44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    És neked nem órán kéne lenned???
  • antijuve
    úgy tűnik egy modi se jár a saját topicukban:))
  • antijuve
    te csak azt hiszed -.-
  • Zsófy
    te szeretném megtudni, h MIRÓL BESZÉLSZ???:D Nem vok az, és különben is, időm alig van rá! És egy nap alatt nem tud kialakulni a függőség:)
  • antijuve
    kétszeresen is?:)
  • Freedom88
    messze:)
  • Freedom88
    messze:)
  • antijuve
    hol vannak a funracek?:D
  • Freedom88
    én se:((
  • antijuve
    én nem látom az új bannert
  • antijuve
    Gatti,máskor linkelj:) szebb is és jobb is:)
  • Eagleheart
    hát én akkor is maradok a linknél...nem kell 6millió kiegészitő mert akkor fél év mig elindul a firefoxom :D
  • Freedom88
    jó lehet, de én jobban szeretek egy meglévő linkre egyszer rá katt és kész...
  • antijuve
    ok,ha ráérsz majd lökheted kösszzii

amúgy Igli,sztem nem szar a vidi.ezt így semmiképp nem jelenteném ki.a szar nálam azt jelenti hogy össze vissza van vagdosva,összedobálva a jelenetek stb.ezen azért látszik hogy melózott vele a készítője.nagy hibája viszont hogy 10 perces és olyan kábé mint a Samic klipek (természetesen ott jóval jobban vannak összetéve a jelenetek).Szóval ha már 10 perces,lehetne valami kerete és szerkezete,nem csak a különböző jelenetek "egymásutánja"(nem,nem ellentmondás amivel előbb írtam),normális feliratozás stb.Mert így mi nem tudjuk hogy ki hanyadik lett.Ja,és rengeteg a felesleges jelenet:pl minek mutatni 6szor a kerék belsejét?
  • Jeff Gordon
    re
    bocs srácok h beleszólok,amúgy igaza is van freenek,de mozillához lehet telepíteni olyan kiegészítőt,amivel az ilyen egyszerüen bemásolt linkekre 2x kattintva is behozza az oldalt.nekem megvan,könnyebb így az élet,de tényleg,ha vkit érdekel majd megkereshetem a letöltését.

mindenjót.
    hali
  • Eagleheart
    pl addig h ha nincs linkelve én megse szoktam nézni mert lusta vok kimásolni
  • Eagleheart
    nem a grafika miatt szar a vidi, hanem amúgy is az, tőlem lehetne 3D-s is akkor is szar marad...
  • Freedom88
    pont annyi...használd...egyszerübb nekünk is és nem kell másolni csak kattintani
  • Gatti
    most meddig tart kimásolni?:D
  • Freedom88
    Gatti...tudd használni az SG-t vagy csáó...ott van az URL beszúrása...használjuk pls
  • Freedom88
    rendben, nekem se nagyon jó mostani futam...
  • Gatti
    http://www.youtube.com/watch?v=qFIdYe1cKsE&feature=related --> egy szép kör monacoba :)
  • Gatti
    http://www.youtube.com/watch?v=uCBisNZuOQg&feature=related

XD

Amúgy a vidi elég szar youtube-on, mivel ott szar a garfikája.
  • antijuve
    hjav,videónak én se nevezném,hanem valóban ilyen klip vagy mi:)
    a zene alapvetően nem rossz,bár egy idő után már unalmassá válik nekem.
    nekem sok nem jött le ebből a klipből,azoknak többet mond akik ott voltak a futamon
  • Eagleheart
    hááááát, kezdjük azzal h ez nem összefoglaló hanem klipshow és annak is gyenge, a zene kurva jó lenne ha összehangban lenne a képpel...szóval nálam nagyon ez bukta vidi, dehát nem a mienk szóval mind1 mit mondok :P
  • antijuve
    szikrázás
  • antijuve
    ha valaki azt mondja hogy a valóságban is így viselkednek az F1-es kocsik,annak nem hiszem el
    és mi a halálnak van egyébként az rF-ben ennyi sziktázás,mikor a valóságban iszonyat ritkán látni??
  • Gatti
    KF1RL Maláj gp :D jó szórakozást :) http://www.youtube.com/watch?v=9qDeVGifHj4
  • antijuve
    nemtom:D
    most héten van?ha igen,ezen elindulnék,és akkor a köv lehetne a tied:).asszem az úgyis Spa ha minden igaz:)
  • antijuve
    áhh,hát meccs lesz szóval nemtom.azért mindenképp felnézek majd

szépjónapot,csüccs
  • Freedom88
    Zsófy INTERNETFÜGGŐ lett:D
  • Freedom88
    nem..mert nem leszek ott:)
  • Eagleheart
    JÓREGGELT VIETNÁM!!! :D

ma is lesz teszt kb 20:00-kor, ami azt takarja h ma FUNracék lesznek mindenfele: pl Hungary pl AP pl Bahrain pl Sepang
    okay? :P
  • Freedom88
    jóreggelt

még meglátom, mikor van a futam?
  • antijuve
    hello
  • Zsófy
    Jóéjt! Asszem lassan megyek...
  • antijuve
    éjt

0-0.hát ja

Free,felőlem mehetsz
  • Freedom88
    Jó éjszakát

ezt a szar meccset....
  • Freedom88
    mehetek én taplóra?:D
  • Jeff Gordon
    éjt.legközelebb szerintem majd hétvége körül leszek.
    bb