja már senki h kórházak bezárásával és a dolgozók elbocsátása reform.fõleg ne azoknak,akiket elbocsátottak.

ups and downs

antijuve
ja,de az egészségügy nem üzlet,legalábbis eddig nem az volt...tény h egy rakás szar Magyarországon,csakúgy mint az ország már.egy nagy rakás szerencsétlenség az egész.

ups and downs

Freedom88
Ahogy mondtam, lehet nem igy kellett volna megcsinálni, vagy egyáltalán belekezdeni a dolgokba. Én is most vizettem azért h felirták a beutalót ja és persze a vizsgálatért a tüdõszürõn. De az biztos h az egészségügy nagy pénznyelõ volt az ország szompontjából. Most is az még, bár lehet vmit javul. Az biztos h most rosszabb egy kicsit, de aztán lehet lesz egy látványos javulás. Én bizok benne, hogy lesz. Bár szerencsére (kopp-kopp-kopp) nekem még bajom az egészségüggyel nem volt. Bármi problémám volt, vhogy megoldották.

T.T.

antijuve
próbálkoztak...hát kurvára.ez reform??nézz körül.nagyon jó reformok.és így kell gatyába rázni az egészségügyet?300 FT-os vizitdíjjal,amit akkor is kell fizetni ha feliratsz egy hülye gyógyszert,amit már alig sokan alig tudnak kifizetni?
szval részemrõl ez nem reform,hanem országrombolás.mindegy

ups and downs

Freedom88
én nem szavaztam rájuk és amúgy is attól h fizetnem kellett még elismerem h valahogy gatyába kell rángatni a magyar egészségügyet. A rendszerváltás óta mondogatja az összes kormány h na akkor megcsináljuk a reformot, senki nem mert hozzányúlni. Most hozzányúltak, lehet nem igy kellett volna, õk próbálkoztak legalább...

T.T.

antijuve
pártod és kormányod...

ups and downs

Freedom88
re
Na jó volt ez😊 Újra mi maradtunk fennt Peet a legtovább😊
magyar egészségügy meg nc, 1 perces vizsgálatért járkáltam 1,5 órát. Fasza...Ja és 600.- bánta... na mind1, megcsináltam attól.

T.T.

antijuve
nélkülem

ups and downs

Zsófy
Sziasztok!
Jujj, ma este tali😄 várom már, asszem😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
oks, megértem. Ahogy gondolod.

T.T.

Freedom88
re

Nekem is tetszik ja, láttam is h miként készül, az is érdekes volt.. jó kis reklám, mondjuk a ferkáé se rosszabb.

T.T.

Jeff Gordon
antijuve
hát ez.felõlem menjé,nekem nem a kocsi külcsíne számít.szeretnék olyan kocsival menni,amit a valóságban is szeretek.

ez a baromság nem tetszett,hogy akkor gyerünk jövõre,hajrá meg minden.jóvan,leszarom,hagyjál most inkább.

ups and downs

Freedom88
re
ööö, részben egyetértek az irásoddal, nekem ahogy irtam nem tetszik az rFben a BMW. és nem is akartam menni azzal. Veled akartam, de igy nem jön össze. Evvan :S. sry

T.T.

Jeff Gordon
csocsesz.

antijuve
szia

ups and downs

Jeff Gordon
re.
hát bryan olvastam mit irtál,hmm,elég kemény szavak,van is benne vmi,de én nem szólok bele ez nem az én témám.

antijuve
re.Free,a véleményemet a fórumon olvashatod.

ups and downs

Freedom88
Kedves Peet, ill. Bryan!
Üdv itt újra a szarban!😊 Ezzel kezdeném...
Aztán én most hétvégén nem leszek, mert Miskolcon leszek, majd vasárnap dél körül térek vissza és akkor egyeztetünk az utazásról Érdre.

Kedves Bryan: Kár h nem jöttél a McLarenbe én mondtam h a bmw számomra nem a legmegfelelõbb. Igy döntöttem, de konstruktõri VB csapatban fogsz maradni, erre mérget vehetsz.
Kedves Peet: Eagle elkötelezett volt melletted, ezért nem akartalak titeket bolygatni ezzel, Remivel még nem voltam, meglátjuk mi lesz ebbõl a csapatból. Mondjuk veled se, de idõvel lehetünk majd egyszer vhol...😊

Csókkollak titeket vagy mifenét, sziasztok vasárnap re

T.T.

gordon 24
Hát Montoyát én is rohadtul! Ebbe egyetértünk😄

Downhill!!

Freedom88
semmi gond, azért irok igy mert útálom a nascart. okot nem tudom de mióta odament fostoya azóta mégjobban😊

T.T.

gordon 24
Nem is ez a téma. Csak nem igaz amit irtál. Ennyi. De mind1 végülis!

Downhill!!

Freedom88
na jó itt tudnak másirányba is menni, de attól még nem fogom megnézni

T.T.

gordon 24
Freedom88
ja de az f1sek a bal kanyar helyett tudnak jobbra is menni😊))

T.T.

gordon 24
Dehogy jobb!
Mind a két versenysorozat jó. Egyiknek ez a szépsége a másiknak az. Ezt nem lehet összehasonlitani. Ha amerikai sportban keresed az F1 vetélytársát akkor a Cart-ot vagy a Champcart kell hasonlitani. Ez olyan dolog mintha a Wtcc és a Forma 1 közös pontját keresnéd. Mit találsz azt hogy mind2 FIA ennyi.
A NASCAr egy stock car verseny az F1 pedig egy prototype. Még Lemans ban is megkülönböztetik a versenyen a prototypot egy Stockcartól. Mindig ennek kell beugrania mikor a két sportól van szó!

Downhill!!

Freedom88
meg az h tényleg jobb az f1😊

T.T.

gordon 24
Ez hülye😄
Van egy kinti ismerõsöm azt mondja hogy egy Opel jobb mint egy Dodge. Tudod miért? Mert neki ez az ujdonság! Ennyi a magyarázata ennek.

Downhill!!