44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    jóéjt
  • Freedom88
    thx
  • Eagleheart
    Fricske:

Mod: http://f1chlonline.extra.hu/hex06.rar
    patch: http://f1chlonline.extra.hu/F1CHL2008.rar
  • Freedom88
    Érdemes lesz nézni hétvégén a WTCC nyitó futamát, hiszen a rajtrácson két Lada versenyautót is lehet majd látni.
  • Freedom88
    sg rulz:)
  • Eagleheart
    regg

mily jó h kb 30hsz-el már Top10 :D
  • antijuve
    ismét top10 a topic:D
  • antijuve
    hello
  • Freedom88
    jóregg
  • antijuve
    Szia,éjt!
  • antijuve
    1.nem csak Iglire gondoltam
    2.-
    3.remélem,csak úgy mondod általánosságban,és nem rám célzol.
    4.sok lesz már ez a mondta hogy mondtam hogy mi mondtuk.mindegy akkor
    5-6.most akkor érezzem rosszul magam?te bíztattál hogy menjek,nekem meg rosszul esett,hogy nem jöttél:de akkor is mondtam h nem szeretném megmondani hogy mit csinálj,semmi jogom hozzá,ahogy olvastam,semmi gonoszat nem mondtam rád akkor,még "szivesen meghallgatlak"-ot is írtam,és úgy is gondoltam.és már megint a "csata után okos a magyar" mondás igaz.neked is egy pocsék este lett az ahogy így visszaolvastam,és ahogy mondták,az a szülinap se volt túl jó.de ez nem biztos.Ez nem önigazolás akarna lenni,mert most elmennék rá.Hibáztam akkor,jobb vagy mint én ezek szerint.Majd legközelebb,mondjuk úgyse lesz legközelebb.Nem nála,senkinél.Kicsit elkanyarodtam a témától.

Remélem nem haragszol rám.Mondtam hogy senkit sem akarok megsérteni,megbántani,legfeljebb megérteni.
  • Jeff Gordon
    jóéjszakát uraim.
  • Jeff Gordon
    1.nem neki szántam
    2.oké
    3.pedig az lenne a tiszta
    4.tudom h nem mondtad,sose mondtam h te mondtad.ugyanez igaz a többiekre is(mmint h ők se mondták).
    5-6. a kettő kapcsolatára akartam rávilágitani,h mig te mondtad,h rosszul esett h nem jöttem,addig én bíztattalak volna h menj a másik eseményre(amit nyilván tudsz h mire) mert egy futam nem biztos h felér azzal,hogy a bárataiddal jól érezd magad,legalábbis szerintem.És futam két két múlva is lesz,születésnap pl viszont nem.

ennyit akartam.
  • antijuve
    ohh,törölve lett
  • Eagleheart
    F1CHL - Season Sose mondtam :P
  • antijuve
    "sose mondtam"-ez lehetne az új jelmondatot.
    akkor miért léptünk be ebbe a ligába anno?mert "sose mondtad" hogy tudtad hogy ez milyen jó társaság lesz.meg hogy nem hittük volna h ennyire összejövünk stb,
  • antijuve
    1.hát jó,ha a nyomatékosításnál járunk:"de azért a szerverdíjat befizetem majd,mielőtt még valakiben az merülne fel hogy nem.akiben felmerülne ez,az NC"-vmi hasonlót írtál.Az se rossz azért,hogy így ismered Igliéket mondjuk.
    2.nem mondtam h két hete volt az a futam.hanem anno (vagyis mondjuk egy hónapja volt az a funfutam) és utána két hete.a futam után
    3.nem mondtam hogy mondtad.de nem mindent mondd ki az ember,amit érez
    4.én meg nem mondtam h ülj egész nap a gép előtt.egyáltalán nem feltételezi az egyik a másikat.nembaj.
    5.éreztem hogy fel fogod hozni azt a magyar futamot.olvasd vissza mit írtam ide utána:"nem mondom meg hogy mit csinálj,mert ki vagyok én neked.senki.csak rosszul esett."-akkor se mondtam hogy tragédia történt.nembaj.
    6.a kanadai futam nem túlzottan jön ide.tény,hogy nem hinném hogy most elindulnék rajta,de ahogy hallottam,talán nem vesztettem sokat.azóta meg úgyis...

nembaj.

• Eagleheart
    ezzel azt akartam mondani h ha vmit szeret az ember azt nem lehet egyik napról a másikra nem szeretni
  • Jeff Gordon
    oké,te így látod én nem.különbözőek vagyunk.
  • Eagleheart
    én 22 éve ülök gép előtt és fogok is még, ez a hobbym, ettől még nem maradok le semmiről se az életben mert itt eltöltök 2-3 órát gyakorlással meg futammal sztem
  • Jeff Gordon
    már párszor elismertem h az egy falsch húzás volt részemről,mmint a második.sajnos megváltoztatni már nemtudom.wtcc-t meg idejét se tudom mikor mentem,a toban fun óta nem,és az nem kéthete volt.asszem,de lehet,fene se tudja.

