F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
hát huuh,zsófy,máris megtornáztatsz😊)) mármint gondolkodtam én is,de csak rosszak jutottak eszembe,igazából nemtudom mit szeretnél,igy sztem ezt úgyis te találod majd ki😊 bocsi:S tökfáradt vagyok ehhez,és teljesen hülyeségek jutnak eszembe:S
más,jó volt a nap,tényleg király volt.felajánlottak egy részmunkaidös állást😊) szóval nagyon jó😛 elvileg holnap viszek életrajzot,aztán kiderül,és olyan fönökön lenne,hogy jajj😛 (értsd:baromi jól néz ki)
ugyhogy,jó nap volt jah.
free! te mennyit melozól mekibe? heti 20 v. 30?
amúgy ligával kapcs. hát felölem jöhetnek indexböl új emberek,legalább megismerünk néhány új arcot,mármint mi chl-esek.viszont szerintem funcup köv szezonban nem fogok indulni,mert nem lesz idöm három ligára,melóra,meg sulira is,szóval bocsi.
na egyenlöre ennyi
The only speedometer is in your head.
legyetek jók és Karesz,ne paráználkodj jó?😄
ups and downs
Bwix, warg, mushi,cai, slau, c4sh, havok, gekko,luch, twine, calrak, twixy, zadrot, zixin, cogar, xSi, OC, mGn, widi, acier, cikao, pyda, weir, mollz.
😄
TÉny: Egy barátom segitségért kiáltott!! Karcsikának ott a helye és SEgit ZSÓFIKÁNAK!! Hamár az össze itt lévõ kis NOOB baszik neki segiteni MAJD ÉN!!!!😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Akanellina,Drakon,FRoty,Soran,Truall,Thor,Liarnid,Dnako,Pirce,Xavier,XaonHA....Huhh most igy hirtelen de még mindig gondolkodok😄😄😄 Sietek igérem😛
ups and downs
try to count😊.
najó,csak egy hülye ötlet volt,más nem jutott eszembe😊D
ups and downs
Noto,Brei,Allehandra,Shanga,Anilee,Jain,Liliom még irok ne FÉLJ!!!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
vagy Csacsa......vagy ElementalGirl vagy egyszerüen Gigi😊😛 ....aztán .. Bori.....aztán......NemisZSófianevem😄😄😄.....majd még irok várjál😄😄
ha jól láttam akkor kferrot kerested meg elõször igli, de még ott van levi sztem is. Fõleg olyanok kellenek sztem akik kevésbé "közösségtagok" ott, mert azoknak nem nagyon fog tetszeni pár hardcore hozzáállás, mert azért hozzájuk képest tényleg hardcore szinten nyomjuk az F1-et.
De ha lesz 14-16 ember az is tökéletes lenne. Jelenleg ami van most 11 ember a futamokon, mert igaz annyi, ez is tökéletesen megfelel, mert sztem jól megszoktuk már egymást és már ennyi fõvel azért lehet jó racékat nyomni. Bár igazából most eléggé kettészakadt a társaság. Gondolok itt az elsõ 4re, azért most is meglátszik a qualon és még a practicén mutatott idõkbõl, na és persz a pontok számából.
Jövõre hogy mit hoz az rFactor az kérdés, természetesen azt várom, hogy mindenki fejlõdjön fel egy olyan szintre, mely saját magára tökéletes, és érezzük magunkat jól, hisz ez a legfontosabb...sztem
Természetesen ezek mind felvetések, jelenleg ezt a 3 futamot kellene befejezni, nagy probléma nélkül.
Petõfi off
T.T.
ups and downs
Igli:16-18 ember???woow,az már nem gyenge.
Karesz:az õsF1CHL-esek összetartanak😊))
Igli:jó melót,és kussolunk😊)),ja és engem is zavarnak a helyesírási hibák😄DD (pl Peet aláírásában a...😄D)
ups and downs
csákány
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom