F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zvonarevának (balszélsõ) nem semmi milyen szemei vannak 😊
ups and downs
ups and downs
Hoztam két képet is:
Teniszezõ hölgyek
és itt van Richard Branson is A szponzor. Jó kérdés mit keres itt? Jah tényleg, õ A szponzor😊)
The only speedometer is in your head.
ups and downs
ups and downs
Newcastle bajnok is lett, 46 meccsen mindössze csak 4x kaptak ki, és 102 pontot szereztek. Remélem jövõre PL-ben is ilyen mutatójuk lesz😄
Persze biztos nem, de jó lenne,ha visszajönne a régi formájuk, az elsõ 5, vagy az elsõ 10-ben való szezonzárás, Anglia elsõ osztályában. Meglátjuk jövõre.
Mindenesetre Go Toon, Go!
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Épp tegnap volt errõl egy okfejtés, ami azt boncolgatta, hogy a magyarok is inkább külföldön tankolnak, mármint a szomszédainknál, mert 50-80Ft-al olcsóbb literje, most az egy 50l-es autónál, azért csak 4000 Ft. Plusz ezzel az állam is bevételi forrásoktól esik el.
T.T.
T.T.
ups and downs
Na mind1, szar példa volt😊 De a lényeg kivehetõ. Elég sok mindenért mi vagyunk a felelõsek.
És az a durva még ezzel az olajos izével, hogy április 20án kezdõdött el, akkor robbant a torony, most május 11et írunk és még semmi.
T.T.
ups and downs
ups and downs
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
ups and downs
Balázs mondta reggel, hogy a természet egy ideig kegyes velünk aztán meg lesújt ránk. És már a 2. példa rövid idõn belül. Elõször a hamufelhõ. Totál megállt a közlekedés a levegõben, most meg ez is. Bármennyire is fejlettek vagyunk elvileg, a természet ellen nincs védekezés.
Hú, ezt most jól leírtam.
T.T.
T.T.
ups and downs
Akkor ezek szerint eddig negatív voltam:S...
T.T.
Öhm, ma tényleg ne, 5kor keltem, kicsit fáradt vagyok már hozzá (megnézek egy filmet, aztán tente),de holnap délután valamikor oké 😊
Bûn lassú leszek, de megpróbálok pontokat hozni, bár, ha az elmúlt év statisztikáit nézem ezen a pályán, akkor az nem ígér sok jót nekem, de valamikor el kell indulni pozitív irányba, úgyhogy itt az ideje 😊
Alapvetõen többet csináltam, hogy tudjál válogatni, emlékeztem, hogy szereted Te is szereted a zongorát, így készült egy olyan is, mindegyikbõl van Ágikás is, kivéve abból, ha találsz belõlük kedvedre valót, akkor örülök, ha nem tetszik egyik se,akkor bocsi:

Belépek, beteszem a pénzt, lerakom, hogy akkor piros lesz. Pörget. Felnézek a tét kiválasztásra...500Ft-ot tettem le! Mondom a büdös qrva anyád😊. Erre pont piros lett. Dupla...oké Cashout. 1200Ftal kiléptem. 😊
T.T.