44995
F1CHL - Retro
-
#30272 főleg ha gyilkolásról van szó:D -
#30271 ugye? :P vannak ám ötleteim :D -
#30270 jaa...úgy már nem:) -
#30269 naná :D majd kifele lógok az ablakon :))) -
#30268 de neked leérne a lábad:D -
#30267 szegény Karesz.na majd elbúcsúzom tőle azért a biztonság kedvéért -
#30266 Karcsikával kipróbálom, aztán ha megy akkor meggondolom :D -
#30265 vhogy sejtettem. -
#30264 húú,jó kérdés.majd kipróbáljuk -
#30263 komolyan végignéztem egy két vidijüket és elgondolkodtam h elbir-e a karnis ha felkötöm magam oda :DDDD -
#30262 nem -
#30261 és ha álmatlanságban szenvedsz??akkor se?:D -
#30260 :DDD OKÉ:D.majd várom a hsz-eket:D -
#30259 rendben pajti,kitartás!jóéjt -
#30258 az engem nem érdekel h a klubbok hogy gondolkodnak rólam.najó,azért ha ki akarnának irtani,akkor nem szeretném:D.de a sport manapság már üzlet:mindegyik.Ami nem üzleti alapon megy,az ott is tart ahol(lásd magyar NB1).A MU-nál egész biztosan nem szarnak például az ázsiai kontinensre,mert rengeteg rajongó van ott és még több pénzt lehet kaszálni.De tök mindegy,a Forma 1 is így működik,nem hiába van egyre több ázsiai országban futam.
ami a Gerrard gyereket illeti:nemtom mit képzel magáról,hogy csak így beszólogat.én már fél éve(vagy még több) töröltem az msn listámról.az hogy mit írok ki,a saját szívem joga.nálam az van kiírva az egyik oszttársamnál:"Materazzi,játszott 30.percet-fasz:D".és akkor mivan?nem szólok neki,meg se fordul a fejemben.pedig kicsit jobban ismerem mint Gabika engemet. -
#30257 viszont srácok én elköszönök,holnap hosszú nap lesz,reggel 8tól este 6ig...
mindenjót.
éjt. -
#30256 direkt kiirom h farok liverpool :DD -
#30255 hurrá, vsr :( oda akkor se mennék ha fizetnének -
#30254 ha úgy gondolja,hogy neki van igaza,akkor nagyon szabadszájú.evvan.
sztem baromság egy focicsapat miatt kötekedni a másikkal,dehát Ő tudja,kiváncsi vagyok,h mikor jön rá arra,hogy a Liverpool kb úgy mint az összes többi klub kb (már elnézést a kifejezésért) de sz*rik a magyar fanokra... -
#30253 hát köszönjük ezt az infót:D -
#30252 viszont igli,képzeld,elindult a vsr szuperliga új bajnoksága,htcc vagy mifene.komolyan akik itt versenyeznek tutira időmilliomosok,majdnem minden szériában ugyanazok a pilóták vannak,szóval tökjó,van vagy 8 széria,és a videókon meg aludni lehet.
de legalább ezaz Alfa jól néz ki
tudom ez most a legkevésbé sem érdekelt,de azért elmondtam:)) -
#30251 áhh mindenféle kommunikációt megszakítottam már vele.csak a cica után megkérdeztem hogy hány éves is vagy öcsi?:))
-
#30250 :DDDD hajrá -
#30249 a "fasszoPool"-ra -
#30248 de ezt most mire fel írta? :S -
#30247 már múltkor is le akartam tiltani a gyereket.hát hiába,az első megérzés a helyes.:) -
#30246 [email protected] üzenete:
hozod megint a formát cica...
mázlija a srácnak hogy nincs a közelemben -
#30245 Juhuu,két nap és WTCC!!:D -
#30244 Eagle: Nem tudom, még ezt megbeszéljük
Eagle: A hétvégén megcsinálom Érden és elküldöm, aztán pedig majd jelzek mikor lehet vhova feltenni.
Eagle: Fogalmam sincs, mivel mozsoé a szerver, vele most kezdek tárgyalgatni.
Eagle: uff -
#30243 hogy mivan?:P -
#30242 Az első kérdésre sztem még nem tud Norbi sem választ adni... odébb van még... -
#30241 Free: mikor akartok ittaludni?
Free: ha kész az F1C csomag mikor lehet felrakni?
Free: Mikor kell fizetnünk?
Free: szia -
#30240 De rég irtam már:) neked is Reggeltett juvika:D (amugy ezt én szoktam használni szóval Copy Right van rajta!!!! 5,000Ft lesz Juvika):D:D -
#30239 reggeltet:D -
#30238 Jaja. Tovább él kicsiben. Legalábbis ez a terv..
Oké.. Akkor nem fizetek Alexnek. mert arra gondoltam ha esetleg a wtcc-is azon menne akkor... de akkor mind1. -
#30237 pontosabban F1 lesz F1C-vel:D -
#30236 lol.akkor végülis tovább él a dolog vmilyen szinten.
ja,keddenként F1C lesz F1-gyel.
A WTCC meg majd kisszerveren megy valszeg,mert nem vagyunk annyian h ne bírná el. -
#30235 Én is! Igazából mondjuk már nem sok értelme volt igy. De nem baj, mert saját hosttal toljuk páran (akik mindig jöttek) és ai-val:D Na igy megvan a létszam. Vagyunk 43-an:D Sokkal nehezebb és jobb is.
És kedden mit mentek rajta? F1? -
#30234 ja beszélt.keddenként lesz a mi futamunk.
hát sajnálom a bajnokságotokat:((( -
#30233 Free beszéltél Alexel? Mert a ma bejelentette hogy a HNR-nek kaput:D Szóval elvileg szabad a server!