F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LEDUDTAM A KEMÉNY HETET VÉGRE 😊)))))))))) holnap kifizetik a 25e ft-ot 😄DD
ma meg race qualifyje, hát feelinges lesz, gyaksizni kéne még kicsit
ma meg race qualifyje, hát feelinges lesz, gyaksizni kéne még kicsit
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
nekem szombatig,mindennap 7:30-16:30ba vagyok😞 de legalább kapok majd 30at😛
The only speedometer is in your head.
kellemes jó éjszakát Uraim! Holnap találkozunk!
Bryan, Peet: Holnap este a qual után lesz WTCC gyak index szerveren! ha gondoljátok gyertek...pálya: Valencia
ftp/rfactor/ref_tracks/wtcc
Bryan, Peet: Holnap este a qual után lesz WTCC gyak index szerveren! ha gondoljátok gyertek...pálya: Valencia
ftp/rfactor/ref_tracks/wtcc
T.T.
na igen,tényleg úgy volt,hogy megyünk el,söt,család megy is,de nekem maradni kell,mert héten meló van,igy leszek hétvégén😊
Igen értem😊...aszonya jövöre más lesz a bajnok😄 ezt TE sem gonodltad komolyan😄😄😄 Egyértelmü várományosa vagy mára jövöévinek is😛
😄DD ezt nem akarom. 2-szeres akarok lenni, mert ha jövõre más lesz a VB cimes, õ még "csak" 1szeres lesz. Szóval érted a különbséget, nem?
T.T.
Ajjj de Fricske ne TE nyerj már:S:S Hagy nyerjen Juvi vagy Buller😊 Te már nyertél egyszer😛 Hagyad a fiatalokat is😛
azért nem akarom😊 most már itt vagyok az igéret kapujába, h minden futamot amelyiken elindultam, pontot szerezzek.😊
T.T.
Megy itt a szövetkezés😄😄😄 Mit akarok modnani tényleg szép idöt futottál Juvácska😊 Én is sokat köröztem ma😊 tudom hol bukok nagyon sokat😊 az elsö kanyarban😛 aztán utána talán már tudom tartani a lépést ugy érzem😊 most viszont mentem alukálin Jó éjt mindekinek😊
grat free
hát rohadt fuji bakker,335el megyek,egyenes közepén már kb,kiforgatom a hetest,aztán jön Cromwell a BMWben,és úgy megy el mellettem mint egy Jaguar a kis polák mellett,volt vagy 25-30 km/h különbség,nocomment...
hát rohadt fuji bakker,335el megyek,egyenes közepén már kb,kiforgatom a hetest,aztán jön Cromwell a BMWben,és úgy megy el mellettem mint egy Jaguar a kis polák mellett,volt vagy 25-30 km/h különbség,nocomment...