F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bryan.
csináltam neked egy avatvart,igaz mert megigértem,megaztán unatkoztam is,tehát nem lett vmi nagy cucc,nem kell,sztem nem fog tetszeni,de most ennyire futotta,ha egyszer megunod ezt(ami most van),akkor majd csinálok másikat

csináltam neked egy avatvart,igaz mert megigértem,megaztán unatkoztam is,tehát nem lett vmi nagy cucc,nem kell,sztem nem fog tetszeni,de most ennyire futotta,ha egyszer megunod ezt(ami most van),akkor majd csinálok másikat

The only speedometer is in your head.
hát free érdre ment
te meg ma mész bocsra elvileg,ezért irtam h sziasztok
te meg ma mész bocsra elvileg,ezért irtam h sziasztok
mindkettötöknek bye
más: megnéztem ezt az német nagydijat magyarul is,hát gusztustalan,hogy a palik hogy isteniti a hamiltont,minden megmozdulásánál áradozik róla,rosszul vagyok már ettöl... na mind1,mindig kell egy házi kedvenc,paliknak eddig schumi volt,most hamilton,czollnernek meg az alonso.
más: megnéztem ezt az német nagydijat magyarul is,hát gusztustalan,hogy a palik hogy isteniti a hamiltont,minden megmozdulásánál áradozik róla,rosszul vagyok már ettöl... na mind1,mindig kell egy házi kedvenc,paliknak eddig schumi volt,most hamilton,czollnernek meg az alonso.
szval nekem ne mondja már senki h kórházak bezárásával és a dolgozók elbocsátása reform.fõleg ne azoknak,akiket elbocsátottak.
ups and downs
ja,de az egészségügy nem üzlet,legalábbis eddig nem az volt...tény h egy rakás szar Magyarországon,csakúgy mint az ország már.egy nagy rakás szerencsétlenség az egész.
ups and downs
Ahogy mondtam, lehet nem igy kellett volna megcsinálni, vagy egyáltalán belekezdeni a dolgokba. Én is most vizettem azért h felirták a beutalót ja és persze a vizsgálatért a tüdõszürõn. De az biztos h az egészségügy nagy pénznyelõ volt az ország szompontjából. Most is az még, bár lehet vmit javul. Az biztos h most rosszabb egy kicsit, de aztán lehet lesz egy látványos javulás. Én bizok benne, hogy lesz. Bár szerencsére (kopp-kopp-kopp) nekem még bajom az egészségüggyel nem volt. Bármi problémám volt, vhogy megoldották.
T.T.
próbálkoztak...hát kurvára.ez reform??nézz körül.nagyon jó reformok.és így kell gatyába rázni az egészségügyet?300 FT-os vizitdíjjal,amit akkor is kell fizetni ha feliratsz egy hülye gyógyszert,amit már alig sokan alig tudnak kifizetni?
szval részemrõl ez nem reform,hanem országrombolás.mindegy
szval részemrõl ez nem reform,hanem országrombolás.mindegy
ups and downs
én nem szavaztam rájuk és amúgy is attól h fizetnem kellett még elismerem h valahogy gatyába kell rángatni a magyar egészségügyet. A rendszerváltás óta mondogatja az összes kormány h na akkor megcsináljuk a reformot, senki nem mert hozzányúlni. Most hozzányúltak, lehet nem igy kellett volna, õk próbálkoztak legalább...
T.T.
re
Na jó volt ez😊 Újra mi maradtunk fennt Peet a legtovább😊
magyar egészségügy meg nc, 1 perces vizsgálatért járkáltam 1,5 órát. Fasza...Ja és 600.- bánta... na mind1, megcsináltam attól.
Na jó volt ez😊 Újra mi maradtunk fennt Peet a legtovább😊
magyar egészségügy meg nc, 1 perces vizsgálatért járkáltam 1,5 órát. Fasza...Ja és 600.- bánta... na mind1, megcsináltam attól.
T.T.
Sziasztok!
Jujj, ma este tali😄 várom már, asszem😊
Jujj, ma este tali😄 várom már, asszem😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
re
Nekem is tetszik ja, láttam is h miként készül, az is érdekes volt.. jó kis reklám, mondjuk a ferkáé se rosszabb.
Nekem is tetszik ja, láttam is h miként készül, az is érdekes volt.. jó kis reklám, mondjuk a ferkáé se rosszabb.
