F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játszhat vele, de ne lepõdjön meg h 2mp ig él, úgy h rohangál a pálya közepén kispisztollyal...ettõl kicsit profibbak vagyunk
holnap nagyon nem jó...sorry
holnap nagyon nem jó...sorry
T.T.
igy van😊 Jó volt látni szenvedni😄 De én nem próbálok olyat amit tudom h nem megy😊 Na nyugodtság..belefogsz jönni te😊 üngyi, büngyi srác vagy😊
T.T.
igy jártam😄 Nem igazán tud izgatni az egész😄 Azért mondjuk azt szeretem hogy az embert kb 20 perc után leirjátok. Mégegyzser elmondom utálm az ilyen játékot ezért talán egyértelmü hogy 0 tapasztalatom van benne. Nahh bumm... Csak az a gonodm egyébként hogy ez iylenkor szarul esik hogy iylen szinten a földi tapossátok az embert....szóval NC....Bár kiváncsi lennék hogy pl Lineage2 be te és Igli mire jutnátok,kb talán azt a szintet ti is képviselnétek mint én COd4 be...remélem jót röhögtetek.Cupp
YES!!😄😄😄 köszönöm Peet😄 Egy álmom válik valóra😊 Egy kérés ha már ugy is beleirol😊 Ne MrElf legyen hanem Karcsika,Karesz😊 köszike😊
karcsi,nekem nem jelent problémát😊 és örülök h van ez itt,mert azért itt kötetlenebbül lehet beszélgetni😊 sztem. velem még ez nem fordult elõ asszem,de ha mégis,akkor gyorsan töröltem onnan,nem nehéz😛
kövi bannerbe már beirom a te nevedet is😊
kövi bannerbe már beirom a te nevedet is😊
The only speedometer is in your head.
Amugy Peet,Juvvancs sokszor nem fütöl az agyatok amiatt hogy itt is beszélgetünk meg az Official Forumon is?😄😄 nekem pl már volt olyan hogy amit ide akartma irni az véletlenül OFficalra ment vagy froditva....bár ez lehet az én csökkentett értelmiségemnek köszönhetõ...de hát akkor is😄😄
Lol😊))
én egésznap nem voltam tegnap msn,sztem ma sem leszek😛
én egésznap nem voltam tegnap msn,sztem ma sem leszek😛
jaja,igaz.kellemes eredményeket dobtam el,dehát evvan majd egyszer,máskor😛
Most kelt fel a kis majom😄 Emlékszel juvi este mikor feküdtünk le....kb fél 1 lehetett...nahh most anyukám reggel 7 kor már telefonon csörgetett hogy Apu hogy van??.......Mondtam is neki Hogy Margit meg a jó édes....😄😄😄 (nem beszélek vele ilyen csunyán😛)
azért ne úgy képzeld el h kettéharaptam volna egy vasláncot.csak azé kicsit idegesített (vagy nem is ez a jó szó talán) hogy ESC.
ups and downs
igaz,ám azt igy konkrétan nemtudtam h emiatt mérges voltál rám😊
persze.elég jó volt.és a felvételeken feliratként ott volt,hogy mikori,asszem 96os volt talán a legrégebbi.pl volt egy ford fiesta reklám,ez volt a szlogenje:"taposs a lelkébe" 😊))) aztán megvitattuk hogy ez miért jogellenes😊)
Azok tök jók lehetnek: engem mindig érdekelt hogy régen milyen volt a média😊 Remélem élvezted is a dolgot.
szép reggelt
már egy elöadáson túlvagyok,médiajog volt,érdekes volt,régi reklámokat néztünk😊
már egy elöadáson túlvagyok,médiajog volt,érdekes volt,régi reklámokat néztünk😊
Peet,ez a madártávlatos dolog.Én akkor is mondtam h próbáld meg befejezni a versenyeket.
ups and downs
oksi én sem ugy irtam az elõzõt hogy kötekedjek hiszen látod ott van mögötte a sok kis ilyen ---->> 😄😄:😄
karcsi,nem zolára gondoltam,hanem bullra.de ezekszerint ez tévhit volt bennem,ezért elnézésed kell hogy kérjem.nem hozom fel sokszor,most egyáltalán nem emlitettem meg,hogy amiatt ment a 8.hely,ami igazából pontügyileg megvan.amikor neked felhoztam 1-2x azt csupán a vicc kedvéért tettem,semmi komoly nem volt benne,emiatt meg föként nem haragszom,és igazad is van abban, amit irtál,rosszul helyezkedtem az egyenesben,ez van.mostmár jobban csinálnám,dehát utolag okos az ember.
egyébként köszönöm szépek károly.
nos igy igaz,hiszen sokakat érdekelne,engem pl igen😊
egyébként köszönöm szépek károly.
nos igy igaz,hiszen sokakat érdekelne,engem pl igen😊
Peet nagyon szép az évvégi értékelöd😊 ÉN végig olvastam és hogy megnyugtassalak😄😄 Zolát is épp ugy megóvtam volna😄😄 Igazából az a vicc hogy velem szembe az az egy úgy mond gonosz dolog tötént😛 Nem tudom hányszor lesz még téma de biztos sokszor😊 Pl UGYE a 8. helyed is ha ugy vesszük ezen úszott el,de mondjuk lehettél volna gyorsabb is bár hol egy picit és akkor lett volna pluszba egy pontod😄😄😄 Nahh jó van pfázok én itt😄 minjá kapom a bant😄 Jahh még annyi hogy még én sem irtam évvégi értékelöt😄😄 De most már lassan megkéne tennem😊