44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    legközelebb a megjegyzések részlegbe írjátok az ilyeneket:).feldobnák a blogot mégjobban:D
  • Jeff Gordon
    tisztában vagyok a blog fogalmával,de azért köszi h kiemelted.azzal kapcsolatban nem voltak információim,h miért nem volt jó régen,mert azt irtad h újra jó,meg h mi volt a végén a BMWvel kapcsolatban.

bizonyára...
  • Freedom88
    odairtam h BLOG, ami azt jelenti h BLOG, vagyis nem más mint BLOG

Úgylátom kezdi elvenni az eszed a taplóliga kölykei, pl: Jancsy...
  • antijuve
    ...???:S
    hát ha nem olvastad,akkor tényleg nem
  • Jeff Gordon
    asszem most nemtudom miről van szó,de asszem nem is kell:))
  • antijuve
    köszi:D
  • Freedom88
    Bryan, kicsit megkésve, de újra jó a blog irás a vége tök igaz a bmw-vel kapcsolatosan
  • Freedom88
    alszik a leányzó
  • antijuve
    azt hiszed?:D

mostmár igen:)
  • Zsófy
    Akkor nem velem van a baj:) ennek örvendek:D

Elolvastam a belinkelt cikket, hát ténlyeg érdekes... Mondjuk a kékgyűrűs polipról még soha nem hallottam:S
  • antijuve
    hát én se.pedig Gálvölgyi humorát szeretem:).de ebben túl sok viccest nem találtam:)
  • Zsófy
    Nem. Töribácsi küldte, és azt mondta ö megszakadt a röhögéstől... Hát én nem:)
  • antijuve
    ezt most Erdély miatt kérded?
  • Zsófy
    Szerintetek vicces?
  • antijuve
    veszélyes állatok:).sztem érdekes,olvassátok el:)
  • antijuve
    ismerős szitu:D (sajnálom)
  • gordon 24
    Hát ja! Nem igazán értem. Erre bementem a boxba ott meg én hülye nem Drive penaltit csináltam hanem megálltam erre kicserélték a kerekeket:D Na mondom mind1 megyek egy kört azt ujra kimegyek. Kimentem akkor meg gyorsan mentem be:D Akkor kaptam egy Stop and got:DDD Szóval többet voltam a pitbe mint a pályán:DD
  • antijuve
    most néztem meg a visszajátszást.én se láttam h kiugrottál volna:S.te is gurultál vissza egy picit mint én,de még azt se csináltad h kicsi gázt adtál h visszamenj a helyedre.fogalmam sincs:S

• Freedom88
    hát nagyon qrva gyorsan le lesz...
  • gordon 24
    Jaja. egész jó volt! Az tudja valaki hogy miért lettem meg büntetva a rajtnál? Nem rajtoltam elöbb és mégis. Nem igazán értem.
  • antijuve
    Free,Sky viszont Andy Priaulx-lal ment:).Majd beszéld le róla h az a te kocsid:)
  • antijuve
    jaja király volt.én se gondoltam h jó leszel itt annyira.pedig ez nem volt egy kanyargós pálya,de azért a legjobb időt elhappoltam előled:D.
    Jól ment mindenki,a hibák számát kell csökkenteni és még szorosabb futamok lehetnek:).Attól függetelnül hogy csak öten voltunk,sztem mindenki talált magának embert.De még jobb lenne,ha 8-9-10en lennénk.Sőt,sokkal jobb lenne:)
  • Freedom88
    Peet, küldd már el pls ha van jó Fuji pályád! THX
  • Freedom88
    reméljük jövőhéten már meglesz a net és akkor nyihaahahaha lesz:)
  • Eagleheart
    tegnapi WTCC egyszerűen fenomenális volt, pedig kevesen voltunk, de Bryannel akkorát mentünk h ilyet rég éltem át :))))
    Nekem először fura volt h gyorsabb vagyok ezen a kibaszott gyors pályán, eddig azért a BMW-k ellen nemvolt sok sanszom, most viszont fordult a kocka, mégha nem is nyertem a pár hibám miatt.
    elviekben legközelebb már nagyszerveren megyünk majd és többen is lecünk, gondolom Free biztosan jön meg talán Karcsika is erőt vesz magán és idetolja a képét. Tegnap mindenki jól ment, de ez abból is adódott h kevesebbet mentek kasztnis autókkal mint én vagy Bryan. köv pályán ráadásul Freenek pl nem lesz súlybünti én meg Bryan rohangálhatunk 24 meg 32kg felesleggel :DDD
  • Eagleheart
    értem, mert még befutóként 1.volt, aztán jön a végeredmény és 3. :P
    szegény Dranzi
    Peet: látod ezért jó a mi ligánk :)
  • Jeff Gordon
    tehát szar az egész,ahogy van,de még mielőtt vki azt hinné h panaszkodom,nem,csak tájékoztatok.

jah,dranzi német győzelmét is majdnem elvették,az se múlott sokon.lényeg h mi ferrarisok nem nyerhetünk,de már nem is érdekel túlságosan.

na sorry.off vége.

on

mentem suliba,hét körül re.
  • Jeff Gordon
    Free.leszek jófej,ha azt a patchet keresitek amit én csináltam,akkor tessék:

download
  • Jeff Gordon
    büntetést kapott mert állítólag sokat vágott(nem mintha a többiek nem)
    Jancsyt kizárták.szóval...

lényeg az h az ember maradék kedve is elmegy a versenyzéstől,ha esőben azt számolják ki mennyit vágott... dehát én nem panaszkodom mert fölösleges, igazság szerint már a versenyzés mint olyan nem érdekel. dranzival már azt beszéltük,hogy a következő szezonban nem nagyon akarunk részt venni,tulajdonképpen ennyi lenne.
  • Eagleheart
    Free:

a modpatch kivan linkelve vhol fórumon, igazából ha megcsinálod az aiw fájlokat akkor kész a mod.
  • Eagleheart
    hát hogyismondjam, nekem nagyon nem tetszett a vidi, semmi feeling nincs benne...ezek a kocsik meg ahogy festve vannak (Toyota pl..) szóval az már nc kategória :P
    Dranzi mé lett végül 3.???
  • antijuve
    éjtetet
  • antijuve
    megnéztem.illetve ez túlzás.Az elejét megnéztem plusz beletekertem.
    Első két v három szám vmi eszméletlen unalmas,rohadtul nem illik videóba.Másrészt,tipikus tpf1 vidi,van a zene és van a kép,de a kettőnek kábé semmmi köze egymáshoz.A végén sztem nem szerencsés a Queen szám.És mintha fel lenne gyorsítva néha.
    Ez a sommás véleményem
  • antijuve
    Akkor arról a switch izéről majd meséljetek:)
  • Freedom88
    Eagle, holnap délelőtt elvileg hazanézek! Sőt biztos...
  • antijuve
    köszi
    jóéjt Free
  • Freedom88
    részemről jóccak
  • Freedom88
    grt
  • Eagleheart
    nice job
  • antijuve
    két győzelem:D.köv két futamon legalább esélyem se lesz:D