F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog 19.születésnapot Freedom alias FreeF1! közeleidk a 2.x😊))
The only speedometer is in your head.
Szia zsófy,hát igen,de ezvan,még két nap sztem és teljesen jó leszek,remélem.csak pont ma volt a legrosszabb nap közben,ezért is mondtam freenek,hogy inkább nem mennék:S
de amúgy kösziszépen
de amúgy kösziszépen
Szia Peet! Hallom beteg vagy! Gyógyulj meg!!!
HI all!
HI all!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Mit ír ki? :S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
éjt
bryan,nálam reménytelen a cm,hogy miért,ez jó kérdés:S
bryan,nálam reménytelen a cm,hogy miért,ez jó kérdés:S
HI GUys😄 Én elmentem......Mármint a Nobrikához meg az Iglikéhez😊 Remélem TI is jövödtök majd oda a T.Nobrikához😊 pusz a pocitokra....(FUUUUUUUJ).....szóval ha jöttök akkor ott tali csát PiTööör és CSá Juvvancs.
melyik pálya? nem hallottam😊 Nem köröztem még rajta, szóval passz..de holnap már elõveszem az F1C-t
T.T.
hát köszi szépen,jelenleg 13elejénél járok,szóval törölhetem ki😊))
re.srácok mennyit kéne mennyi F1C interlagosban,ami már elfogadhatónak számít,ugyértem ti mennyit mentek? kb.
hát evvan,elmegyek,legalább már találkozom egyszer Cromwellel is😄D megaztán kapok egy érmet😊))))))
hát összeszedünk mindenkit,mert rengetegen jönnek fel vidékröl,hát csepelen lesz tomiboynál,délután kezdödik😊
de,végülis egy mesét is megér😊))) lol volt nagyon.baromi hideg volt,kezdetben nem fáztam,de oktongontól sétáltunk a lehel térig,aztán a végén már kellöen hidegérzetem volt.
nekem töpöf1 dijátadó lesz,szóval én nem leszek vasárnap,ill nemtom meddig tart😊