44995
F1CHL - Retro
-
#32434 És neked nem órán kéne lenned??? -
#32433 úgy tűnik egy modi se jár a saját topicukban:)) -
#32432 te csak azt hiszed -.- -
#32431 te szeretném megtudni, h MIRÓL BESZÉLSZ???:D Nem vok az, és különben is, időm alig van rá! És egy nap alatt nem tud kialakulni a függőség:) -
#32430 kétszeresen is?:) -
#32429 messze:) -
#32428 messze:) -
#32427 hol vannak a funracek?:D -
#32426 én se:(( -
#32425 én nem látom az új bannert -
#32424 Gatti,máskor linkelj:) szebb is és jobb is:) -
#32423 hát én akkor is maradok a linknél...nem kell 6millió kiegészitő mert akkor fél év mig elindul a firefoxom :D -
#32422 jó lehet, de én jobban szeretek egy meglévő linkre egyszer rá katt és kész... -
#32421 ok,ha ráérsz majd lökheted kösszzii
amúgy Igli,sztem nem szar a vidi.ezt így semmiképp nem jelenteném ki.a szar nálam azt jelenti hogy össze vissza van vagdosva,összedobálva a jelenetek stb.ezen azért látszik hogy melózott vele a készítője.nagy hibája viszont hogy 10 perces és olyan kábé mint a Samic klipek (természetesen ott jóval jobban vannak összetéve a jelenetek).Szóval ha már 10 perces,lehetne valami kerete és szerkezete,nem csak a különböző jelenetek "egymásutánja"(nem,nem ellentmondás amivel előbb írtam),normális feliratozás stb.Mert így mi nem tudjuk hogy ki hanyadik lett.Ja,és rengeteg a felesleges jelenet:pl minek mutatni 6szor a kerék belsejét? -
#32420 re
bocs srácok h beleszólok,amúgy igaza is van freenek,de mozillához lehet telepíteni olyan kiegészítőt,amivel az ilyen egyszerüen bemásolt linkekre 2x kattintva is behozza az oldalt.nekem megvan,könnyebb így az élet,de tényleg,ha vkit érdekel majd megkereshetem a letöltését.
mindenjót.
hali -
#32419 pl addig h ha nincs linkelve én megse szoktam nézni mert lusta vok kimásolni -
#32418 nem a grafika miatt szar a vidi, hanem amúgy is az, tőlem lehetne 3D-s is akkor is szar marad... -
#32417 pont annyi...használd...egyszerübb nekünk is és nem kell másolni csak kattintani -
#32416 most meddig tart kimásolni?:D -
#32415 Gatti...tudd használni az SG-t vagy csáó...ott van az URL beszúrása...használjuk pls -
#32414 rendben, nekem se nagyon jó mostani futam... -
#32413 http://www.youtube.com/watch?v=qFIdYe1cKsE&feature=related --> egy szép kör monacoba :) -
#32412 http://www.youtube.com/watch?v=uCBisNZuOQg&feature=related
XD
Amúgy a vidi elég szar youtube-on, mivel ott szar a garfikája. -
#32411 hjav,videónak én se nevezném,hanem valóban ilyen klip vagy mi:)
a zene alapvetően nem rossz,bár egy idő után már unalmassá válik nekem.
nekem sok nem jött le ebből a klipből,azoknak többet mond akik ott voltak a futamon -
#32410 hááááát, kezdjük azzal h ez nem összefoglaló hanem klipshow és annak is gyenge, a zene kurva jó lenne ha összehangban lenne a képpel...szóval nálam nagyon ez bukta vidi, dehát nem a mienk szóval mind1 mit mondok :P -
#32409 szikrázás -
#32408 ha valaki azt mondja hogy a valóságban is így viselkednek az F1-es kocsik,annak nem hiszem el
és mi a halálnak van egyébként az rF-ben ennyi sziktázás,mikor a valóságban iszonyat ritkán látni?? -
#32407 KF1RL Maláj gp :D jó szórakozást :) http://www.youtube.com/watch?v=9qDeVGifHj4 -
#32406 nemtom:D
most héten van?ha igen,ezen elindulnék,és akkor a köv lehetne a tied:).asszem az úgyis Spa ha minden igaz:) -
#32405 áhh,hát meccs lesz szóval nemtom.azért mindenképp felnézek majd
szépjónapot,csüccs -
#32404 Zsófy INTERNETFÜGGŐ lett:D -
#32403 nem..mert nem leszek ott:) -
#32402 JÓREGGELT VIETNÁM!!! :D
ma is lesz teszt kb 20:00-kor, ami azt takarja h ma FUNracék lesznek mindenfele: pl Hungary pl AP pl Bahrain pl Sepang
okay? :P -
#32401 jóreggelt
még meglátom, mikor van a futam? -
#32400 hello -
#32399 Jóéjt! Asszem lassan megyek... -
#32398 éjt
0-0.hát ja
Free,felőlem mehetsz -
#32397 Jó éjszakát
ezt a szar meccset.... -
#32396 mehetek én taplóra?:D -
#32395 éjt.legközelebb szerintem majd hétvége körül leszek.
bb