F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
na re,eltöltöttem egy fél napot a kórházban ismét,egy szimpla utórendelésre mentem aztán küldtek megint röntgenre,leletre(ami egy lap két órát kellett csupán várni) kiderült,hogy homloküreg gyulladásom is van,felirtak antibiotikumot ami egy hatalmas müanyag kapszula,nyelje le aki akarja,én nem fogom az biztos....
szept 19én meg mütét,utána három napig még bent kell feküdni,úgyhogy valószinü egy futamot ki is hagyok...

röviden ennyi történt ma eddig

The only speedometer is in your head.

DranzerF1
nem... 😊 vmi internetes játékkal.
http://www.jatekhirek.hu/index.php?stiri=7263ezzel ITT asszem 😄

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Freedom88
efegycével?😊)

T.T.

Freedom88
jóreggelt

T.T.

DranzerF1
aztán kijelentkeztem, ettem és most itt ok 😄
hát pedig én mindig ilyenkor kelek... nem tudok tovább aludni, de fáradt vok még :S szal kénytelen vagyok ideülni 😛 am néha meg azért jövök fel késõbb, mert anyum is játszik 😊)

Jeff Gordon
reggelt

húh dranzer de korán kelsz,láttam most jöttél msnre😊

Freedom88
arra is meg a kajára is😊))

jó éjt

T.T.

Freedom88
hát kb. mire elintézgeted a papirt az szept 15 lesz😊)

Sztem gondold meg, igy megéri neked.

Szermusz Peetör

T.T.

Jeff Gordon
hehe😄DD

éhes voltál,szexre😛 nem?

na tényleg mentem,sziasztok

Jeff Gordon
na az vicces lesz😊)

helyes

jaja,de még nem döntöttem el,igazából szept 15ig úgyse tudnék csatlakozni,mert akkor van egy vizsgám sajna,és nem ártana ha sikerülne,igy most azt helyezem elölrébb😊

viszont én most megyek,tehát éjt mindenki,puszi zsófynak😊 szia Free<#integet2>

Freedom88
aludt a 973son, aztán aludtam én 10percet, felébredtem h éhes vagyok😊 evés eltolódott több mint egy órával😄DD

T.T.

Jeff Gordon
helyes😊 vhogy sejtettem,nahát Zsófy nem volt fáradt😄?

Freedom88
hát kb igy lesz😊))

Ha elegen leszünk talán ja, megcsináljuk a talit, ha nem akkor nem

Tényleg mekin gondolkoztál?

T.T.

Freedom88
hehe. volt ilyen is ja😊

T.T.

Jeff Gordon
elképzelem,várj,lementek oda hozzá,meghivott,és akkor igy köszönnétek,hogy:"szia te gyökér" 😄DDD hát ezt elmennék megnézni,mekkora lenne😊))

sorry,de ha többieknek megfelelö,akkor tartsátok meg😉

Jeff Gordon
Freedom88
legalább megismerjük azt a gyökeret is😊))

😞(((

T.T.

Jeff Gordon
értem,na mind1 végülis,én sztem igy-se úgyse megyek,minek? jópofizni? a lósz*rt értelme nemsok van,nem is ismerem az ürgét,de ha ti mentek,akkor have fun.

pfuu én tuti nemtudok menni,egyetemi évfolyamtársaimmal találkozok,meg intézzük a gólyatábort,úgyhogy bocsika zsófy:S

Freedom88
engem is msnnen keresztül kérdezett meg ma, mondjuk nekem fel sincs véve a partner listára ( 😊) ), aztán mondtam h irjon egy e-mail róla nekem, mert úgy nem felejtem el😊 de sztem csak szombaton jönnénk haza.

Zsófy kérdezi h mit szólnátok egy aug 19 ( vasárnap ) érdi szalonnasütéshez, ha már múltkor elmaradt?

T.T.

Jeff Gordon
hát jó szórakozást,sztem ez nekem kihagyósnak tünik,bár nem is hivtak,gondolom én nem tartozok bele,a macroy által felállitott "jó arcok" közé,de nem is érdekel,mégha igy is van.ám ha meghív majd meggondolom...

és aznap vissza is jöttök?

Freedom88
szept 20án asszem Pakson. Jön Remi is, Karesz is, elvileg én is lenézek😊 Péntek estérõl van szó

T.T.

Jeff Gordon
jah értem😊

ez milyen party lenne,semmitse tudok róla,de látatlanban is tudom rá a választ,de azért ha van vmi infod szivesen elolvasom😊

Freedom88
eddig nem!😄DD Na jó kicsit! most meg már mégjobban

MacRoy meghivott téged a partyjára?