úgylátom szeretsz nyomatékosító jelzőket is használni,na mind1.

nem mondtam h ki lettem utálva,egyszersem,úgyemlékszem.Csak a tárgyilagosság kedvéért hozzáteném,hogy tegnap mondtam azt is,hogyha hívtok és jó az időpont(mert lehet h nem,ilyen neked is voltmár? nem?) akkor megyek.

részemről annyi,hogy kb két és fél éve rengeteget ülök a gép előtt,és ezen változtatni akarok,inaktív meg azért vagyok,mert van olyan nap,amikor be se kapcsolom.asszem ennyi.oh jah,még vmi,2006os magyar nagydíjat én kihagytam azért mert a barátaimmal szórakozni mentem persze futam előtt derült ki ezért előlre nem tudtam volna szólni,aztán később le lettem tolva általad,hogy kihagytam.tragédia történt. aztán 2007es kanadai nagydíj után én bíztattalak h menj(tudod melyik eseményre),de ha tudtam volna róla,akkor futam előtt is mondtam volna,szóval erről ennyit.

• Eagleheart
    persze, amikor fellépsz majd megkapod a súlyt
  • antijuve
    neked 80 se lenne az:)

egyébként a kvalt is úgy kell majd menni igaz?
  • Eagleheart
    sztem 8kg előny nem túl sok...
  • antijuve
    hát igen,milyen gáz lesz,hogy majd úgy se tudsz előttem végezni:)
  • Eagleheart
    jóvan kis 32kg-os túlsúlyos BMW-s :D
  • antijuve
    Ok,bocsáss meg.Legközelebb is így lesz:D
  • Eagleheart
    engem megbántottál WTCCbe mert megelőzté :P
  • antijuve
    Senkit sem akartam megsérteni stb stb.
  • Eagleheart
    ott a pont
  • antijuve
    Bull meg a másik,hogy "örültem volna ha nem lett volna szerver".Bazz,érte is van ez az egész,miatta is találtuk ezt ki.De mindenki szarik az egészre.
    Higyjétek el,nekem se ez a világ legfontosabb dolga,sőt,kezd már egyre jobban nem hiányozni,szóval megvagyok nélküle,de kár lenne ezért veszni hagyni az egészet.Bull tavaly:"ez a legfontosabb dolog,hogy vb legyek"-mostmeg...Két véglet komolyan,és egyik se a legjobb sztem.Játék,társaság,ennyi.
  • antijuve
    bocs,hogy ezt mondom,de nekem te tűnsz kurvára passzívnak.Nekem meg pont úgy tűnik,mintha "mi" (most engem kivéve) követtünk volna el vmit.Nekem nem az a bajom,hogy kiléptél.Illetve az,de nem a tény,hanem a módja.Először megértettelek.Beszéltünk is.Másodjára meg ezt mondod:"Úgyis szar lesz,köszönöm szépen,én ebből nem kérek".Ezt nem értettem,és nem is tetszett.Azt se értem h pl a WTCC tetszett anno 2 héttel ezelőtt mondjuk,aztán hirtelen meg nem.Mintha vmi kényszer ülne rajtad,hogy most pedig akkor is abbahagyom,ha kell ha nem.Amit Igli is írt a 30395-ös hsz-ben.A tpf1 rohadtul nem érdekel,hogy azzal hogy állsz,Free,te meg állj le ezzel tényleg:).Tegnap is mondtad Peet,"hogyha hívnak,akkor talán megyek".Mintha úgy éreznéd hogy ki lennél utálva.Mert szerintem nem,ma is hívott Karesz pl.

Nem egészen értem az inaktivitást.
  • Eagleheart
    nem ugrok neked, kiváncsi vagyok h mi az igazi indokod, mert amiket eddig mondtál az nem az
  • Jeff Gordon
    most miért ugrasz nekem?
  • Eagleheart
    ne foglalkozzá Freevel, tudod nagyon jól milyen tud lenni ha vmi baja van
  • Jeff Gordon
    hát nézd,te ugye most hívtál wtcc-ni,free meg leírta (ráadásul egyre cinikusabb módon) h nekem csak a tpf1 van,mintha nekem veletek lenne bajom és azért nem megyek wtccre... erre írtam h ez már kezd unalmas lenni,mert mindig ez a téma,holott az elmúlt két futamon mégcsak nem is indultam a tpf1ben:)))) szóval vicces ezaz egész így.
  • antijuve
    Szia! jóéjt

a játék nincs meg,max letöltöm,de dobozosban nem fogom megvenni.mondjuk.az új karival már elvileg mennie kéne:)
  • Eagleheart
    körülbelül január eleje óta ezt mondogatod:

"indulok, nem mégse most úgyérzem nincs erőm hozzá, najó csak azért h meglegyetek, mégse, rendbe ha F1C lesz jövök, inkább mégse, WTCC tetszik ottleszek, mégse, akkor F1C Mclaren lesz, új patch amelyben már nem szereplek..."

ezt nemértem de nagyon
  • gordon 24
    Na jól van ha van döntés várom! Addig jó éjt! Mindenkinek.

Ja valakinek megvan a race 07? én megvettem dobozosba nagyon nagy. (szerintem üti az rf-et[wtcc modról beszélek]) esetleg tolhatnánk ezzel is. Persze ha van kedv, és nektek is megvan.
  • antijuve
    aztaa,tényleg?:D