F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
Azért kiváncsi lennék😄

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
mondjuk ha az index ligából jönnek, azért õket tudjuk h nem szélhámosak...és tudnak is vezetni

T.T.

Freedom88
na holnap elvileg megkapom az új gépet, és irány a VISTA!😊

T.T.

Freedom88
30órát dolgozok elvileg, de ez inkább 32-33

T.T.

Jeff Gordon
re

hát huuh,zsófy,máris megtornáztatsz😊)) mármint gondolkodtam én is,de csak rosszak jutottak eszembe,igazából nemtudom mit szeretnél,igy sztem ezt úgyis te találod majd ki😊 bocsi:S tökfáradt vagyok ehhez,és teljesen hülyeségek jutnak eszembe:S

más,jó volt a nap,tényleg király volt.felajánlottak egy részmunkaidös állást😊) szóval nagyon jó😛 elvileg holnap viszek életrajzot,aztán kiderül,és olyan fönökön lenne,hogy jajj😛 (értsd:baromi jól néz ki)
ugyhogy,jó nap volt jah.

free! te mennyit melozól mekibe? heti 20 v. 30?

amúgy ligával kapcs. hát felölem jöhetnek indexböl új emberek,legalább megismerünk néhány új arcot,mármint mi chl-esek.viszont szerintem funcup köv szezonban nem fogok indulni,mert nem lesz idöm három ligára,melóra,meg sulira is,szóval bocsi.

na egyenlöre ennyi

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Köszi😊

Vazze!

antijuve
na én mentem!!majd gyüvök nyolckor!😊)

legyetek jók és Karesz,ne paráználkodj jó?😄

ups and downs

Zsófy
ezek olyan elvontak... 😄 erõlködj még😄

antijuve
de Zsófy nem kocka!!!😄DD

ja de mégis,ha matekversenyen indul!!😄DD

ups and downs

antijuve
a második meccset má nyertünk!mikor nem voltam kapus😄D

ups and downs

MrElf
ZSófika itt egy ujjabb adag😊 REmélem sikerülget választani azért😊
Bwix, warg, mushi,cai, slau, c4sh, havok, gekko,luch, twine, calrak, twixy, zadrot, zixin, cogar, xSi, OC, mGn, widi, acier, cikao, pyda, weir, mollz.
😄

antijuve
me senki se akart...aztán üres kapu ne legyen😄

ups and downs

MrElf
De hogy is ez most csak igy jön!!!😄😄 (persze a a volt Lineage2 klántársamnak felvan adva a lecke😄 és kattogna kaz ablakok😄😄😄😄D)

TÉny: Egy barátom segitségért kiáltott!! Karcsikának ott a helye és SEgit ZSÓFIKÁNAK!! Hamár az össze itt lévõ kis NOOB baszik neki segiteni MAJD ÉN!!!!😄😄

Freedom88
hehe, én imádok/imádtam kapusnak lenni😊 és qrvára hiányzik😞(

T.T.

Tigristank
De miért raknak be téged, holott legutóbb 2 gólt lõttél? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
lineage II

T.T.

Zsófy
Na, erre én is kiváncsi vok😄

antijuve
hát...megeshet😊)

ups and downs

Zsófy
De egy agyament vagy😊

antijuve
ezek vmi klántagok vagy mi??😊))

ups and downs

MrElf
Chrno,BlackManta,Fatalina,Ciniella,Synder,Cathrey,DeepThroat,KarinKiller,Morien,
Akanellina,Drakon,FRoty,Soran,Truall,Thor,Liarnid,Dnako,Pirce,Xavier,XaonHA....Huhh most igy hirtelen de még mindig gondolkodok😄😄😄 Sietek igérem😛

antijuve
jjajj baszki,ma focin má megin beraktak kapusnak elõször...ki is kaptunk...kaptam 5 gólt (ebbõl mondjuk 3 nem az én hibám volt),és még lõttek vagy három kapufát is...majdnem lelõtték a fejem😄.azé ahhoz még ragaszkodom,szval inkább "hagytam😄" kapufának😄.utálok kapus lenni😊))

ups and downs

antijuve
mit hogy?😄
try to count😊.

najó,csak egy hülye ötlet volt,más nem jutott eszembe😊D

ups and downs

Zsófy
De ez meg hogy?😄 Monnyuk tessik😄

antijuve
te amúgy se tudsz😄DD (csak viccel)

ups and downs

MrElf
nem😛 de Quss már nem tudok igy gondolkodni😄

antijuve
ez naptárból van?😊

ups and downs

antijuve
legyél "Trájtúkáunt'😄
(mint számolni próbálok)

ups and downs

Zsófy
Inkább gondolj, gondolj, gondolj!!!

