F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz! Örülök, hogy megvan, bár szerintünk a tanár 1 kicsit "érdekesen" osztályzott. Pedig az egyik legjobb tételt húztam. 😞
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
lol,most h vannak emberek nemtudjuk a csapatokat összerakni,wow 😄D
The only speedometer is in your head.
elsõnek irjuk össze h kik lesznek és akkor utána felosztani, mondjuk úgy hogy aki a tavalyi egyéni VB nyertesétõl lefelé választanak...1. Free, 2. Bryan, 3. Bull stb. stb.
T.T.
amúgy elvileg addi is visszajön,ferrarihonlapon van egy ilyen cikk
de régen azzal akartál menni.ja nem,az az Aguri volt😊
akkor vki gyüjjön má mellém😄
akkor vki gyüjjön má mellém😄
ups and downs
miért ne akarna? csak nem biztos h ferrari,hanem spyker vagy mittomén😊)
de igazából mind1 nem? a csapattárs a lényeg,meg h jót versenyezzünk együtt,szerintem.
de igazából mind1 nem? a csapattárs a lényeg,meg h jót versenyezzünk együtt,szerintem.
Free,menjetek bryannel együtt,vhogy visszacsábítjuk karcsit,Õ meg tudna menni bullerossal. jó csaták lennének elõl,ami igaz az igaz,ti nulla körrel is jók vagytok😊
gattival mi meg ellenénk vhol a mezõnyben😊
gattival mi meg ellenénk vhol a mezõnyben😊
dolgozzááá, ne irogasd! süsd azt a qrva hamburgert😊))
jaj, de várom ápr.1ét, remélem dolgozol😄
jaj, de várom ápr.1ét, remélem dolgozol😄
T.T.
Miazhogy miazhogy????? Aról volt szó hogy jössz és te is Hondás leszel! Azért választottam én is a Honda 23-ast. Tessék szépen békén hagyni azt az Rfactort és jönni a wtccc-re!
Downhill!!
indexf1 szervezkedhetsz, de egyenlõre még ne 100%-ra
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
ohm Free: hivatalos honlap az official marad
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
na jó lesz ez, ha leszünk 10en akkor már jó! hiszen tavaly is kb ennyien voltunk a végén és faszán elvoltunk sztem
T.T.
😄D
hát figy,érdekes,hogy vhogy kissé újjáéledni látszik a dolog,ahogy vissajön az f1c... nem tagadom,ehhez nekem is van kedvem...
hát figy,érdekes,hogy vhogy kissé újjáéledni látszik a dolog,ahogy vissajön az f1c... nem tagadom,ehhez nekem is van kedvem...