F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen,mert õ ott fékezte el a "szpejkert" az idõmérõn és ez negatívan hatott azon a nyomvonalon a tapadásra😊
ups and downs
Nyugi, az élmezõny 4 tagja közül leginkább Kimi nem szokott magyarázkodni, õ bevallja, hogy elrontotta. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
na mindjárt kezdödik a race úgyhogy én off egy órát,de utána meg lassan kezdödik nektek wtcc asszem.úgyhogy ez ilyen versenynap😛
The only speedometer is in your head.
alázza a fenét, ha Alonso kicsit is odateszi magát simán elkeni
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
réce fice...
hát ismét UNALMAS volt az F1, esély se volt a meki ellen ma...kimi azért jót ment ezzel a tartalék autóval...99% hogy Alonso lesz a vb gyõztes, Hamiltonnál kezd elfogyni a szufla
hát ismét UNALMAS volt az F1, esély se volt a meki ellen ma...kimi azért jót ment ezzel a tartalék autóval...99% hogy Alonso lesz a vb gyõztes, Hamiltonnál kezd elfogyni a szufla
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
hát vazzeg ez a Palik,Kupica megelözi Rosberget,aztán azt mondja,hogy Heidfeld lekörözte Wurzot majd két perccel késöbb leesik neki... nocomment
áh sajnos nem,ez csali nagyon megy...
azért igyis szép ez Kimitöl,egy tartalékos ferraritól
azért igyis szép ez Kimitöl,egy tartalékos ferraritól
lol "olyanokat üvöltözhetsz az utolsó 15percben" Czollner Paliknak😊))
jah,oks
np,Kimi Power,király ez a fickó,remélem hülyét csinál a meki csapatból😊))
np,Kimi Power,király ez a fickó,remélem hülyét csinál a meki csapatból😊))
akkor már ketten vagyunk,ám a haverod Wéber Gabi úgyérzem kicsit más véleményen van mint mi😊
hehe,persze...
tiszta szégyen ez a McLaren,a két primadonnával az álen
tiszta szégyen ez a McLaren,a két primadonnával az álen
egy rakás szánalom az egész,és akkor finomak voltunk,ez a Hamilton meg a legviccesebb figura,valamelyik nap lenyilatkozta hogy a Ferrari "gerillaharcot"(!) folytat ellenük,hát pff nocomment,tényleg nemtudja mit beszél,de az biztos,hogy még nem látott olyat
ooh látom volt oválon is race,a franc h ott nem voltam,na sebaj,király futam volt az látszik😊
errõl már nem tehetek😊)) De nekem az fun h ilyen autót vezethetek😊 Meg ez egy rossz példa volt, mert voltak ettõl jóval szorosabb verseny is. Most ez itt nagyon szarrá verõs volt😊 Ennyi súllyal...pff
T.T.
igen szoktak.
ime
ime
T.T.