44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    Naja, akkor még nem volt feljövőben, de talán mostmár igen.Mondjuk most kikapott Jankovictól, de csak döntő szettben, ami azért bíztató.RG-re remélem mégjobban összekapja magát, mert hogy 58. vagy hanyadik a világranglistán mégsem állja :)

Zvonarevának (balszélső) nem semmi milyen szemei vannak :)
  • antijuve
    nagyon.reggel bementem és ott derült ki 20 perc után hogy ma "betegség miatt nincs előadás" - az a szerencse h amúgy is bementem volna az évfolyamdogát leadni.ez egy pocsék nap (lesz)
  • Jeff Gordon
    Hát én egy stuttgarti meccsét láttam, ott nagyon rosszul játszott szegény, a második szettben biztos előnyt eladva elvesztette a meccset és kiesett így az első körben, de hamár jobb, az jó:)
    Hoztam két képet is:
    Teniszező hölgyek

és itt van Richard Branson is A szponzor. Jó kérdés mit keres itt? Jah tényleg, ő A szponzor:))
  • Jeff Gordon
    Ismét jól indult a napom... remélem a tiétek jobb:)
  • antijuve
    rohadt jóóó!:)
  • antijuve
    Chelsea retteghet :D. Nekik ki se kellett volna esniük olyan játékoskerettel, nem is értettem h mi folyik (nem csak én, mások se :D).Az ő feljutásuk nem forgott veszélyben, de a Leeds már megint majdnem elcseszte, pedig szezon közben 7 ponttal is vezették a ligát...aztán épphogy meglett a 2. hely.De a lényeg hogy megvan :)
  • Jeff Gordon
    És a Newcastle United is, juhuu. Mondjuk ők a Premier Ligába jutottak vissza szerencsére. Amikor kiestek tartottam tőle, hogy a Leeds sorsára jutnak, bocs, hogy ezt a példát hozom, de elég szomorú ami velük történt, mondjuk most akkor visszajöttek egy osztállyal,az is jó.
    Newcastle bajnok is lett, 46 meccsen mindössze csak 4x kaptak ki, és 102 pontot szereztek. Remélem jövőre PL-ben is ilyen mutatójuk lesz:D
    Persze biztos nem, de jó lenne,ha visszajönne a régi formájuk, az első 5, vagy az első 10-ben való szezonzárás, Anglia első osztályában. Meglátjuk jövőre.
    Mindenesetre Go Toon, Go!
  • Jeff Gordon
    jó utat kívánok én is, aztán a hamburgi sört ne hagyd ki:))
  • Freedom88
    Igy van Petey:)

Na jók legyetek, mentem vidékre...cső:)
  • Jeff Gordon
    Az lehet, csak egy francia, egy német, és a többiek jóval könnyebben meg tudják fizetni. Az ottani jövedelmek nem annyit érnek, mint a magyaroké, és hát, itthon drágább inkább minden, nem nyugaton, és ők keresnek többet,nem mi.
  • Engösz
    Egy hete Finnországban, Franciaországban, Görögországban és Németorszában volt magasabb, mint itthon. Euroban minimum 5, maximum 15 centtel.
  • Jeff Gordon
    Ezek a benzin árak egyébként hungarikum szerintem. Nem néztem utána, de az egészen biztos, hogy az egész világon nálunk az egyik legdrágább literje.
    Épp tegnap volt erről egy okfejtés, ami azt boncolgatta, hogy a magyarok is inkább külföldön tankolnak, mármint a szomszédainknál, mert 50-80Ft-al olcsóbb literje, most az egy 50l-es autónál, azért csak 4000 Ft. Plusz ezzel az állam is bevételi forrásoktól esik el.
  • Freedom88
    emiatt majd ugrik fel a forint és nő a benzin ára. Ahogy 2 óra múlva újra megtörténik kis hazánkban.
  • Engösz
    Meg növények, meg madarak, akik tengeri mütyűrökkel táplálkoznak. Meg halászok, akik a tengerből élnek/éltek. Ezáltal élelmiszeripar...kereskedelem.
  • antijuve
    nem azért :).pusztán földrajzi okokból :)
  • Freedom88
    mert Magyarisztán a világ közepe:)) és még egyéb okok miatt is...de ezt nem írom, mert no politika :))
  • antijuve
    igen, az hogy olvadnak a jégtömbök ott északon meg délen az már a humánerőforrásnak köszönhető :). és meg is lesznek a következményei, mert csomó szárazföldet elönt majd a víz.Mi viszont biztonságban leszünk :D
  • Freedom88
    :))))
  • Freedom88
    mondjuk Bryannek ebben igaza van, nem a legjobb példát hoztam a fúrótornnyal kapcsolatban, mert a vulkán tényleg tök normális, h néha működik, csak az a "furcsa" nekünk, hogy a mi világunkban megbénít több tízezer embert. Meg országgazdaságot ingatnak meg.

