F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,lehet válogatni bizonyos alkatrészek között, ez is tetszett benne.
Ezeket billentyûket,a HP-nál is láttam. Tényleg kényelmes a használatuk,media marktban kipróbáltam.
The only speedometer is in your head.
Bár nekem is tetszikez. Szép fehér, a borítása nem sima, hanem kicsit bordázott, és olyan gombjai vannak, mint a Apple-nak... (és a Sony találta ki, az Apple meg nyúlta....)
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hát ha az F1 lényege mostmár nem a test-test elleni küzdelem...akkor tényleg nem értem.
Más: Szávay kiosztott egy biciklit 6-0 6-0 :)
ups and downs
Eddig nem is tudtam, hogy van ilyen gondod. Nos azért kérdeztem,mert én is veszek egyet,az asztali gépemet meg megveszi Zoli. Holnap viszem át neki,és amit kinéztem notebookot,azt még nem lehet itt kapni,úgyhogy pár hétig nem leszek netközelben.
Azt próbáltad már, hogy egy külsõ hangszórót rákötsz? Úgyis recseg?
A hang billentyükre meg passz...
T.T.
Kitisztítani? Szedjem szét a laptopot? És pont akkor kezdte el ezt a szaroskodást, mikor felraktuk rá a win 7et....:S
Hangszórót meg próbáld kitisztítani vhogy, lehet ilyesmi, ha nem, akkor igazából lehet adja fel a szolgálatot, bár elég fura lenne ilyen hamar
Ha van rá garancia, vidd vissza, mondd meg mi a baja és elõzz meg egy jóval nagyobbat (persze nem biztos h lesz nagyobb).
De ez csak egy elmélet
T.T.
Csak nem tudnál vmi megoldást a recsegésre?
Bátyó rakott rá windows 7et, akkor nagyon recsegett a hangszóró, aztán letöltött vmi drivert, de azzal is recseg (csak nem annyira) azon kívül - nemtom miért - nem tudom szabályozni a hangerõt az fn és a hangerõgombok lenyomásával:S... faja...
T.T.
Ez a roulette olyan, mint az online poker,nagyon komoly összegeket lehet nyerni napi lebontásban,de ugyanennyit lehet is veszíteni.
Sikeresen levettem minden pénzt a netes számláról,egy hét és megjön az otp-re. Jó lesz.<#smile>#smile>
Sikerült legalább megnégyszerezni az egy hónappal ezelõtti spórolt pénzem. Egy ideig elég volt ebbõl. :)
A tapasztalatom saját magamon, az embert a pénz úgy vonzza, mint fémet a mágnes. Ez nagyon könnyen okozhat veszteséget is.
A Gold Card ami a C,D,G,T2,T3,T5 lelátókra jó és a paddockba, ez kerül 30Euroba
Ime a pálya., gonolom azért át lehet sétálni több felé is, mert nem biztos, h csak a célegyenesben akarok üldögélni. Mittom én a "C" terület jónak néz ki.
T.T.
T.T.
T.T.