F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
ok, majd csörgök h miként legyen/lesz.

T.T.

Jeff Gordon
Igen,nekem is nagyon tetszenek. Eleinte a 1015-ös modellt néztem ki, de azt mondták, hogy ezzel a grafikus vezérlõvel nem sokra megyek. Aztán láttam,hogy jön ez-az új széria,úgyhogy érdemes megvárni,mert az ár ugyanaz,de ebbe jobb processzor és vga lesz.
Igen,lehet válogatni bizonyos alkatrészek között, ez is tetszett benne.
Ezeket billentyûket,a HP-nál is láttam. Tényleg kényelmes a használatuk,media marktban kipróbáltam.

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Dell...<#szeret> azok olyan széééépek:) Nagyon durva, h félig "magadnak állítod össze", ha jól látom:) Csoporttársamnak is olyan van, pirosban. Csak azt nem értem, h miért sprórolják ki az USB portokat... mondjuk enyémen 1gyel van csak több:D
Bár nekem is tetszikez. Szép fehér, a borítása nem sima, hanem kicsit bordázott, és olyan gombjai vannak, mint a Apple-nak... (és a Sony találta ki, az Apple meg nyúlta....)

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Lehet kéne:D

Jeff Gordon
Hát,alaposan meg vagyok fázva,de ha titeket ez nem zavar,akkor felõlem oké.

Jeff Gordon
Ezt néztem ki, szürkében.

Freedom88
Petey: holnap akkor?

T.T.

Freedom88
a vonatozás és az, hogy minnél különösebb helyeken menjenek.

T.T.

Freedom88
a fejedben? akkor nyissok fel, aztán kipucoljuk azt is :))

T.T.

antijuve
"A két pilóta szerint aki unalmasnak találta a szezonnyitót, az vagy nem érti a sportágat vagy mást kellene néznie. "

Hát ha az F1 lényege mostmár nem a test-test elleni küzdelem...akkor tényleg nem értem.

Más: Szávay kiosztott egy biciklit 6-0 6-0 :)

ups and downs

antijuve
Nekem 8

ups and downs

Zsófy
akkor szétszedem:D De ha a gari csúszik, akkor <#boxer><#vigyor5>

antijuve
akkor hazudtam

ups and downs

Zsófy
És milyet veszel?:)

Zsófy
márpedig minden igaz:)

Zsófy
kackac:D azt nem is kérném tõle:D

Zsófy
Hát fülhallgatóval jól ment, bár néha ott is mintha berecsegett volna... amúgy nem úgy kell elképzelni, h folyamatosan recseg... csak néha hallok ilyen "zörejeket":S

Jeff Gordon
Rachel McAdams:
10-6
5-1

Szerintem 5 és 3

antijuve
szétszereléssel ha minden igaz buknád a garanciát is

ups and downs

Jeff Gordon
Korrekt kis gép.
Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen gondod. Nos azért kérdeztem,mert én is veszek egyet,az asztali gépemet meg megveszi Zoli. Holnap viszem át neki,és amit kinéztem notebookot,azt még nem lehet itt kapni,úgyhogy pár hétig nem leszek netközelben.

Jeff Gordon
Zsófy,vagy esetleg fülhallgatóval? Úgyis recseg?

Freedom88
a magas C-t?:))

T.T.

Freedom88
nem kell szétszedni, csak amit tudsz igy kipiszkálni belõle. Eléggé valószínûtlen, hogy ez okozná a recsegést. Lehet a Win7 nem tudja kezelni a hangkártyát? Ezt kétlem. Igazából megoldás lenne, hogy felbaszni rá egy XP-t és ha ott is recseg, akkor laptop baj, ha nem akkor operációs rendszer gond.
Azt próbáltad már, hogy egy külsõ hangszórót rákötsz? Úgyis recseg?
A hang billentyükre meg passz...

T.T.

Zsófy
Jah, igen... addig úgy recsegett, h hallani nem lehetett semmit, aztán a fiúk szedtek le rá drivert, és most meg bizonyos esetekben recseg.... vannak hangok, amiket "nem tud lekezelni"

Zsófy
a tálcán az ikonnal tudom... meg winampba is, minden más gyorsbill is mûködik, kivéve a hangost....
Kitisztítani? Szedjem szét a laptopot? És pont akkor kezdte el ezt a szaroskodást, mikor felraktuk rá a win 7et....:S

Freedom88
maga a windows7 tudja szabályozni? Meg a Winamp?
Hangszórót meg próbáld kitisztítani vhogy, lehet ilyesmi, ha nem, akkor igazából lehet adja fel a szolgálatot, bár elég fura lenne ilyen hamar
Ha van rá garancia, vidd vissza, mondd meg mi a baja és elõzz meg egy jóval nagyobbat (persze nem biztos h lesz nagyobb).

