F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szval bedugod a konnektorba,és rajta van egy USB csatlakoztató.arra lehet kötni a szerkezetemet.😊)
így jó?😄
ups and downs
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de lõttem egy gólt!!!!ráadásul kötény!!!😊)
a sarkazás viszont nem ment....😞 pedig milyen szép gól lett volna😄D
ups and downs
két órás szünetem volt(Gab,az etika csak egy óráig tartott,elég fura ez a Hársfai😄),na akkor elmegyek a gyûlölt helyre,a WestEndbe és veszek fülhallgatót meg nézelõdöm.Hát nézelõdtem is,de olyan sokáig h majdnem elkéstem jogtörirõl😊).meg alig bírtam kibontani a fülhallgatot a csomagból.ja meg vettem még akkutöltõt is az MP4 lejátszóhoz.ilyen hordozhatót😊)
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
csak ez olyan szar fájl,hogy néha hajlamos nem kibontani magát,mert ugye Microsoft rulz,de azért remélem jó lesz
😊))) Pista rulez!😄D
ups and downs
Vmi torrentet keresünk aztán download.
T.T.
ups and downs