44995
F1CHL - Retro
  • Eagleheart
    nos khm bajnokcsapat!! részletek a blogon :))
  • Zsófy
    Répaföld=Szombathely...
  • antijuve
    mikó játszunk?:P
  • Eagleheart
    Bryan ha akarsz irni a blogra a csapatodról akkor szólj és adok passt hozzá
  • antijuve
    üdv
  • Eagleheart
    na re, jóvót a kirándulás, csak kibaszottul fújt a szél :((
  • Jeff Gordon
    a meg mi?:)
  • antijuve
    répaföld?
  • Freedom88
    Irány RÉPAFÖLD!
  • antijuve
    szervusz
  • Jeff Gordon
    Szia brájen
  • antijuve
    az
  • Freedom88
    akkó csónak volt?

welcome back
  • antijuve
    kajak volt.leszámítva a szombatot
  • Eagleheart
    milyen volt a vidék?

mi megyünk most libegőzni egyet, délután majd re :)
  • Eagleheart
    szia :)))
    jaja FM most a király :)
  • antijuve
    látom mindenki FM-ezik mostanság.beizzítom akkor én is:)
  • antijuve
    Ja és itt is boldog névnapot Gabi!Bár már tegnap volt:))
  • antijuve
    uccsó hsz-eket má nem olvastam el,mindenféle mekdonáldcról szólnak brrr
  • antijuve
    Pá!Megjöttem.
  • MrElf
    Kaja szünetben irtam:P
  • Eagleheart
    Te meg internetezel, szóval Téged tudnak nélkülözni :DDDDDD
  • Eagleheart
    ezvan, nálunk is voltak ma jó sokan és el nem tudod képzelni mennyi pénzeket hagynak itt az emberek :)
    hiába lusta és rendkivül hülye a magyar nép...
  • Freedom88
    mondtam h mv-gyakornok vagyok
  • Eagleheart
    grt, gondolom mondtad h MÁVos vagy :)
  • Freedom88
    re
    nekem is megvolt a nagy húsvét, reggel le esőben Miskolcra kocsival, ott letudtam a dolgokat, majd gondoltam én h jövök fel a 15:28kor induló ICvel, mikor kiderült 15:20kor h már nincs sehova helyjegy rá, hát mondom ezt elbaszarintottam. Gondoltam egyet, felkopogtam a mozdonyvezetőhöz, h a hátsó vez. álláson elutazhassak, megengedte igy ingyé jöttem IC-n:))
  • Tigristank
    Sajnos manapság sok ilyen ember van. Múltkor jöttünk haza vidékről, és az egyik kocsiból mellettünk kiszól a vezető, hogy nem tudjuk-e, hogy hol van a városban McDonald's. Mert nekik gondolom már csak az a jó, nem hogy bementek volna 1 kis étterembe vagy valami kajáldába...
  • MrElf
    kiegészitést kell tennem!! szóvala tropicáriumba mennek az emberek és amikor ott végeztek jönnek fel.de kb 60-70 ember áll folyamat. Lehet vmi akcióvan tropicáriumba??? vagy miaz isten van?:S:S
  • MrElf
    Hát igli!!!:D:D Nálunk akkora szopás van:D 350,000Ft os órák folmyatossan:D 9 kassa megy tömve vannak a sorok reggel kilenc ota 4 es folyamat megykonyhán.:D:d bejöttem campiba ésa tropicáriumtól a szökö kútig áll a sor!!! <--- ez nem vicc!!! és jönnek ömlenek fel az emberek!! egyszerüen gusztustalan hogy az embereknek az az ünnep hogy eljárjanaka camponába és nem othona családdal tölik az ünnepeket.egyszerüen borzasztó. szóval megy a szopás igli neked azért nem kivánok most ilyet:) mindenkinek kellemes húsvétot és sok locsolót!! cupp:)
  • Zsófy
    Ez van... Igazából reméltem, h nektek az egyetemen hátha kellett vmit összeállítani, de ha nem hát nem... Így jártam, a többi osztálytársam is biztos sokat szenvedtek vele... Kivéve az egyik NOOB csajt... Kimásolta a házidolgozatát abból a könyvből, ami a tanárnak is megvan... És mi még mondtuk is, h nem lesz jó...
  • Jeff Gordon
    uh,hát sajnálom zsófy:S
    sajnos ebben nem nagyon tudok neked segíteni.
  • Zsófy
    Oh azért köszönöm:) Amugy kb. 2órája azon szenvedek, h a környezetszennyezésről összeállítsak vmit, de még 1.5 oldalt kell irnom, és még egy halom munkám lesz vele:S Hogy én ezt hogy utálom:D

Hát a locsolok... azok meg nemtom. CSak büdi lesz tőle a hajam, szal ha nem Chanel-lel akarnak meglocsolni, inkább hagyjanak lógva:D
  • Jeff Gordon
    hát az nincs,csak néhány társadalmi problémák mint ötletem van amiről irni lehetne vmit:S pl, smog,ózonlyuk,globális felmelegedés. ezek jutottak eszembe,lehet rosszak neked,nemtudom:S

egyébként kellemes húsvétot & sok locsolót
  • Zsófy
    Kis segítséget szeretnék kérni! Nincs vkinek vmilyen társadalmi probélmáról szóló dolgozata, ami nemigazából van fenn neten, és el tudná küldeni?
  • Jeff Gordon
  • Eagleheart
    király! várom a fejleményeket :))
  • Eagleheart
    ja, iroda :)) fekszek meg eszek :D
  • Jeff Gordon
    delet igli

mázlista:))) mondjuk azért a duplapénzé is meg kell dolgozni:)
  • Freedom88
    délután/este lehet én is megkezdem a bajnokságot a Chelseavel
  • Eagleheart
    delet!

délután meló duplapénzé :)) forgalom meg nuku lesz :D
    este pedig folytatódik a debrecen szárnyalása :) részletek mint mindig a blogon :D