De ez csak egy elmélet

T.T.

Zsófy
Ilyen ilyen
Csak nem tudnál vmi megoldást a recsegésre?
Bátyó rakott rá windows 7et, akkor nagyon recsegett a hangszóró, aztán letöltött vmi drivert, de azzal is recseg (csak nem annyira) azon kívül - nemtom miért - nem tudom szabályozni a hangerõt az fn és a hangerõgombok lenyomásával:S... faja...

Jeff Gordon
Zsófy,azt megkérdezhetem, hogy neked milyen notebookod van? Ha jól olvastam FB-n akkor Asus,a típusát meg tudod mondani? <#smile>

antijuve
én feltettem egy 20ast Barca-Interre.Be is jön, 6ezret hoz majd.

ups and downs

Freedom88
hát elég hazárd játékot játszottál vagy játszassz, majd ezt még Te eldöntöd. Én nem. Max 2-3e de többet biztos, hogy nem. Szerencséd volt és sztem itt kell abbahagyni. Mert vhogy mindig negatívan jön ki az ember ebbõl. Ritka mikor ebbõl tényleg jól jössz ki.

T.T.

Jeff Gordon
Pfuuu,durva nap volt ez a mai. Megjött tegnap a pénzem sb-tõl,gondoltam 1/5-ét visszaforgatom,és megpróbálom visszanyerni az ennek megfelelõ összeget. Tegnap este ment át az összeg,ugyanezen a napon sikerült is,de nem vettem ki. Ma reggel sikerült sokat veszíteni belõle, majd visszahoztam arra a szintre,ahonnan indultam. Délután ezt az összeget gyakorlatilag sikerült nullázni,majd ujabb 1/5 összeg ment át, így ezt már kétszer kellett megnyerni. Szerencsére sikerült, azonnal ki is vettem.

Ez a roulette olyan, mint az online poker,nagyon komoly összegeket lehet nyerni napi lebontásban,de ugyanennyit lehet is veszíteni.

Sikeresen levettem minden pénzt a netes számláról,egy hét és megjön az otp-re. Jó lesz.<#smile>
Sikerült legalább megnégyszerezni az egy hónappal ezelõtti spórolt pénzem. Egy ideig elég volt ebbõl. :)

A tapasztalatom saját magamon, az embert a pénz úgy vonzza, mint fémet a mágnes. Ez nagyon könnyen okozhat veszteséget is.

Freedom88
biztonsági kamera nem volt?

T.T.

Engösz
Igen, olvastam FB-on.... :(

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Engösz
Már én is tudom :P

Zsófy
Engösz, vazze.... Jeftének ellopták a kocsiát :S

antijuve
utóbbit Peet tudja szolgáltatni :)

ups and downs

Freedom88
Pókert vagy Batmant! :)

T.T.

antijuve
pókert vagy jókert?:D

ups and downs

Freedom88
Jézus tolja az arcodra? :))
Ez a rövidítés lol

T.T.

Jeff Gordon
Bryannél van,de gondolom igen :)

Freedom88
Na egy újabb friss hír a brnoi WTCC futam látogatásra.
A Gold Card ami a C,D,G,T2,T3,T5 lelátókra jó és a paddockba, ez kerül 30Euroba
Ime a pálya., gonolom azért át lehet sétálni több felé is, mert nem biztos, h csak a célegyenesben akarok üldögélni. Mittom én a "C" terület jónak néz ki.

T.T.

Freedom88
Peet vs. Bryan izé, szombatra tudtok hozni vhogy pjókert? Mehetne pár party. Rég játszottam már élõben.

T.T.

Engösz
Ez nagyon jóó!

antijuve
uccsó poén németeseknek szól :DD

ups and downs

Zsófy
OMG :D:D:D (lemaradt:D)

Zsófy
"A Bahrain Nagydíjon belenéztem a McLaren autójába is, és észrevettem, hogy Jenson azt firkálta belülre, hogy ”Lewis sz*r”."

Freedom88
Ha ezt tényleg Õ írta, akkor nagy lool :) Van humora:)

T.T.

Freedom88
már rég behozta azt a pénzt a Ferrarinak csak a reklámokból Fernando, hogy ez a legkevesebb amit adhat a cég Neki

T.T.

Freedom88
Zsófy
Jesus:D Told face-ra:D