Na mind1, szar példa volt:) De a lényeg kivehető. Elég sok mindenért mi vagyunk a felelősek.
    És az a durva még ezzel az olajos izével, hogy április 20án kezdődött el, akkor robbant a torony, most május 11et írunk és még semmi.
  • Engösz
    Teljesen egyetértek. Ezt, ami most folyik a világban - ha úgy tetszik, a természet ellen - nem lehet már sokáig büntetlenül csinálni. És biztos vagyok benne, hogy ez még csak a kezdet.
  • antijuve
    csak a buzi emberek?:D kissé kirekesztő vagy.mondjuk a globális felmelegedés nekik köszönhető :))
  • antijuve
    naja, végülis magával cseszik ki a természet (meg egy idő után az emberrel is persze). De egy vulkán működése kevésbé függ az emberi tevékenységtől, mondhatni tisztán természeti katasztrófa :D.
  • Zsófy
    De erről csak a buzi emberek tehetnek és ez ...Szegény teki..... meg a többi állatka a víz alatt
  • Freedom88
    hát jó, de látod mégis a természet baszik ki, hogy ha már csináltunk vmit nem tudjuk megállítani. Persze nem ugyanaz, csak vmi hasonlat csak van NA!:)
  • antijuve
    Azért a hamufelhő meg az olajfúróbaleset nem ugyanaz.A vulkán tök természetes dolog, a fúrótorony meg nem a földből nőtt ki :D.
  • Freedom88
    Egyébként Ági, amit linkeltél Facebookon, az olajos izé. Pont ma volt róla szó a Morning Showban és tökre igazuk volt. Elég fejlett szinten vannak már ezek a cuccok és mondják, hogy igy meg úgy biztonságos. Na de mivan ha mégse és beju a szar a levesbe. Erre meg nem vagyunk felkészülve. Mindenki csak nézi meg állnak mint fasz a lakodalomban és semmit nem csinálnak ellene. A nagy fejlett technikával. Bammeg...beton...betonozzák be aztán csá. Víz alatt is megköt. És nem. Hadd menjen a tengerbe, több százezer liter kőolaj. Ezt nem lehet pénzzel segíteni, ahogy csinálja az a cég, akié a fúró torony volt. Itt több évtizedig meglesz halva az élővilág.
    Balázs mondta reggel, hogy a természet egy ideig kegyes velünk aztán meg lesújt ránk. És már a 2. példa rövid időn belül. Először a hamufelhő. Totál megállt a közlekedés a levegőben, most meg ez is. Bármennyire is fejlettek vagyunk elvileg, a természet ellen nincs védekezés.

Hú, ezt most jól leírtam.
  • Freedom88
    260 kép kb amit tud a fényképgép tárolni. Annyi bőven elég lesz.
  • Zsófy
    Jah, akkor jólvan akkor:). De tényleg, sok képet!!! Ha esetleg most nyáron nem jutok ki, sokat akarok látni... sokatsokatsokat:D
  • antijuve
  • Freedom88
    ezt nem mondtam egy szóval se, csak vmiért most nem gondoltam volna, hogy igy írsz..és ez pozitív csalódás és ez tök jó.
  • antijuve
    Transforming the tunes!!!! :))
  • Zsófy
    Hát de hát, ha egyszer így gondolom.
    Akkor ezek szerint eddig negatív voltam:S...
  • Freedom88
    ez kedves volt, jólesett, pozitív csalódás
  • Freedom88
    Oh, köszönöm! Természetesen látni fogtok képeket. Vasárnap felkerülnek a legjobbak a picasa oldalamra.
  • Zsófy
    Norbi! Jó utat holnapra, aztán remélem látunk képeket:))
  • Engösz
    Peti, nagyon szépen köszönöm! Igazán tetszetősek! Természetesen az összeset lementettem :) A zongorás kitűnő ötlet volt!
  • antijuve
    valamelyikünk mindig kiesik...a másik meg még távolról sem 2. :))
  • Freedom88
    mindig igy indulunk neki, aztán :))
  • antijuve
    minimum kettősgyőzelem a cél :D
  • Freedom88
    go Petey go! Kellenek a pontok a BMW-nek :)