T.T.
hát ez.felõlem menjé,nekem nem a kocsi külcsíne számít.szeretnék olyan kocsival menni,amit a valóságban is szeretek.
ez a baromság nem tetszett,hogy akkor gyerünk jövõre,hajrá meg minden.jóvan,leszarom,hagyjál most inkább.
ez a baromság nem tetszett,hogy akkor gyerünk jövõre,hajrá meg minden.jóvan,leszarom,hagyjál most inkább.
ups and downs
re
ööö, részben egyetértek az irásoddal, nekem ahogy irtam nem tetszik az rFben a BMW. és nem is akartam menni azzal. Veled akartam, de igy nem jön össze. Evvan :S. sry
ööö, részben egyetértek az irásoddal, nekem ahogy irtam nem tetszik az rFben a BMW. és nem is akartam menni azzal. Veled akartam, de igy nem jön össze. Evvan :S. sry
T.T.
re.
hát bryan olvastam mit irtál,hmm,elég kemény szavak,van is benne vmi,de én nem szólok bele ez nem az én témám.
hát bryan olvastam mit irtál,hmm,elég kemény szavak,van is benne vmi,de én nem szólok bele ez nem az én témám.
Kedves Peet, ill. Bryan!
Üdv itt újra a szarban!😊 Ezzel kezdeném...
Aztán én most hétvégén nem leszek, mert Miskolcon leszek, majd vasárnap dél körül térek vissza és akkor egyeztetünk az utazásról Érdre.
Kedves Bryan: Kár h nem jöttél a McLarenbe én mondtam h a bmw számomra nem a legmegfelelõbb. Igy döntöttem, de konstruktõri VB csapatban fogsz maradni, erre mérget vehetsz.
Kedves Peet: Eagle elkötelezett volt melletted, ezért nem akartalak titeket bolygatni ezzel, Remivel még nem voltam, meglátjuk mi lesz ebbõl a csapatból. Mondjuk veled se, de idõvel lehetünk majd egyszer vhol...😊
Csókkollak titeket vagy mifenét, sziasztok vasárnap re
Üdv itt újra a szarban!😊 Ezzel kezdeném...
Aztán én most hétvégén nem leszek, mert Miskolcon leszek, majd vasárnap dél körül térek vissza és akkor egyeztetünk az utazásról Érdre.
Kedves Bryan: Kár h nem jöttél a McLarenbe én mondtam h a bmw számomra nem a legmegfelelõbb. Igy döntöttem, de konstruktõri VB csapatban fogsz maradni, erre mérget vehetsz.
Kedves Peet: Eagle elkötelezett volt melletted, ezért nem akartalak titeket bolygatni ezzel, Remivel még nem voltam, meglátjuk mi lesz ebbõl a csapatból. Mondjuk veled se, de idõvel lehetünk majd egyszer vhol...😊
Csókkollak titeket vagy mifenét, sziasztok vasárnap re
T.T.
semmi gond, azért irok igy mert útálom a nascart. okot nem tudom de mióta odament fostoya azóta mégjobban😊
T.T.
Downhill!!
Dehogy jobb!
Mind a két versenysorozat jó. Egyiknek ez a szépsége a másiknak az. Ezt nem lehet összehasonlitani. Ha amerikai sportban keresed az F1 vetélytársát akkor a Cart-ot vagy a Champcart kell hasonlitani. Ez olyan dolog mintha a Wtcc és a Forma 1 közös pontját keresnéd. Mit találsz azt hogy mind2 FIA ennyi.
A NASCAr egy stock car verseny az F1 pedig egy prototype. Még Lemans ban is megkülönböztetik a versenyen a prototypot egy Stockcartól. Mindig ennek kell beugrania mikor a két sportól van szó!
Mind a két versenysorozat jó. Egyiknek ez a szépsége a másiknak az. Ezt nem lehet összehasonlitani. Ha amerikai sportban keresed az F1 vetélytársát akkor a Cart-ot vagy a Champcart kell hasonlitani. Ez olyan dolog mintha a Wtcc és a Forma 1 közös pontját keresnéd. Mit találsz azt hogy mind2 FIA ennyi.
A NASCAr egy stock car verseny az F1 pedig egy prototype. Még Lemans ban is megkülönböztetik a versenyen a prototypot egy Stockcartól. Mindig ennek kell beugrania mikor a két sportól van szó!
Downhill!!