F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
free.kérhetek egy számot? hungary funrace snoop dog vs pussycat dolls számát feltudod rakni ftpre vmikor,köszi.
The only speedometer is in your head.
okés,hát jó fürdözést,meg alvást,én még hallgatok egy kis George Thorogood-ot,aztán go én is aludni,bár most nem vagyok fáradt,lehet felnézek kicsit msn is.
re.
jó volt ez a tali is,igazából elvoltunk ketten is úgyérzem😊
jó volt ez a tali is,igazából elvoltunk ketten is úgyérzem😊
na én tiplizek,jóéjt skacok
bryan,jó utat holnapra,majd gyere vissza😊
bryan,jó utat holnapra,majd gyere vissza😊
marha király ezaz overál,k. jól néz ki,szivesen felpróbálnék én is egy ilyet,legjobb volt a mezönyböl... bár az idei ferka nemrossz😛
Free láttad már ezt a képet,ezen úgy néz ki mint egy playboy:

stadion részben, a box bejárat elõtti jobbosban, ahol Te is megcsúsztál, na õ is..csak neki letört a kereke.
T.T.
grat a teamnek,szép munka volt,én is elégedett vagyok,Honda Teammel,két futam,négy pont,két hetedik hely😛 kellett a váltás😛
igen mindenképp furcsa lett volna😊)
Elvileg 2tõl melózok de rövid napom lesz, rem. olyan 4re végzek, de ha mégse akkor max 8ig dolgozok, utána is még lehet menni nagyon egyszerüen.
Szóval lesz tali.
Elvileg 2tõl melózok de rövid napom lesz, rem. olyan 4re végzek, de ha mégse akkor max 8ig dolgozok, utána is még lehet menni nagyon egyszerüen.
Szóval lesz tali.
T.T.
azaz
szerencse h nem a-val irtad,kicsit fura lett volna...
holnap akkor tali? vagy melózól?
szerencse h nem a-val irtad,kicsit fura lett volna...
holnap akkor tali? vagy melózól?
de poénnak jó volt😊))))
túl sok reklámot nézel<#beka3>#beka3>
túl sok reklámot nézel<#beka3>#beka3>
mert "olyan" napja volt.amikor "szeretnéd ha lenne valaki aki jobban foglalkozna veled azokon a napokon??"😊)))))
ups and downs
pfuuu,mekkorát néztem ebben a képek topicban,leginkább addi és zsófy lepett meg kissé eléggé nagyon,azta,mikbõl maradok én ki😄
zsófy,miért fakadtál igy ki,sose láttam még tõled ilyen hsz-t:S
zsófy,miért fakadtál igy ki,sose láttam még tõled ilyen hsz-t:S
nemhinném,csak haza kellett érnem nekem is,na egyébként re,autópálya rulz,legalább lehet rendesen haladni,ritkán mentem 120alá,egy kényelmes 130-140et jöttem,tökre fun volt amúgy😊