44995
F1CHL - Retro
-
#29472 :D:D:D Juvika engem itten nagyon szeretnek.(vagy cska jol titkolják hogynem:P) Szerintem már rég nem lennék itt hogy ha Igli vagy Kata nem kedvelne:) SZóvla minden a legnagyobb rendben van:) Ami talán kcisit böki az orrukat hogy sok Zsepit használok el de majd veszek én is a közösbe:P De már pl vettem szalvétát meg Fogkrémet is :P -
#29471 Karesz,van webkamerám.ha gondolod most is megnézheted a fejemet ilyen közben:D -
#29470 köszönöm károly,de én éjszakázom most, min hajnal kettőig,tehát kávékat töltök magamban h életben maradjak:)) -
#29469 hát itt van karcsi,ezt ne csodáld:D -
#29468 GIGA LOL :_D -
#29467 :DDDDDDDDDDDDDD -
#29466 :D érthetetlen dolgok vannak itt. -
#29465 Te Igli,hogy bírtok egy ekkora óriáscsecsemővel??:D -
#29464 PFF LOL PFFF LOL::D:D ANYU SEGITS PLS SEGITS!!!.....egyszer juvikárol is készül majd ilyen video:D:D elképzelem a fejét LOL:D:D:D Juvikaaaa:D::D -
#29463 ne akard tudni mit művel ez itt :D -
#29462 Kakaót sütni?? Azt hogy?:D -
#29461 Kakaót sütöttél???azt hogy csináltad???:D -
#29460 Köszike:) (KÉrtek kakaót?:P tök fincsi most Sütöttem:D:D) -
#29459 Igen elvileg ő reloaded exe-t irt.. szóval lehet hogy van egy másik.. Megkérdezem tőle. Aztán ha irt irok neked! -
#29458 :DDD -
#29457 Elöre is köszike:) -
#29456 HAlkan közlöm hogy közbe kettedikek vagyunk:D -
#29455 Hát hasonló. De mondom nekem ezt az egyik HNR-es majd clios srác mondta. Rendesen online tolja ő is igy. Tehát elvileg ezek nem jöhetnek elő, mert akkor ő sem tudna menni vele! De megkérdezem tőle. -
#29454 fasz:D:D -
#29453 LOL -
#29452 az enyém neve az hogy ...rFactor.1.250.loader. nahh most akkor van egy másik ami reloader?:D -
#29451 mármint az csap szembe menet közben:) -
#29450 legközelebb a szélvédő esik majd a fejedre:D -
#29449 nahh most ez a reloaded.exe ez ugyan az mitn az én sima loaderem? vagy két különböző dologről beszélsz? mert nekem is ugy vna hogy van az eredeti rfactor és ahhoz van egy ilyen Loader amivel elinditom.(ezzel kikerüli azt a izét ami mindig felugrálna hogy vedd meg meg mit tudom én) és igy elindul a rendes rFactor.Ugyna azt tudom vele csinálni mint aki megvette.egy bökkenövel ahogy te is irtad szét füstöl a motort,vagy mint most elszált a 6. sebességem,vagy csinált már oylat is hogy beragadt a jobb elsö fékem:D:D szóval:P -
#29448 :D Pedig elég egyszerü.. -
#29447 :DDDD -
#29446 hát ezt Karcsika sose érti meg :DDD -
#29445 Elvileg azt mondta nekem egy ismerős, hogyha ugy töröd fel, hogy leszeded az eredetit a honlapjukról, majd felteszed rá az 1.250-es patchet. Majd leszeded az 1.250-es reloaded exe-t. Akkor a hibák nem jönnek elő. Nincsen motor hiba meg ezek a szarságok. Ezzel az exe-vel inditod és ugy mükszik mintha eredeti lenne. Persze nekem is ugy mesélték ( a clio kupás srácok. Velük nyomtam a Nascart tavaly) de müködnie kell! -
#29444 úgysincs vidkarid :D -
#29443 Attól még Karcsika nyugodt szivvel kiprobálhatja nem?:D veszteni nem vesztek vele semmit....azt hiszem:D -
#29442 tudom, de nem megy azse rendesen -
#29441 :DDD -
#29440 Erről mesélj csak bövebben:D:D: -
#29439 Ja.. De állitólag van egy olyan módszer, (ha a 1.250-es reloaded exe-vel inditod akkor ugyan olyan mintha eredeti lenne) -
#29438 tört rFel nem tud, mert hibás...bár ha feltennénk az 1.255 patchet az segitene neki -
#29437 Ja te nem jössz? Kár pedig fasza lenne. Jól mész nagyon és ilyen csaták jól jönnének majd még! Grat neked is. Mégiscsak te nyerted:D -
#29436 Igy van:) -
#29435 és nagyszerű autó nem hiába választottuk :D -
#29434 MIVAN JUVI?:D:D nem agyarázzá:D Grat PEtya:P Jót csatáztunk:P AMugyi gen kiprobáltam a Hondát és kurvára tetszik:D De mivel én Wtccn ugye nem tudok indulni igy cska max ha lesz funrace azokon megyek vele mert nagyon jo pörgös motorocskája van:P Grat mégegyszer:D -
#29433 ma bazz első 3 helyen csak a Retro fórum lesz :D