F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
péntek majd elválik még, holnap majd szólok ha nemjó
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
pont ezért kéne beavatni, neme? Skyline mondott vmi talit talán...neme? pénteken meg már otthon vagyok😊
T.T.
Bryan: szia
Peet: lesz igen, de csak délelõttönként
Free: uncsizzá 😊
Zsófy: nem hivtál vazze
Karcsika: NOOB 😄
Iglie: ja ez én vagyok 😊
Peet: lesz igen, de csak délelõttönként
Free: uncsizzá 😊
Zsófy: nem hivtál vazze
Karcsika: NOOB 😄
Iglie: ja ez én vagyok 😊
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
teljesen lol sorozat,amikor eszembe jut én is be szoktam kapcsolni és megnézem😄 eddig kétszer fordult elõ😊)
The only speedometer is in your head.
mai részben az volt,hogy leszarta a barátait,és egy nõvel pettingelt egész szombaton,és még péntek este is 😄😄
nemtom😄 csak vmiért neked akartam válaszolni😊) a többire meg hülyeség lett volna rányomni,mondjuk erre is az,dehát mostmár mind1😄
ez mért arra válasz?😄D
egyébként bizony,nagyon fotnos h megtudjátok h mért vok fontos!!!!
egyébként bizony,nagyon fotnos h megtudjátok h mért vok fontos!!!!
ups and downs
20.15 Miért pont Brian?
(What About Brian)(2006) Amerikai vígjáték-sorozat 4. rész Brian létének fontossága
(What About Brian)(2006) Amerikai vígjáték-sorozat 4. rész Brian létének fontossága
re.
Szia Zsófyetta
Bryanos: sorry,linket elszúrtam:S
Zsófyetta: boldog évfordulót neked,jah meg FreeF1nek is,sok boldogság
Igli: Szia.hétvégén lesz egy szabad órád?😊
Szia Zsófyetta
Bryanos: sorry,linket elszúrtam:S
Zsófyetta: boldog évfordulót neked,jah meg FreeF1nek is,sok boldogság
Igli: Szia.hétvégén lesz egy szabad órád?😊
hehehe, sok buzi vasútfüggõ van itt, rosszabb mint én, sokkal rosszabb.
na ma megvolt elsõ elektrotechnika óra is...fasza volt. 3 órában ami 45 perces volt végig vettük amit tanultam 4 év alatt a szakközépben, kellemes volt.
aztán a forgalomban már nem tudnak újdonságot mondani, szóval csak pihengetek azon az órán. holnap megint tanulás, meg csütörtökön is aztán pénteken vmikor haza, egészen 2008ig
na ma megvolt elsõ elektrotechnika óra is...fasza volt. 3 órában ami 45 perces volt végig vettük amit tanultam 4 év alatt a szakközépben, kellemes volt.
aztán a forgalomban már nem tudnak újdonságot mondani, szóval csak pihengetek azon az órán. holnap megint tanulás, meg csütörtökön is aztán pénteken vmikor haza, egészen 2008ig
T.T.
Sziasztok! Mizujs van errefelé? Én lassan megyek vezetgetni...
Brianos: meggyógyultál már?
Röpi: felõlem megnézhettek, de majd csak majd... (ha profi leszek😊)
Peetör: ez az ösztöndíj nagy gedvaság, én sem kaptam meg (mondjuk nekem még szerencsére nem kell fizetni a tanulásért)
Drágám: ha megtudod, mikor jössz vissza, légyszives, dobj egy SMSt mindél hamarabb!!!
Karcsika: NOOB😄
Igli: majd hívlak 5:59 és 6:00 köszött...😄
És ha szerintetek minden Norbi osztálytárs csatlakozna az Rf-be (vagy mivel mentek jövõre) hány MÁVos tocsi lenne??? Nem tudnátok, ki kicsoda😄
Brianos: meggyógyultál már?
Röpi: felõlem megnézhettek, de majd csak majd... (ha profi leszek😊)
Peetör: ez az ösztöndíj nagy gedvaság, én sem kaptam meg (mondjuk nekem még szerencsére nem kell fizetni a tanulásért)
Drágám: ha megtudod, mikor jössz vissza, légyszives, dobj egy SMSt mindél hamarabb!!!
Karcsika: NOOB😄
Igli: majd hívlak 5:59 és 6:00 köszött...😄
És ha szerintetek minden Norbi osztálytárs csatlakozna az Rf-be (vagy mivel mentek jövõre) hány MÁVos tocsi lenne??? Nem tudnátok, ki kicsoda😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
hát egyenlõre nem sikerült,az egyetlen FreeF1 patchet keresem,tudod azt a régi modot,amit elvileg freeék csináltak volna😊
de találtam helyette ezt. hát vhogy nem jött össze... 😄
de találtam helyette ezt. hát vhogy nem jött össze... 😄
meg kell hagyni,nagyszerû race volt 😄
itt elõztelek meg elõször,az is véletlen volt,többet valószínûleg nem lesz ilyen😄
itt elõztelek meg elõször,az is véletlen volt,többet valószínûleg nem lesz ilyen😄
Szia Karcsi,boldog Karácsonyt kívánok neked és családodnak😊))