MrElf
Nahh közbe gonodlkodtam Drága ZSófikának: ezekre jutottam igy hirtelen de modnok még majd😛
Noto,Brei,Allehandra,Shanga,Anilee,Jain,Liliom még irok ne FÉLJ!!!

Zsófy
Jajj, tudom, hogy te ismered, de többen vannak, akik nem! JÓ?! NESZÓJJÁBE!😄

antijuve
semmibaj😄

ups and downs

antijuve
vagy "ülvehugyálok" ugye Karesz??????????😄DDD

ups and downs

Tigristank
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MrElf
Én ismerem hülye gyerek!!!😄😄😄 (de azért LOVE zsófika😛) <-----------FRICSKEEEEEE ezt ne olvasd ám EL!!!!😄😄d

Zsófy
Hát ez mind csodásmesés😄 Köszönöm Karcsika, légyszi még gondolkozz, és Engösznek (Ági) is kéne egy név... Tudom nem ismeritek, csak hát csak

MrElf
ÉN tudok jókat ZSófika.....MissFrikcse,vagy NorbiZSófi,vagy angolossan a Fyka😄😄.Esetleg szóba jöhet a VolleyGIrl😄😄 vagy esetlega BüdösRibanc...<---Áhh ez nem jó😄😄 szóval várjál gonodlkodok(próbálok😛)..
vagy Csacsa......vagy ElementalGirl vagy egyszerüen Gigi😊😛 ....aztán .. Bori.....aztán......NemisZSófianevem😄😄😄.....majd még irok várjál😄😄

Zsófy
BOCS! mosogattam! BOCCS!!! KÖ😄

Zsófy
ÖÖÖ igen... Jelige kéne, ami lehet akár név is, de amit free irt, az nemigazából lenne jó, mert sztem rögtön kizárnának...😄 És egyéni (matekversenyhez)

antijuve
jóóó nehogy válaszolj!!!!!!😄

ups and downs

antijuve
köszönjük😊))

ups and downs

Freedom88
persze ezt még lehetne ragozni, de nem untatok senkit...

T.T.

Freedom88
Bugyinuni😊

T.T.

Freedom88
Petõfi on

ha jól láttam akkor kferrot kerested meg elõször igli, de még ott van levi sztem is. Fõleg olyanok kellenek sztem akik kevésbé "közösségtagok" ott, mert azoknak nem nagyon fog tetszeni pár hardcore hozzáállás, mert azért hozzájuk képest tényleg hardcore szinten nyomjuk az F1-et.
De ha lesz 14-16 ember az is tökéletes lenne. Jelenleg ami van most 11 ember a futamokon, mert igaz annyi, ez is tökéletesen megfelel, mert sztem jól megszoktuk már egymást és már ennyi fõvel azért lehet jó racékat nyomni. Bár igazából most eléggé kettészakadt a társaság. Gondolok itt az elsõ 4re, azért most is meglátszik a qualon és még a practicén mutatott idõkbõl, na és persz a pontok számából.
Jövõre hogy mit hoz az rFactor az kérdés, természetesen azt várom, hogy mindenki fejlõdjön fel egy olyan szintre, mely saját magára tökéletes, és érezzük magunkat jól, hisz ez a legfontosabb...sztem
Természetesen ezek mind felvetések, jelenleg ezt a 3 futamot kellene befejezni, nagy probléma nélkül.
Petõfi off

T.T.

antijuve
mármint mit is?most jelige kell vagy név?milyen név?egy csoportnak vagy mihez kell pontosan?😊)

ups and downs

Zsófy
Help! Kéne egy jelige! Mármint van egy matekverseny, és oda kéne vmi név, amit nem ismer fel senki (még én sem😄). Naszóval, találjatok már ki vmit, pls, mert nekem már nincs ötleltem:S

antijuve
Karcsika,nem csallak meg ismeretlen ribanncal,csupán megkérdeztem h ki is valójában😊).

Igli:16-18 ember???woow,az már nem gyenge.
Karesz:az õsF1CHL-esek összetartanak😊))
Igli:jó melót,és kussolunk😊)),ja és engem is zavarnak a helyesírási hibák😄DD (pl Peet aláírásában a...😄D)

ups and downs

MrElf
Szia Igli😊

Eagleheart
na lépõdök melózni, holnapi viszontlátásra...este asszonynál leszek szóval bárki akar bármit is az kussoljon és kérdezze holnap <#banplz>

csákány

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

MrElf
Hát ez mondjuk természetes dolog😛 De hát ez van😊 Azért köszi hogy elnézed😊 Én mindig is egy LOOOSEr voltam helyesírásból😄 kb mindig kttes voltam belõle😄