F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bryanos: majd hnap vmikor beszéljük,mert én is akkor megyek freedomoshoz,amikor te,és akkor mehetnénk együtt.thx
viszont tényleg jóéjt
viszont tényleg jóéjt
The only speedometer is in your head.
miért nem elõztél meg az elsõ boxig?😛
amúgy tõled jobban tartottam sokkal mint Gattitól,abban teljesen biztos voltam,hogy Õ nem ér utol,de köztünk volt három tized is,meg volt másfél sec is,aztán kimentél,és nemtudom hova lettél...
mindenesetre érdekes csata lett volna tényleg,ám azthiszem engedtelek volna tova,ha tényleg annyival jobb vagy,mert én csak addira figyeltem😊
amúgy tõled jobban tartottam sokkal mint Gattitól,abban teljesen biztos voltam,hogy Õ nem ér utol,de köztünk volt három tized is,meg volt másfél sec is,aztán kimentél,és nemtudom hova lettél...
mindenesetre érdekes csata lett volna tényleg,ám azthiszem engedtelek volna tova,ha tényleg annyival jobb vagy,mert én csak addira figyeltem😊
ha nincs ez a gumiszarakodás, akkor simán megelõzöm Gattit, de sztem Téged is Peet...nemértem mifasz baja volt a guminak
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
nemtudom mit hozott össze,de lenyilatkozta,hogy simán levert volna,szóval inkább az ilyenekre nem szeretnék mondani semmitse😊)
én voltam harmadik,három BMW pilot volt az élen,1.Bryanos,2.Freedomos,3.Peetrovics. uhh,ez olyan karcsis volt,meg is látszik,hogy sokat beszélek a bolondjával😊))))
bryanos,nagy gratuláció,szép volt,drukkoltam a futamon,de mindig te voltál az elsö amikor kiirta,úgyhogy gondoltam meglesz😛
Te figyi már Norbi.Ez a zsófi ilyen gusztustalan??....jézusom😄😄😄 Fujj most elképzeltem ahogyan Zsófi reggl felébred és egy szaftossat bele küld a tkaró alá😄😄😄😄D: ÁHH ezért én mit fogok kapni😄😄
Mizu, nem tudtál aludni?😄 pusz
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Tényleg Juvvika,Peet remélem látom a fejeteket szombaton😊 Rég taliztunk már fõleg Juvvival😊 Jó Peet azért te ott szoktál lenni néha,de Juvvancsal már nagyon rég taliztam..fõleg hogy most már cska egy futam választ el tõle ugy érzem kicsit szorosabbra kell fognunk a kapcsolatunkat😄😄😄😄😄
ja, nagyon😊) biztos ez az ok. Sztem pusztán annyi h most mindenkinek van más dolga, mint ide irogatni. Nincs ezzel semmi bay, van ilyen is, majd lesz másképp is.
T.T.
hm,ezt én is észrevettem,nemtudom miért amúgy,mindenki távol van,free néha nálad,meg mindenki készül a szezonnyitó rf-es futamra😊))
Peetie videót csinált eddig,most végzett és menti le.
tudom free&bryan, tömeggyártás rulz😊)) amúgy ez nem is lett rossz,sztem:S
tudom free&bryan, tömeggyártás rulz😊)) amúgy ez nem is lett rossz,sztem:S
I'm busy.
megnyertem megin a skót bajnokságot 8 ponttal de nem mentettem el<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> váááááá
megnyertem megin a skót bajnokságot 8 ponttal de nem mentettem el<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> váááááá
ups and downs
...értelek... ...asszem... 😄
Mert Free megnyerte a VB cimet.....😄😄😄😄 Amugy nem tudom😛 szerintem azért mert Juvika alszi,meg Peet is vagy épp tanulnak.Igazából ZSófi tudod ezt én nem tudom neked megmondani,mert tudod zsófi a választ erre tudod ki tudja?? nahh Tudod?....hmm??? Hát a Peet meg a juvika😛😊
Miért van mostanában ennyire pangás retrón?
Köszönöm😄 de nemtudom melyiket láttad... a kendõsre gondolsz?😄