44995
F1CHL - Retro
-
#28712 nincs, de Freenek van -
#28711 van két gépe? -
#28710 lehet még Free onnan indul majd -
#28709 Csobi lool:DD
várjuk vissza:) -
#28708 beszélek...de az sztem qrva drága igy tippre -
#28707 beszéljé Cooperrel a nagyszerverről -
#28706 ja :D -
#28705 tisztára ezért kell nagyszerver:) Nem az F1 miatt..
Amúgy Hondából 2 van asszem -
#28704 igyvan, ez igy is lesz -
#28703 Jó igaz ez részlet kérdés... Elsősorban az a lényeg hogy wtcc! És ez nagyon jó... 2 verseny sulyózás forditott rajt ezek a lényeges dolgok. Az hogy melyik pályán az most mind1.. -
#28702 lesz egy két eredeti WTCC pálya, de inkább olyanok amiket megszavazunk -
#28701 Jó, persze igaz! De azért én pl szivesen mennék európai bajnoksággal Europai pályákon. Nem kell ragaszkodni az eredeti naptárhoz. De azért európában elég sok komoly pálya van. Igaz ha kimennek Curitibába onnan egy köpés a Watkins Glen:D -
#28700 nemhagylak el :DDDDDDD még -
#28699 hát én biztos maradok Peetnél -
#28698 hehe:))
ez jó hír,viszont biztos veled akar majd menni:) -
#28697 Sopronba lakik -
#28696 Csobikha visszatért :))
van nete, és nemsokára meg akarja venni az rFactort is -
#28695 Szivesen látunk Petya, bár sztem a WTCC eredeti pálya, nem hiszem h mindegyik jó...jó olyanokat találni melyen élvezet menni, pl: Watkins -
#28694 Az természetes!!! Ugy Wtcc!! -
#28693 Jaja 2db van.. Felőlem mehetünk egy csapatban:D Lenne kedvem hozzá. Persze tudni kéne milyen napokon lesznek a versenyek egy héten mennyi stb.. Mert azért már vannak dologok amik ugye nem halaszthatóak.. -
#28692 ja és súlyozás is lesz! -
#28691 nálam is a Chevy a kedvenc,de sokra nem megyek így vele...
hát figyi,ha úgygondolod,hogy beszállsz,akkor lehetünk Hondások,úgytudom kettő van belőle. -
#28690 Igazából de:D A BMW-vel is elboldogulok rf-ben. (raceben már gond:D) De azért valahogy én a front hajtással jobban állok ilyen pályákon. Szóval lehet Honda, Chevy, Seat. De ha választani lehet vagy Honda vagy Seat. Sajna az rf modban nagyon gyengusz a Chevy! Pedig Race-ben azzal tolom. -
#28689 hát sajnálom,hogy nascar befuccsolt,pedig biztos jó bajnokság lehetett...
Nos rendben,ha vmi lesz,akkor majd kereslek.Melyik autó fekszik neked? mert úgytudom h te Seatos vagy.Azonkivül más szóba se jöhet?:) -
#28688 Hát végülis.. Ha beindul, vagy lehet menni akkor lehet hogy indulnék.. Egyenlőre indénre nincs Liga amibe vagyok. A NASCARnak szerintem vége nagyából.. Persze még lehet lesz belőle valami, de ha mégsem akkor lesz időm..
Ja a wtcc-hez. Ha ligát akartok inditani akkor szerintem a 2006-07-08 as (valamelyik ezek közül) seson pályáin kellene menni. Mivel ennek pont ez a lényege hogy nehéz kanyargos, lökdösödős legyen. Szerintem a Fun pályák nem jók bele. Persze ez csak egy vélemény csak gondoltam be irom. Segítségekkel nincs bajom (mindenhol minden nélkül megyek) .
Rf eredeti szóval irjatok ha van fejlemény aztén meglátjuk:D -
#28687 -feltétel: eredeti rf,de asszem neked az van.
-pályákra a pilóták tesznek javaslatot,ahogy olvastam.
-segítségek még nincsenek lefixálva.
-díjazás: mivel kisszerveren fut,sztem 7-8emberrel,ezért úgytudom,hogy free. -
#28686 Hát őő.. Megfontolandó! Feltételek? Dij stb?? -
#28685 Tényleg Petya,te nem jössz WTCC bajnokságba?:) -
#28684 hát igli,evvan:))
Seat amúgyis sux :D -
#28683 majd kapunk súlyokat:D -
#28682 megasirály ez a WTCC, BMW legyőzhetetlen ilyen egyenes pályán :( -
#28681 fúú ez mekkora volt!:D -
#28680 szevasz,hoztam neked egy idézetet,mintha te mondanád: "Nincs szükségem igazából semmire sem. Boldog vagyok, hogy túl vagyunk a karácsonyon, mert ez eléggé unalmas dolog."
de Kimi mondta. -
#28679 én is:D
akkor hány fős a liga? 3-4? :DD -
#28678 oké,kilépek:D -
#28677 rád is -
#28676 én is rád:D -
#28675 üdv -
#28674 szarok rá -
#28673 kicsit lefáradva de még jelen vagyok:)