F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
részemrõl is.jóéjt,sziasztok.
free jó utazást a vasuttal. jah meg soksikert az elektrotechnikához,van ilyen tárgyad ugye? :S
free jó utazást a vasuttal. jah meg soksikert az elektrotechnikához,van ilyen tárgyad ugye? :S
The only speedometer is in your head.
Szánalmas ez a Juventus,1-0ra ki voltak kapva a Catania szupercspat ellen,majd a 89.percben del piero nagyszerüen feldobta magát és 11es<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
más: holnap jön a BMW.Sauber 2008
nos,én is off estig😊
más: holnap jön a BMW.Sauber 2008
nos,én is off estig😊
ups and downs
Remélem sokszor tudok is jönni! Nem az lesz hogy mindig össze jön valami szar.. Szóval király lesz na! Jövöhét szombat este már lesz is??
Downhill!!
Honda foglalt,igen,de csak a 24es és én megyek vele,de a 23as szabad.
Hát akkor menjünk Hondával nem?
Honda . mind1 melyik a kettõ küzöl, nem emlékszem a számra..
Ja és melyik versio kell? Race modból van egy pár már.. (linket is dohattok!)
Honda . mind1 melyik a kettõ küzöl, nem emlékszem a számra..
Ja és melyik versio kell? Race modból van egy pár már.. (linket is dohattok!)
Downhill!!
hát semmi különöset.tulajdonképpen annyit,hogy melyik csapattal akarsz menni?
Az kár! Kicsit benyaltam.. A régi gépen egy windows extended edition volt. Na most mindenki magyarázott hogy az nem jó stb. Raktam fel az uj masinára egy sima xp-t. De ezen meg nincs semmi. Az extended alapból felpakolta a paint shop pro-t De ugye ezért nincs key. Lehetne felrakni a Win extended cd-rõl, de key nélkül nehéz lesz. Ráadásul sehol nem találok!
Downhill!!
Nemo plus iuris ad allium transfere potest,quam ipse haberet!
na itt vok!!
Publicum ius in sacris,in sacerdotibus,in magistratibus consistit😊))
Publicum ius in sacris,in sacerdotibus,in magistratibus consistit😊))
ups and downs
Na, közben megnéztem a római jog mappát (😄) a gépen, és nekem is megvoltak már, csak Petitõl kaptam fizikálisan is, és így a többivel nem igazán törõdtem. :S
Viszont Peti a te gépeden is néztem és van néhány hasznos dokumentum, pl. a fogalmak. Ezeket át tudnád küldeni?
Viszont Peti a te gépeden is néztem és van néhány hasznos dokumentum, pl. a fogalmak. Ezeket át tudnád küldeni?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.