44995
F1CHL - Retro
-
#31192 nos khm bajnokcsapat!! részletek a blogon :)) -
#31191 Répaföld=Szombathely... -
#31190 mikó játszunk?:P -
#31189 Bryan ha akarsz irni a blogra a csapatodról akkor szólj és adok passt hozzá -
#31188 üdv -
#31187 na re, jóvót a kirándulás, csak kibaszottul fújt a szél :(( -
#31186 a meg mi?:) -
#31185 répaföld? -
#31184 Irány RÉPAFÖLD! -
#31183 szervusz -
#31182 Szia brájen -
#31181 az -
#31180 akkó csónak volt?
welcome back -
#31179 kajak volt.leszámítva a szombatot -
#31178 milyen volt a vidék?
mi megyünk most libegőzni egyet, délután majd re :) -
#31177 szia :)))
jaja FM most a király :) -
#31176 látom mindenki FM-ezik mostanság.beizzítom akkor én is:) -
#31175 Ja és itt is boldog névnapot Gabi!Bár már tegnap volt:)) -
#31174 uccsó hsz-eket má nem olvastam el,mindenféle mekdonáldcról szólnak brrr -
#31173 Pá!Megjöttem. -
#31172 Kaja szünetben irtam:P -
#31171 Te meg internetezel, szóval Téged tudnak nélkülözni :DDDDDD -
#31170 ezvan, nálunk is voltak ma jó sokan és el nem tudod képzelni mennyi pénzeket hagynak itt az emberek :)
hiába lusta és rendkivül hülye a magyar nép... -
#31169 mondtam h mv-gyakornok vagyok -
#31168 grt, gondolom mondtad h MÁVos vagy :) -
#31167 re
nekem is megvolt a nagy húsvét, reggel le esőben Miskolcra kocsival, ott letudtam a dolgokat, majd gondoltam én h jövök fel a 15:28kor induló ICvel, mikor kiderült 15:20kor h már nincs sehova helyjegy rá, hát mondom ezt elbaszarintottam. Gondoltam egyet, felkopogtam a mozdonyvezetőhöz, h a hátsó vez. álláson elutazhassak, megengedte igy ingyé jöttem IC-n:)) -
#31166 Sajnos manapság sok ilyen ember van. Múltkor jöttünk haza vidékről, és az egyik kocsiból mellettünk kiszól a vezető, hogy nem tudjuk-e, hogy hol van a városban McDonald's. Mert nekik gondolom már csak az a jó, nem hogy bementek volna 1 kis étterembe vagy valami kajáldába... -
#31165 kiegészitést kell tennem!! szóvala tropicáriumba mennek az emberek és amikor ott végeztek jönnek fel.de kb 60-70 ember áll folyamat. Lehet vmi akcióvan tropicáriumba??? vagy miaz isten van?:S:S -
#31164 Hát igli!!!:D:D Nálunk akkora szopás van:D 350,000Ft os órák folmyatossan:D 9 kassa megy tömve vannak a sorok reggel kilenc ota 4 es folyamat megykonyhán.:D:d bejöttem campiba ésa tropicáriumtól a szökö kútig áll a sor!!! <--- ez nem vicc!!! és jönnek ömlenek fel az emberek!! egyszerüen gusztustalan hogy az embereknek az az ünnep hogy eljárjanaka camponába és nem othona családdal tölik az ünnepeket.egyszerüen borzasztó. szóval megy a szopás igli neked azért nem kivánok most ilyet:) mindenkinek kellemes húsvétot és sok locsolót!! cupp:) -
#31163 Ez van... Igazából reméltem, h nektek az egyetemen hátha kellett vmit összeállítani, de ha nem hát nem... Így jártam, a többi osztálytársam is biztos sokat szenvedtek vele... Kivéve az egyik NOOB csajt... Kimásolta a házidolgozatát abból a könyvből, ami a tanárnak is megvan... És mi még mondtuk is, h nem lesz jó... -
#31162 uh,hát sajnálom zsófy:S
sajnos ebben nem nagyon tudok neked segíteni. -
#31161 Oh azért köszönöm:) Amugy kb. 2órája azon szenvedek, h a környezetszennyezésről összeállítsak vmit, de még 1.5 oldalt kell irnom, és még egy halom munkám lesz vele:S Hogy én ezt hogy utálom:D
Hát a locsolok... azok meg nemtom. CSak büdi lesz tőle a hajam, szal ha nem Chanel-lel akarnak meglocsolni, inkább hagyjanak lógva:D -
#31160 hát az nincs,csak néhány társadalmi problémák mint ötletem van amiről irni lehetne vmit:S pl, smog,ózonlyuk,globális felmelegedés. ezek jutottak eszembe,lehet rosszak neked,nemtudom:S
egyébként kellemes húsvétot & sok locsolót -
#31159 Kis segítséget szeretnék kérni! Nincs vkinek vmilyen társadalmi probélmáról szóló dolgozata, ami nemigazából van fenn neten, és el tudná küldeni? -
#31158 -
#31157 király! várom a fejleményeket :)) -
#31156 ja, iroda :)) fekszek meg eszek :D -
#31155 delet igli
mázlista:))) mondjuk azért a duplapénzé is meg kell dolgozni:) -
#31154 délután/este lehet én is megkezdem a bajnokságot a Chelseavel -
#31153 delet!
délután meló duplapénzé :)) forgalom meg nuku lesz :D
este pedig folytatódik a debrecen szárnyalása :) részletek mint mindig a blogon :D