F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja,nekem meg duplán is kéne.
tpf1be vmit ki kell találnunk mer ez igy nem lesz jó hosszútávon😊) tegnap nagyon kikaptunk dranzival,esélyünk nem volt,jó igaz,hogy elsö kanyarba jött egy gatti féle effektus,és két ferrari neki a gumifalnak,hát ez már máskérdés az igaz😛
tpf1be vmit ki kell találnunk mer ez igy nem lesz jó hosszútávon😊) tegnap nagyon kikaptunk dranzival,esélyünk nem volt,jó igaz,hogy elsö kanyarba jött egy gatti féle effektus,és két ferrari neki a gumifalnak,hát ez már máskérdés az igaz😛
The only speedometer is in your head.
teljesen jól hangzik.szerencse,hogy nem nekem kell bemenni az órára,sok közöm nem lenne hozzá😊)
tanulmányi szerzõdés már csak ilyen, de ezért 5 évig itt kell dolgozni...
ohohóó holnap már elektrotechnikával kezdünk😊
ohohóó holnap már elektrotechnikával kezdünk😊
T.T.
teljesen jó nektek,nem akartam elhinni,hogy nektek fizetnek azért,hogy tanulhassatok😊
élvezzétek ki,ameddig tart.mármint a semmitevást😊 ezt már én is igen profi szinten müvelem szorgalmi idõszakban😄
4 ágyas szobák vannak, 3 emeletes épületben a vasútállomástól kb 5 percre de a fõtértõl is, szóval elég király helyen van. Rajtam kivül még van egy srác hegyeshalomról, egy gyõrbõl egy kaposvárról. hegyeshalomi õ határõr volt régen, a gyõri tanuló volt, úgy ahogy én is, a kaposvári pedig már vezetõ jegyvizsgáló volt és utána jelentkezett mv-nek. Nincs semmi sok elektronika, igy h hoztam laptopot ellehet lenni.
A tanulóhely, vagyis a tanterem 1 emelettel lejebb van, ugyanabban az épületben van. Ilyen téren korrekt. Most még nagy semmit tevés van, de gondolom majd csak januárban kezdünk igazából tanulni vmit.
A tanulóhely, vagyis a tanterem 1 emelettel lejebb van, ugyanabban az épületben van. Ilyen téren korrekt. Most még nagy semmit tevés van, de gondolom majd csak januárban kezdünk igazából tanulni vmit.
T.T.
gaszton mazzakén angolosan kiejtve,amúgy Gaston Mazzacane. szerintem.😊
hehe,hát én nem ismerem,és ahogy állnak a dolgok,ez igy is marad😊
az a gondja, h vista alól játszana, de vmiért a vista nem akarja h rF-et elinditani, XP-t meg nem akar telepiteni. Nagy idióta amúgy, semmit nem ért a dolgokhoz, csak próbál ritka okos lenni.
T.T.
hát neked van igazad😊)) rápihensz a dolgokra😛
jah,akkor már értem a kiirásod msnen,lol 😄
jah,akkor már értem a kiirásod msnen,lol 😄
nemtudom😊)
médiajog lefáraszt,ilyen sajtószabályozás meg ilyenek,aztán beszélek hülyeségeket😄
médiajog lefáraszt,ilyen sajtószabályozás meg ilyenek,aztán beszélek hülyeségeket😄
ez a játék azoknak való,akik már unják a széles lyukakat(Billiárd) és szükebbre(snooker) vágynak...
hát annyit h Norbinak hívják,és elvileg a Tororosso pilótája lesz,vagy akar lenni 😄 többet nem😊)
ups and downs
ups and downs
ups and downs