F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kajak jó h lefagyott a billentyûzetem a játékban.nézetet se tudtam váltani és esc-elni se...
ups and downs
ups and downs
na és ezek: jó elsõ az nice,de a második az finoman szólva is nc:

The only speedometer is in your head.
Mentem vezetni! sziasztok
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Pontosan. Márpedig Zsófi nem szeret olvasni... 😄 csak fórumt😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
re.hát nem rég értem haza,kb 07:25körül.megnéztem az órám mikor indultam,kb 60-80perc volt az utazás,mely kellemes volt😛 épp sétálok,közeledek az 50es megállójához,látom,hogy egyik irányból jön,oh mondom kezdek futni,hátha jön másikból is,és nyert😊) pont elértem,optimálisan érkezett😄 meg én is,aztán metrora se kellett 5percnél többet várni,14esre meg kb 2öt,ugyhogy minden klasszul alakult.
hát asszem nem alszom most,mert még tanulni kéne,azaz igazság.aztán lehet furikázok pár kört bahrainben is,mert rég mentem😛 na nem mintha nem ismerném a pályát,sõt szerintem igen kellemes aszfaltcsik.free,jók voltak a tesztek😊) majd irok róluk cikket😊
free,zsófy,karcsi,bulleros,kellemes ébredést majd vmikor,aztán jó utat hazafelé😊
hát asszem nem alszom most,mert még tanulni kéne,azaz igazság.aztán lehet furikázok pár kört bahrainben is,mert rég mentem😛 na nem mintha nem ismerném a pályát,sõt szerintem igen kellemes aszfaltcsik.free,jók voltak a tesztek😊) majd irok róluk cikket😊
free,zsófy,karcsi,bulleros,kellemes ébredést majd vmikor,aztán jó utat hazafelé😊
The only speedometer is in your head.