T.T.

Jeff Gordon
hazafele volt egy lol jelenet,jövök nagy nyugodtan a körúton erre átérek asszem az oktogonnál és látom,hogy egy széles fekete jármü áll a "leállósávban" de gondoltam hát de vazzeg ez olyan széles,hogy nem férünk el lassitani kell,és meg kell várni mire nem jön senki a belsö sávban,nézem milyen kocsi,hát nem egy Ferrari? hát gondoltam, b+ nekem lenne egy ilyen kocsim,tuti nem hoznám be a belvárosba😛

Jeff Gordon
köszönöm.

eddig is hajtottá rá,nem?😄

Freedom88
Peet: jó hsz fórumon, én is igy gondolom. Akkor hajtok a VB cimre h tuti ne kelljen festés😊

T.T.

Jeff Gordon
szia zsófy,kellemes reggelt, ill már estét,gondolom jól aludtál😊

DranzerF1
hát izé...már egy hónapja nem mentem sehová 😊 szal jól gondolod 😊

Zsófy
Jóreggelt!😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
Neked is szia! De gondolom nem 3 körül értél haza vagy mikor😊 Már az se tudom mikor értünk haza, de azt tudom h csak 5kor aludtunk el😊)

T.T.

Freedom88
Szia😊 Nem aludt...egyszerre jött szinte a busz mindkét irányba, Õ ment haza meg mi is.

T.T.

DranzerF1
á jóreggelt... Peet kb én is akkor keltem mikor te, csak próbálltam visszaaludni, persze nem sikerült anyum fölébresztett... na és miért?
igen mert megyünk el rokonokhoz... hát pfff... na mindegy elvieg 4kor jövünk haza, de sztem abból még 8 óra is lesz, mint mindig :S
na én is elköszönök... $ziasztok 😊

Jeff Gordon
re.

szép jó reggelt,én szimplán olyan vagyok mint a mosott szar,tehát marhára örülök h mehetek a balatonra,na mind1,inkább aludnék az ágyikomba:S aki ezt kitalálta... na mind1,szép napot nektek,este jövök.

más,jó volt a koncert😄

ti még alszotok gondolom,tehát jó alvást,mázlisták😄 Karesz hazament,vagy ott aludt nálatok?

Zsófy
Szépjóéjszakát!😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
re

jó éjt😊

T.T.

Jeff Gordon
away

Jeff Gordon
re

Freedom88
re

T.T.

DranzerF1
indulunk? 😄D nyerjük meg megint 😄 bár mondjuk arra lennék nagyon kíváncsi, hogy mien nevet fog adni a ligának... 😄

Freedom88
jó éjszakát! Kiküld ez a korai kelés rendesen! holnap akkor ütközünk! cs

T.T.

Freedom88
oks! Sztem úgy lesz h találkozunk a Ferenciek terén vele...veled meg sztem újpest-központ. Buller azt mondja h 20:00kor kezdõdik, akkor olyan 18:00 körül találkozunk

T.T.

Jeff Gordon
hát szülöknek kell sajna igy biztos nem,meg én szivesebben megyek bkvel😊 az feelingesebb ilyenkor,szórakozóhelyekre nem szeretek kocsival menni.
ok,hát felölem felvehetjük vhol,hol találkozzunk vele?😄

Freedom88
vagyis akkor no autó! csak azért kérdem mert Karesszal is igy beszélem meg a holnapot...mert azt a hülyét vhol fel kell venni

T.T.

Jeff Gordon
olvasom hát,bár válasz egyértelmü azért nem is reagáltam.nemtom meddig tart,majd hazajövök vhogy😊

Jeff Gordon
hát az nem lenne vmi jó.

tegnap beszéltem gerivel,aug végén kezdi szervezni az új ligáját😄

Freedom88
Peet, te olvasod amit irok, vagy nem tudom😊

T.T.

DranzerF1
startandgónak is tudok egy E-mai címet.... www.startandbumm.totalcar.hu
<#worship><#eplus2><#eljen><#fogmosas><#nevetes1>

DranzerF1
hát sztem Gerrard a többi 100 ligájával van elfoglalva, meg azoknak a funligáikkal, szal akkor marad Tomiboy... róla nemtook semmit... annyira inaktív hogy a startandbummot idézi föl bennem 😄

Jeff Gordon
jaja,lassan elkéne kezdeni kilátogatni silverstonera😛
sztem olyan 15körül meglesz,5.helyre jó lehet.lényeg,hogy több pontot szerezzünk mint a Meki😛

Freedom88
hajrá guys!!!

Peet: holnapra nem tudnál kocsit szerválni?😊)

T.T.